ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΙΑΛΕΣΑΚΗ – ΦΡΑΖΑΚΗ: Με τον Γιώργο Κυρίτση για τη συνέχιση της προόδου στον τόπο μας και ένα καλύτερο αύριο

27
1938

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΙΑΛΕΣΑΚΗ – ΦΡΑΖΑΚΗ: “Με τον Γιώργο Κυρίτση για τη συνέχιση της προόδου στον τόπο μας και ένα καλύτερο αύριο.”

Την Αφροδίτη Γιαλεσάκη – Φραζάκη ιδιωτική Υπάλληλο, σύζυγο του Νικ. Γιαλεσάκη και μητέρα τριών παιδιών, ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023, νέα υποψηφία.

Η θέληση μου να υπηρετήσω τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου, με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η εκτίμηση μου στο πρόσωπο του Δημάρχου μας Γιώργου Κυρίτση και το έργο που έγινε όλα αυτά τα χρόνια έκαναν πιο εύκολη την απόφαση μου να επιλέξω τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 ως την παράταξη που μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας.

Το έργο που έγινε αυτά τα 5 χρόνια στην Αντιμάχεια και το Μαστιχάρι με την προσπάθεια του Δημάρχου και της Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας, δεν συγκρίνεται με το σχεδόν ανύπαρκτο της τετραετίας 2011-2014.

Η Κως και η Αντιμάχεια δεν πρέπει να σταματήσουν την πορεία προς την ανάπτυξη.

Σ’ αυτή την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο, αποφάσισα να είμαι παρούσα με όλες μου τις δυνάμεις, δίπλα στους συμπολίτες μου, με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023.”

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για τη συνέχιση της προόδου? Οπως τα έσοδα της μαρίνας για παράδειγμα?ΑΥΤΉΝ την πρόοδο λες?Ή τις προχειροδουλειες στις λακκούβες? Και ένα καλύτερο αύριο πως ?? Με κλεισίματα στα μαγαζιά λουκέτα μηνύσεις και οικογένειες στον δρόμο χωρίς εισόδημα? (Πχ δηρας)
    Κυριτσακο Εισαι ίδιος ο Πωποτας φιλε <>
    ΠΌΤΕ ξανά δήμαρχος..Ειπες θα αλλάξω και θα αλλάξω.. καμία πάνα ίσως άλλαξες.. τίποτα άλλο..

  2. ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΩΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ. ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ.Χ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΩΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡ…..

  3. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ !!!! ΡΕ ΣΕΙΣ , ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ , ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ: ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ/Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? …………………………………..

  4. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  5. Πράγματι όταν κάποιος συμπολίτης μας και μάλιστα νέος άνθρωπος αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά πρέπει να χαιρόμαστε. Η Αφροδίτη θαρραλέα όντως έκανε ένα μεγάλο βήμα εκτιθέμενη στην κοινή κρίση για τις απόψεις και για τις πράξεις της. Δυστυχώς όμως αυτό το πρώτο βήμα έχει λάθος κατεύθυνση. Η κυρία Αφροδίτη κρίνει τους προηγούμενους που δεν έκαναν τίποτε σε σύγκριση με τα έργα του κυρίου Κυρίτση. Μέτρησε τα πεζοδρόμια. Μέτρησε την άσφαλτο. Μέτρησε τα πάρκα. Μέτρησε την καθαριότητα και έβγαλε το συμπέρασμα. Η κυρία Αφροδίτη ξέχασε να μετρήσει τον χαρακτήρα των ανθρώπων. Ξέχασε να μετρήσει τις συμπεριφορές που ειδικά στην Αντιμάχεια ευημερούν. Τις διώξεις υπαλλήλων. Τα δικαστήρια εντίμων πολιτών. Η κυρία Αφροδίτη την οποία δεν γνωρίζω αποφάσισε για την ζωή της μετρώντας την άσφαλτο. Αν έγινε και άσφαλτος.

  6. Αγαπητή Κ.Αφροδίτη. ..
    Λυπάμαι για την επιλογή σάς. ..
    Κρίμα πολύ κρίμα. ..
    Μάλλον δεν βλέπετε τήν κατάντια τού Νησιού μάς. .
    Θα έλεγα καλύτερα να μην αναφέρεις το Ανύπαρκτο έργο που τάχα μου βλέπετε. ..
    Κρίμα. ..
    Δεν ξεκινάτε σωστά. .
    Για σκεφτείτε το καλύτερα. ..
    Από τώρα ΨΈΜΜΑΤΑ. ..

  7. ΒΡΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ? ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? ΜΑ ΚΑΛΑ , ΤΟΣΗ ΑΠΕΛΙΣΙΑ……….

  8. Γεωργια τους τρομοκρατησες. Πενταπλασιοι έγραψαν για την δική σου υποψηφιότητα από αυτή του κυριτση. Αυτό τα λέει ολα. Κυριτσης τελος. Ισχυρή κως με θεοδοση νικηταρα.μεγάλη νίκη πρώτη κυριακη

  9. Η ΔΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΦΡΑΓΚΩΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ U19 Κ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

  10. Μην μασάς κ.Αφροδίτη…αυτοί, ο μόνος σκοπός που έχουν βάλει είναι να διώξουν τον Κυρίτση..με συκοφαντίες,ελεεινούς χαρακτηρισμούς ,τραμπουκισμούς και καραγκιοζηλίκια γιατί έτσι είναι μαθημένοι..με πρόσωπα ξοφλημένα.. .Προχώρα είμαστε μαζί σου ..καλή επιτυχία και καλή δύναμη …Ο Γιώργος Κυρίτσης θα είναι και πάλι ο δήμαρχός μας!

  11. Να μη λυπάστε για τίποτα και κανέναν…Και να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι ο Κυριτσης θα ναι ξανά δήμαρχος της Κω…Άλλοι είναι οι απελπισμένοι και άλλοι λειτουργούν απότομα και τρομαγμένα!

  12. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΔΙΚΑ!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ: ΑΥΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ???

  13. Αφροδίτη μαζίσου έχουν αφηνιάσει γιατί καταλαβαίνουν πως ο Κυρίτσης θα κερδίσει αυτούς τους ρέμπελους και τους συκοφάντες

    • ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ , ΑΦΗΝΙΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΕΤΣΙ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ????

  14. ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΤΟ ΡΗΜΑ ………………ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ??? ΕΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΑΞΗ ΛΑΜΒΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?

  15. να δω ολους αυτους τους υποψηφιους να μιλάνε δημοσίως για τα σχέδια της παράταξης τους , το πρόγραμμα τους και οτι άλλο θα μπορούσαν να πουν εντέλει. Μέχρι τώρα τους παρουσιάζουν οι επικεφαλείς σαν να είναι άβουλα πλάσματα. Οπως ακριβώς σε διαγωνισμό καλλιστείων για σκύλους που τους κάνουνε σβούρες δεμένους και τελικά ψηφιζουμε τον πιο όμορφο λογω ράτσας , εμεις πανυγιρίζουμε και ο σκύλος κουνάει την ουρά του!!!

  16. αφου επελεξες να ενωσεις τις δυνάμεις σου με τον υποψηφιο δημαρχο και να κάνεις το καλυτερο δυνατό που μπορείς , τοτε να βγεις μόνη σου δημόσια και να μας παρουσιάσεις τις δυνάμεις σου, το σχέδιο σου και τις κινήσεις σου για την τετραετία που ερχετε. θέλω πολύ να ακούσω απόψεις υποψηφίων γιατι μέχρι τώρα μόνο φωτογραφίες βλέπω ……

  17. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ??? ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΟ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ!!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ!!!! ….ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ!!!

  18. ΡΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ!!! ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ!!! ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ!!!! Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ