Δήμος Κω: Ο Παιδικός Σταθμός της οδού Αβέρωφ αλλάζει όψη. Η Κως προχωρά μπροστά με έργα

6
920

ΘΕΜΑ : “Ο Παιδικός Σταθμός της οδού Αβέρωφ αλλάζει όψη. Η Κως προχωρά μπροστά με έργα.”

Η δημοτική αρχή απαντά με έργα.

Είναι η μοναδική δημοτική αρχή που έχει διαθέσει 3 εκατομμύρια και πλέον ευρώ για συντηρήσεις και ανακατασκευές σχολικών κτιρίων.

Μια νέα παρέμβαση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πρόκειται για τα έργα ανακατασκευής και βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Παιδικού Σταθμού της οδού Αβέρωφ.

Οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν την αντικατάσταση των υφιστάμενων ξύλινων με νέα θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου και η κατασκευή αύλειου χώρου με πλάκες ασφαλείας.

Τα έργα υπολογίζεται ότι θα έχουν τελειώσει στις αρχές Απριλίου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. "πλάκες ασφαλείας" πότε θα τελειώσετε τις αρπακτές με καρκινογόνα;

    με πολυουρεθάνη και αμίαντο! Ότι βάλατε είναι φθαρμένο και ως διαλυμένο είναι μόλυνση της ατμόσφαιρας. Ας πατήσουν και λίγο χορταράκι ή και χαλίκι τα παιδιά μας

  2. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ !!!! Στέγαστρα στα Ειδικά Σχολεία, Ειδικό Δημοτικό και ΕΕΕΕΚ στο Πλατάνι τα οποία κοστίζουν κάτω από 5000 Ευρώ μπορεί να μας πει ο Δήμος πότε έχει σκοπό να τα βάλει?? Ο Δήμος δύο χρόνια τα παιδιά ΑμεΑ με τόσες πολλές ευαισθησίες τα έχει εκτεθειμένα στην ζέστη και στην βροχή …Κατά τα άλλα , πολύ δάκρυ, πολύ συγκίνηση για τα παιδιά ΑμεΑ στις φιέστες των εγκαινίων των «νέων !!!» σχολικών κτιρίων , εν όψει των εκλογών!! Μεγάλο γεγονός το λυόμενο με τον αμίαντο των 30 τ.μ που στέγασαν το Ειδικό Νηπιαγωγείο ! Γεμίσαμε λυόμενα !! Τον Θεό δεν τον φοβούνται ?

  3. Πλάκα μας κάνει ο Δήμος?? Πλάκες Ασφαλείας και σκίαστρα στο Ειδικό Δημοτικό και στο Σβουρένειο ζητούν οι γονείς και οι Διευθυντές των παιδιά ΑΜΕΑ εδω και πολλά χρόνια … Αλλά, ….η Βασούλα η Πη και ο Ζερβός ο Μανώλης κάνουν πλάκα και εμπαίζουν και τα παιδιά ΑΜΕΑ αλλά και τους γονείς ΑΜΕΑ .

  4. Και για να δούμε πόσα λεφτά σπατάλησαν για το λυόμενο!!!! Θα μπορούσαν να κάνουν κτίσμα με λιγότερα λεφτά νομίζω…Για ψάξτε το λίγο Νικηταρα ή Ρουφα….

  5. Ας έρθουν στο σχολείο (ΕΕΕΕΚ και Ειδικό Δημοτικό) να δουν από κοντά τις συνθήκες εργασίας μας όταν όλο το χειμώνα που έβρεχε με ομπρέλες και με κίνδυνο να γλιστρησουμε πηγαινοφερναμε 30 παιδιά με κινητικά προβλήματα και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες!!!!! Όσο για τη ζέστη τώρα θα αρχίσουμε να κυνηγάμε τις σκιές!!!! Να αναφερθούμε επίσης και στο θέμα της έλλειψης χώρων για τα εργαστήρια του ΕΕΕΕΚ και των συνεδρίων του ΕΕΠ…. Με ένα ακόμα λυομενο νομίζετε ότι σώσατε την κατάσταση!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ