ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΑΝΟΣ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΘΩΜΑΣ: “Με δύναμη για την Κω του μέλλοντος μας”

22
950

ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΑΝΟΣ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΘΩΜΑΣ: “Με δύναμη για την Κω του μέλλοντος μας”

Τους Ηλία Ζερβάνο και Θανάση Καραθωμά ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023, νέους υποψηφίους.

Δύο νέοι άνθρωποι, αγωνιστές της ζωής, γνωστοί για τη σεμνότητα και το ήθος τους δίνουν μαζί μας τον αγώνα για την Κω και τους συμπολίτες μας.

Η πενταετία 2014-2019 ήταν η πιο δημιουργική για τον τόπο μας.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες της χώρας μας, ο Δήμος της Κω με τη σοβαρότητα και υπευθυνότητα του Δημάρχου μας Γ. Κυρίτση και της Δημοτικής Αρχής, κατάφερε να σταθεί όρθιος, να αντιμετωπίσει με επιτυχία δυο πολύ μεγάλες κρίσεις, το μεταναστευτικό το 2015 και το σεισμό το 2017, να είναι σήμερα ένας από τους λίγους Δήμους με οικονομική αυτοδυναμία και να μπορεί να κάνει έργα με δικά του λεφτά.

Τα 26 έργα που έγιναν σε Πυλί- Ασφενδιού, όταν την περίοδο 2011-2014 έγιναν μόνο 6(!!!), όπως και τα άλλα 27 που είτε είναι σε εξέλιξη είτε γίνονται οι μελέτες τους, δείχνουν την τεράστια διαφορά μεταξύ της Δύναμης Αλλαγής-Κως 2023 και των ανθρώπων που εκπροσωπούν το παλιό.

Η Κως δεν πρέπει να σταματήσει την πορεία προς την ανάπτυξη.

Σ’ αυτό τον αγώνα, με Δύναμη για την Κω του μέλλοντος μας οφείλουμε να είμαστε παρόντες με το Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023.”

22 ΣΧΟΛΙΑ

    • Νομίζεις?Μ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι! Ολλα τα ….. βάζει γιατί ποιός λογικός άνθρωπος θα πάει μαζί του?

      • Ρε άι σιχτίρ που θα πεις στον καθένα τι θα κάνει τραμπανα!Βλεπα την καμπούρα σου και βουλωσε το σαχλαμάρα ε σαχλαμάρα!

  1. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  2. τα κακομοιρα. πριν κατευουν μετανοιωσανε. θα τους φανε λαχανο….οπου πανε τους κλεινουν την πορτα.

    • Α φίλε δεν σου τα πάνε σωστά……ΟΚυριτσης θα σας φάει λάχανο και θα σας στείλει εξορία για αλλα 5 χρονάκια και βάλε!!!

  3. -Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο γιατί παραλάβατε το 2014 ένα Ενιαίο φορέα Τουρισμού εκδιώξατε και τον εργαζόμενό του στα δικαστήρια και δεν καταφέρατε ούτε καν να κάνετε λύση του Φορέα…
    Μετά από πέντε χρόνια ΔΕΝ αξιωθήκατε να στήσετε ένα διάδοχο σχήμα να χειρίζεται τα τουριστικά θέματα του τέταρτου μεγαλύτερου προορισμού στην Ελλάδα.(Αυτόματος πιλότος)
    -Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί καλεστήκατε να διαχειριστείτε την κρίση του μεταναστευτικού και κοντέψατε να μας βουλιάξετε στο σκ@τ@ το 2015 (δεν περιγράφετε αλλιώς, οι τουαλέτες είναι ακόμα κλειστές).
    -Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί καλεστήκατε να διαχειριστείτε τον σεισμό του 2017 και ακόμα το 2019 σκέφτεστε να βάλετε μία ξύλινη κατασκευή στο κεντρικό λιμάνι του νησιού(Αυτό έπρεπε να γίνει 10 ημέρες μετά τον σεισμό).

  4. -Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί παραλάβατε τα δημοτικά τραίνα με 600.000 ευρώ έσοδα τον χρόνο και το μόνο που καταφέρατε (με πρόσχημα το τουριστικό γραφείο ) να τα νοικιάσετε για 180.000.
    -Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί έχει γκρεμίσει ο ΧΥΤΑ του νησιού , αποτελεί μία Υγειονομική βόμβα και εσείς ακόμα παίζετε με τον εργολάβο.(Χρόνο δεν είχατε, τι περιμένετε;)
    -Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί παραλάβατε το έργο του βιολογικού Ηρακλειδών και έχουν γεμίσει οι δρόμοι σιντριβάνια αποβλήτων.
    -Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί η RYANAIR είχε 250 πτήσεις το 2014 και τις εξαφανίσατε.
    (Θα φτιάχνατε και την βάση της RYANAIR στην Κω).
    -Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί τα κρουαζιερόπλοια επίσης τα εξαφανίσατε από το νησί.
    -Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί έχετε στο ταμείο του Δήμου 15 εκατομμύρια και το νησί είναι σε αυτή την κατάντια (Αποταμίευση για τα γεράματα κάνετε;)
    -Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί μόνο Ματζαούρες γυρούλες και αγάλματα είναι το έργο σας.
    -Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί παραλάβατε ένα σφαγείο σε λειτουργία με 60 ευρώ το μοσχάρι και έφτασε τα 120 ευρώ.(Κάθε πότε λειτουργεί , με ποιους και τι αποδείξεις κόβει ξέρεις …)

  5. Φίλε Θανάση και φίλε Ηλία, τόσα χρόνια που σας κοροϊδεύει ο Κυρίτσης εσείς ακόμα κολλημένοι εκεί μαζί του.
    Τόσα χρόνια σας είχε στα Αζήτητα του κάδου απορριμμάτων και ξαφνικά τώρα σας ξανά θυμήθηκε. Και εσείς χαμογελάτε!!!!
    Τελικά κάποιοι άνθρωποι είναι άξιοι της Μοίρας τους.

  6. Κάθε φορά τά ίδια πρόσωπα. .
    Δεν έχουν καταλάβει ότι δέν μπορούν
    Δεν έχω κάτι με τούς ανθρώπους. .
    Κρίμα γιατί τούς χρησιμοποιούν.

  7. ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΑΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ Η ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ Η ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ?ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ!!!

  8. Ε,ψιτ γατάκια ότι και να λέτε πάλι στο πηγάδι θα πέσετε! Δήμαρχος Γιώργος Κυριτσης γιατί είναι μάγκας κι όχι σαν τον άλλο που κοφτει χαχαχαχαχαχα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ