6 νέες δυναμικές υποψηφιότητες, εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω» (Θ. Χατζημάρκος, Σ. Κωνσταντινίδη, Ε. Κωνσταντινίδη, Ε. Κέντρου, Α. Καρφιά, Α. Φωτιάδου & Χ. Πετράκη)

33
3119

Κως, 20 Μαρτίου 2019

Έξι συνδημότες και συνδημότισσές μας, έξι νέες δυναμικές υποψηφιότητες, εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω».

Πρόκειται για τον συνταξιούχο τραπεζικό υπάλληλο και εν΄ ενεργεία Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Κω Θανάση Χατζημάρκου, τους εργαζόμενους στην τουριστική οικονομία, Σάκη Κωνσταντινίδη, Έλλη Κέντρου, Αναστασία Καρφιά, την ελεύθερη επαγγελματία Αναστασία Φωτιάδου, και την εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα Χριστίνα Πετράκη.

Έξι συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας που συμμετέχουν στα κοινά με την πεποίθηση ότι στην κοινωνία της Κω πρέπει να επανέλθουν βασικές αρχές και αξίες, όπως ο σεβασμός στην άλλη άποψη, η συναίνεση και η συνεργασία, για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας.

Και οι έξι υποψήφιοι δήλωσαν ότι «…η υποψηφιότητα του Θεοδόση Νικηταρά και η συγκρότηση της «Ισχυρής Κω» αποτελούν την απάντηση της τοπικής κοινωνίας στην αδράνεια, στη στασιμότητα και στο διαχωρισμό των πολιτών».

Τόνισαν επίσης ότι καθοριστικό ρόλο για την απόφαση συμμετοχής τους στις εκλογές έχει η προσωπικότητα του Θεοδόση Νικηταρά, ο οποίος έχει αποδείξει ότι σέβεται τους συμπολίτες μας και την ικανότητά του να διαχειριστεί τις υποθέσεις του νησιού μας, για το κοινό καλό.

Τους νέους υποψήφιους της παράταξης καλωσόρισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, τονίζοντας ότι η «Ισχυρή Κως» εκφράζει την ενότητα δυνάμεων που έχει ανάγκη η κοινωνία μας, που ξεπερνά πλασματικούς διαχωρισμούς και αφήνει στο παρελθόν ανθρώπους και διχαστικές λογικές που πήγαν πίσω το νησί μας.

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε κοψιμιέ Τριώφλορε 3flor ΤΕΟΝΤΟΣΗ, άλλαξε μανάβικο και λαϊκή αγορά, μπουχτίσαμε...

    Που πας κακομοίρη, με αυτοδάς πας για σύμβουλος με την ΛΑΙΔΗ που θα σε καβαλήσει να κάνει παιχνίδι με τον ΚΥΡΙΤΣΗ…

  2. Πραγματικά θα το ήθελα πολύ την ημέρα τον εκλογών το βράδυ να έβλεπα την μούρη του ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ νομίζω δεν θα υπήρχε πιο όμορφο πράγμα…..οπως και να έχει ο Κύριος αυτός θα πρέπει να φύγει και να νιώσει πως είναι να μην είσαι τίποτα πια…να μην μπορεί να κυκλοφορήσει με τις μαμακιες που κάνει χωρίς να σέβεται τίποτα και κανέναν……

    • αν τους ξερει κανεις; μονο ο εν ενεργεια τοπικος συμβουλος πηρε 857 ψηφους. θα τους μαθετε ολους μετα τις εκλογες.

  3. Οι Μουμιοποιημένοι Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ-ΠΑΥΛΙΔΗΣ βγήκαν στον γύρω και γύρισαν με ζαρζαβατικά...

    Και ο δειλός ΘΕΟΔΌΣΗΣ, ο επίσημος υποψήφιος του ΣφΥΡΙΖΑ, που για πέντε χρόνια κρυβότανε στο πηγάδι περιμένει ψυχικά με το καλάθι γεμάτο φρούτα για να καταφέρει το ΑΔΎΝΑΜΟ ΣΟΎΡΑΜΑ να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο… – Αλεξίκακος –

    • Μόνο και μόνο για αυτά τα σχόλια του Αλεξίκακου του Νυχτοκαβαλάρη και του Αγαθία θα ψηφίσω ΝΙΚΗΤΑΡΑ…
      Πάτο δεν έχει ο βούρκος των Κυριτσικών..

    • Αγαπητέ Νυχτοκαβαλάρη και Αλεξίκακε και Αγαθία σχολαστικέ..
      Απο το 2007 είμαι με τη Δύναμη Αλλαγής….
      Αυτή τη πενταετία αποφάσισα πως ο Γιώργος Κυρίτσης δεν διαχειρίστηκε σαν ηγέτης του νησιού σωστά τα δύό μεγάλα γεγονότα που περάσαμε…Προσφυγικό-σεισμός…Έψαχνα να δω τι μπορεί να είναι καλύτερο για το νησί μου.Με τα δικά σας εμετικά σχόλια περί τριοφλωρου-μπεκρήδων,μουμιοποιημένων ανθρώπων,Καραγκιόζηδων κ.λ.π. έχουν αρχίσει να μου είναι συμπαθείς ο κ.Καίσερλης, τον κ.Καματερός,τον κ.Νικηταράς η κ.ΡΟΎΦΑ.. Είστε οι καλύτεροι στο να ρίξετε τον Γιώργο Κυρίτση απο ΔΗΜΑΡΧΟ….Συνεχίστε…

  4. Εντάξει οκ λέμε για τον Κυριτση ότι δεν βρίσκει συμβούλους αλλά αυτό το χάλι από την άλλη πλευρά είναι άστα και να πάνε.τουλαχιστον ο Κυριτσης έχει και πέντε αξιόλογους ανθρώπους.και το κακό είναι ότι από ότι φαίνεται θα τον ξανά φάμε για αλλά πέντε Χρόνια στη μαπα

  5. να δειτε μετα τις εκλογες τι ψηφους θα εχουν φερει. μην υποτιματε τους λαικους ανθρωπους.

  6. Θεοδοση είσαι τρίτος με διαφορά !!! Βγαλε έξω τα γκάλοπ που έκανες να δει ο κόσμος !!! Σας φάγαμε τέσσερα χρόνια στη μάπα όχι ξανά φτάνει !!!!παλι σπιτι σας θα σας στείλει ο κόσμος ξυπνάτε !!!!

  7. Αυτοι θα ειναι δημοτικοι συμβουλοι?Τι να πω?Θδλει λογικη στην επιλογη υποψηφιων,οχι οτι βρουμε για να συμπληρωσουμε.Ο δημος θελει δυνατα χαρτια.

    • Τι εννοείς φίλε δυνατά χαρτιά??Σαν και αυτούς που έχουμε τώρα???Την πάτησε για αλλά 5 χρόνια το νησί μας…. Αν αυτό θέλετε τότε είμαστε άξιοι της κακής μας τύχης…

  8. Παραμύθιασε τους ανθρώπους αλλά ένα ασάκι στο μανικάκι του Γιωργάκη σε περιμένει!!! Περίμενε και σου ‘ρχεται.

  9. Τι μπορούν να προσφέρουν αυτοί οι άνθρωποι στην Κω? Πώς του έπεισε να κατέβουν εκλογες?? Άσχετα άτομα…λίγα.

  10. Δηλαδή και οι έξι δήλωσαν ακριβώς το ίδιο; Συμβουλεύω τα γραφεία των υποψηφίων δημάρχων να σέβονται τους υποψηφίους τους και να μην τους πασάρουν ετοιματζίδικες δηλώσεις ως δικές τους…

  11. Μπράβο Στον Θεοδωση π βάζει νέους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι για να φτάσει το νησί μας ψηλά!! Δίπλα στα νέα παιδιά θα είμαστε και εμείς για να δούμε έργο επιτέλους μετά από χρόνια σε ένα νησί που καταρρέει!!!

  12. Σακης Κωνσταντινίδης ενα αξιο παιδι απ την κεφαλο. Βιοπαλαιστης που εχει αποδείξει εδω και πολλά χρόνια την αγ;απη του για τον τοπο του.. Συνδικαλιστης πολλά χρονια στον κλαδο του που ειναι οι οδηγοι τουριστικων λεωφορείων με πολλούς αγωνες.. Σίγουρα έχει να προσφέρει πολλα σ αυτο τον τοπο.. Καλη επιτυχία Σάκη μου.. Είμαστε σιγουροι οτι θα πας πολυ καλα.. Είμαστε όλοι μαζι σου.. Καλο αγωνα…

  13. Οταν τα όπλα τους είναι ο ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΣ ο ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟΣ, η ΜΟΥΡΛΟΓΚΑΓΚΑ, οι ΣΟΥΡΟΜΕΝΟΙ, οι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΚΤΕΣ, οι ΜΟΥΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ο ΣΦΥΡΙΖΑ και πάει λέγοντας τότε καταλαβαίνεις ότι είναι στον πάτο.

  14. Χριστίνα Πετράκη Σαγαπαμε!!Οι νέοι θα κάνουν την διαφορά με φρέσκες ιδέες και δυναμισμό!!!

  15. Μπραβο στον κο Νικηταρα !!Παμε να δουμε τη διαφορα !!! Παμε με νεες ιδεες παμε για μια νεα Κω. Κουραστηκαμε με τα ιδια και τα ιδια ας δουμε και κατι διαφορετικο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ