ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΡΗΣ: Η αγάπη μου για την Αντιμάχεια και τους συμπολίτες μου είναι οδηγός στην απόφαση μου να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου

12
1481

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΡΗΣ: “Η αγάπη μου για την Αντιμάχεια και τους συμπολίτες μου είναι οδηγός στην απόφαση μου να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.”

Όταν αγαπάς ένα τόπο και τους ανθρώπους του, το ελάχιστο είναι να συμμετέχεις σε όλα όσα αφορούν το παρόν και το μέλλον του, δίνοντας τις δυνάμεις σου για να υπηρετήσεις τις αρχές και τις αξίες σου.

Έμαθα από παιδί να τιμώ και να υπηρετώ την κοινωνία που ζω και μεγαλώνω την οικογένεια μου.

Χωρίς να ξεχωρίζω κανένα. Με καθαρές κουβέντες και σεβασμό σε όλους τους συμπολίτες μου, αλλά και τον τόπο που ζω.

Αυτό έκανα, κάνω και θα κάνω σε όλη μου τη ζωή.

Η αγάπη μου για την Αντιμάχεια και τους συμπολίτες μου είναι οδηγός στην απόφαση μου να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η δουλειά που έγινε στην Κοινότητα της Αντιμάχειας την περίοδο 2014-2019 και με τη δική μου ελάχιστη συμμετοχή, πρέπει να συνεχιστεί.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να την σταματήσουμε, γιατί θα πρέπει μετά να δώσουμε λόγο στα παιδιά μας.

Με εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Δημάρχου μας Γιώργου Κυρίτση και σε όλους τους συνεργάτες μας, αλλά και την πίστη που έχω στις μεγάλες δυνατότητες του τόπου μας να πάει μπροστά και ψηλά, καταθέτω την υποψηφιότητα μου με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023.

Η δέσμευση μου είναι ότι θα υπηρετήσω τους συμπολίτες μου με καθαρά λόγια και πολύ αγάπη.”

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε λίγες ημέρες θα γίνει γνωστό ότι του φεύγει και άλλος βαρβάτος σύμβουλος. Στο τέλος θα μείνει μόνο με την Βασούλα.

  2. Οι νοικοκυραίοι στην Αντιμάχεια κλειδαμπαρώνουν τις πόρτες τους και εσύ κατεβαίνεις μαζί του.

  3. Μετά βεβαιότητας πλέον μπορώ να ισχυρισθώ ότι η κατάσταση στην παράταξη του κυρίου Κυρίτση δεν έχει επιστροφή. Μέχρι σήμερα απεχώρησαν τέσσερις κεντρικοί σύμβουλοι και επτά τοπικοί και οι αποχωρήσεις αντί να σταματήσουν συνεχίζονται. Το πλέον άσχημο είναι ότι δεν αντικαθίστανται με ανάλογους του εύρους των παραιτηθέντων νέους υποψηφίους. Αντίθετα και το παρακολουθείτε και εσείς σταδιακά εμφανίζονται περιφερειακές υποψηφιότητες. Η φθορά πλέον είναι δεδομένη και αυτή οφείλεται στην αδράνεια, στην απουσία στόχων αλλά και σε μικρά και μεγάλα σκάνδαλα. Το πιο σοβαρό όμως είναι ότι αγνόησαν τον πολίτη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αυτό ο πολίτης δεν το ανέχεται. Η υπεροψία και η εκδικητικότητα ήταν καθημερινά φαινόμενα. Όπως λένε στα καφενεία μας έσωσε ο αείμνηστος Διονύσης Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ