Με τον Θεοδόση Νικηταρά η Ολυμπία Ιγκιρλή και ο Ιωακείμ Χατζαντώνης

27
1323

Κως, 15 Μαρτίου 2019

 

Με τον Θεοδόση Νικηταρά η Ολυμπία Ιγκιρλή και ο Ιωακείμ Χατζαντώνης

Καθημερινά δυναμώνει το ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω» με νέους ανθρώπους που εντάσσονται στον αγώνα να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής στο νησί μας. Στην μεγάλη προσπάθεια να αποκτήσει ο Δήμος μας την ισχύ και την αίγλη που θα φέρει την Κω εκεί που της αξίζει. Μεταξύ των διάσημων και ποιοτικών τουριστικών προορισμών. Για την ισχυρή Κω του 21ου αιώνα.

Δύο νέους υποψήφιους που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως».

Πρόκειται για την Ολυμπία Ιγκιρλή και τον Ιωακείμ Χατζαντώνη.

Δύο συνδημότες μας που συμμετέχουν στα κοινά με πίστη στις αρχές και στις αξίες της «Ισχυρής Κω», με σεβασμό στους συμπατριώτες μας και την πεποίθηση ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο.

Η Ολυμπία Ιγκιρλή, εργαζόμενη στον τουρισμό, στην συνάντησή της με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, αποδεχόμενη την πρότασή του να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, δήλωσε ότι «αυτό που θέλουν οι νέοι της Κω είναι σεβασμό στην προσπάθειά τους να ενταχθούν στον εργασιακό στίβο, αξιοπρέπεια στη ζωή και στην εργασία τους και μια δίκαιη κοινωνία που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «…οι νέοι της Κω παρακολουθούν τις εξελίξεις στην κοινωνία μας και στο Δήμο, έχουν άποψη για πρόσωπα και γεγονότα που συμβαίνουν στον τόπο μας και θα δώσουν ηχηρή απάντηση στις λογικές διχασμού και ιδιοτέλειας, μέσα από την κάλπη των εκλογών της 26ης Μαϊου».

Ο Ιωακείμ Χατζαντώνης, επιχειρηματίας στον τουρισμό, με παραγωγική απασχόληση και στον πρωτογενή τομέα, στην συνάντησή του με τον Θεοδόση Νικηταρά δήλωσε πως η αγάπη του για το νησί μας και ειδικά για το Ασφενδιού είναι το κίνητρο συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές. Πιστεύω, τόνισε, ότι «…ενώνοντας τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας μπορούμε να πετύχουμε συγκεκριμένους στόχους που μας αφορούν όλους. Για να δώσουμε προοπτική στην κοινωνία μας πρέπει να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες δυνατότητες που έχει το νησί μας, στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό, ώστε να μοιράζεται πιο δίκαια το τουριστικό εισόδημα. Όλοι μαζί μπορούμε» κατέληξε αποδεχόμενος την πρόταση συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω».

27 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ολυμπια μου μπραβο σου.Οταν ερθω από αθηνα θα τα πουμε.Καλη δυναμη,σου ευχομαι.

    • Η κορη σου είναι μια κουκλα.Να την χαιρεσαι,και μπραβο που κατεβαινει.Σιγανα και ταπεινα ναμπαινει στο νοημα για τα δρωμενα του νησιου.

  1. Ειστε ο επομενος δήμαρχος.Σωστες και σοβαρες κινησεις.Κτυπατε οικογενειες με ψηφους.Καλη δυναμη.

  2. Ισχυρή Κως και πάσης Ελλάδος, Νικηταρά σε εμπιστευόμαστε και σε θελουμε δυνατό, να φύγει η ….άρα του νησιού.

  3. Κυριτση εχασες και αυτή την οικογενεια,που ακολουθουν πολοι ψηφοι.Με ποιους θα κατεβεις εσυ.Το παιχνιδι το εχασες.Εδω μιλαμε για οικογενειες με πολους σταυρους.

  4. «…οι νέοι της Κω παρακολουθούν τις εξελίξεις στην κοινωνία μας και στο Δήμο, έχουν άποψη για πρόσωπα και γεγονότα που συμβαίνουν στον τόπο μας και θα δώσουν ηχηρή απάντηση στις λογικές διχασμού και ιδιοτέλειας, μέσα από την κάλπη των εκλογών της 26ης Μαϊου». Ότι αυτό τώρα το είπε η κοπελίτσα… Έστω. Βρε κορίτσι μου, 9 μήνες πριν τέλειωσες το σχολείο, πότε πρόλαβες να τα μάθεις όλα; Πότε πρόλαβες να δουλέψεις, να αγωνιστείς, να διεκδικήσεις και βάζεις υποψηφιότητα για δημοτική ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ; Ποιον να συμβουλεύσεις και σε τι; Δεν καταλαβαίνεις ότι σε βάζουν για να τους πας 20 ψήφους παραπάνω; Και δεν ξεχωρίζω τον συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο. Τα ίδια θα κάνουν όλοι όποτε τους δίνεται η ευκαιρία

    • Εσυ αυτή την απαντηση εχεις να δωσεις.Την απαντηση αυτή να την δωσεις στους νεους που κοροιδεψε ο κυριτσης μια 5νταετια,και τωρα του εχουν φυγει από διπλα του.Τουλαχιστον αυτος ο δήμαρχος[θεοδοσης] είναι από τα καλα παιδια στο νησι.Ενωτικος και όχι διχαστικος.Αυτο που συμβαινει στο νησι,εσυ δεν τον βλέπεις.Δεν βλέπεις ότι παμε από το κακο στο χειροτερο,και σου εφταιξε η κοπελα.Βγαλε τις παρωπιδες για να παει μπροστα ο τοπος.Με το να κρινεις,διχνεις να πονας για την υποψηφιοτητα της.26 μαιου,το τελος του κυριτση.

      • Ασυναρτησίες γράφεις. Ούτε που κατάλαβες τι έγραψα γιατί προφανώς εσύ φοράς παρωπίδες συγκεκεκριμένου υποψηφίου. Εγώ όχι και το έγραψα, ότι το ίδιο θα κάνουν όλοι οι υποψήφιοι όταν τους δίνεται η ευκαιρία. Δεν είμαι ούτε με τον Κυρίτση ούτε με το Νικηταρά ούτε με τη Ρούφα. Είμαι με τη κοινή λογική. Και η κοινή λογική λέει ότι ένας νέος άνθρωπος καλό θα είναι να δουλέψει, να δημιουργήσει πρώτα κάτι στη ζωή του και μετά να αποφασίσει να διεκδικήσει θέση στα κοινά. Εκτός αν θεωρείται συμμετοχή στα κοινά να δίνουν στην κοπέλα και στην κάθε κοπέλα έτοιμες δηλώσεις για να τις δίνει στα Μ.Μ.Ε….

    • Ιλιθιε εσι που νομιζισ κατι γραφισ τελιομενι λικιο δουλεβι με τουριζμο ανγλικα γερμανικα ακουμουθι φετοσ ΑΝΚΟ τοσα κσερισ τοσα γραφισ χαμιλου επιπεδου ειστε ιαφτο του μνιαζισ

  5. Ξέμεινες τριόροφε και πας σε γνωστη αντικυριτσικη οικογενεια. Απετυχες παταγωδως.

    • δεν κσεμινε ιατι τον αγαπουν ολη.των Θεοδοση .αφτα κακογουστα σκολια .απο τα μαλλια κρατιθιτε απο τον λαο θα σασ τιμορισι στισ εκλογεσ

    • ΓΕΩΡΓΙΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΠΑΡΙ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΡΑΦΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ.ΒΩΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.

  6. χρειάζεται τα νέα παιδιά σιγά σιγά να αφήσουν την κριτική απέξω και να μπούνε μέσα να δούν πως συζητούνται και πως πέρνονται αποφάσεις για το νησί μας

  7. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΏΡΑ ΤΑ ΒΆΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΕΊΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΎ ΝΈΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΤΙΚΉ ΣΚΕΨΗ. ΕΊΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΈΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ ,ΕΊΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΏΜΑΤΑ ΣΟΥ.

  8. Συγχαρητιρια .Εισαι προτιπο εχεισ πολι αγαπη απο πολεσ που σεγνοριζουμε .Καλη επιτυχια .θα ειμαστε κοντα σου

    • φανταζματα βλεπει ο δικοσασ και ι 5 που του μενουν θα φαει μουνζουρα δεν εχει αναγει κανενατουσ ακσια τιν ε κανε ο θεοσ μονο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ