ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΖΑΛΑ-ΣΙΔΕΡΗ: Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 για μια Κω ισχυρό διεθνή τουριστικό προορισμό με ακόμα μεγαλύτερη εξωστρέφεια

24
1455

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΖΑΛΑ-ΣΙΔΕΡΗ : “Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 για μια Κω ισχυρό διεθνή τουριστικό προορισμό με ακόμα μεγαλύτερη εξωστρέφεια, σύγχρονες δομές και καλύτερη καθημερινότητα.”

Η Δύναμη Αλλαγής- Κως 2023 ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Ειρήνης Καζάλα-Σιδερή μιας νέας δυναμικής γυναίκας-ενεργού πολίτη του νησιού μας.

Η Ειρήνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ασφενδιού της Κω, από βιοπαλαιστές γονείς.

Είναι σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών. Η αγάπη της για την Κω την οδήγησε να επιλέξει τον τομέα του τουρισμού, όπου εργάζεται τα τελευταία 20 χρόνια. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά και έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς φιλίας στο εξωτερικό.

Η εμπειρία της και η δραστηριοποίηση της οικογένειας της, στο χώρο της εστίασης και του εμπορίου, αποτέλεσαν τη βάση πάνω στην οποία ανέπτυξε έντονη κοινωνική και πολιτιστική δράση, χωρίς να διστάζει να πει τη γνώμη της για τα κακώς κείμενα.

Στη δήλωση της υποψηφιότητας της η Ειρήνη αναφέρει:

Ενώνω τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια του Γιώργου Κυρίτση και της Δύναμης Αλλαγής-Κως 2023, για μια Κω ακόμα πιο εξωστρεφή, διεθνή τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο, με σύγχρονες δομές και καλύτερη καθημερινότητα για τον Κώο πολίτη. Σ’ αυτή την προσπάθεια την απόφαση και τα βήματα μου οδηγούν αποκλειστικά και μόνο η αγάπη μου για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Ρηνουλα μου χαρήκαμε πάρα πολύ που είσαι με τον Δήμαρχο μας,καλη επιτυχία, σαγαπαμε πολύ.

    • Πάντα σε αυτό το νησί φοβάστε τους ειλικρινής και τίμιους… για αυτό και ήσασταν σκλαβωμένοι 430 χρόνια,τα 400 με τους Τούρκους και τα τριάντα με τους οραματιστές… Ρώτα και μάθε για την Ειρήνη πρώτα που δεν έχει κρυφτεί ποτέ και κρυψου στην ανωνυμία σου, είμαι σίγουρος πως ένα από τα δικά σου αποθήμενα είναι η λάσπη σε αυτά τα ιντερνετικά φυλλάδια….

  2. Πάντα σε αυτό το νησί φοβάστε τους ειλικρινής και τίμιους… για αυτό και ήσασταν σκλαβωμένοι 430 χρόνια,τα 400 με τους Τούρκους και τα τριάντα με τους οραματιστές… Ρώτα και μάθε για την Ειρήνη πρώτα που δεν έχει κρυφτεί ποτέ και κρυψου στην ανωνυμία σου, είμαι σίγουρος πως ένα από τα δικά σου αποθήμενα είναι η λάσπη σε αυτά τα ιντερνετικά φυλλάδια….

  3. Μετά βεβαιότητας πλέον μπορώ να ισχυρισθώ ότι η κατάσταση στην παράταξη του κυρίου Κυρίτση δεν έχει επιστροφή. Μέχρι σήμερα απεχώρησαν τέσσερις κεντρικοί σύμβουλοι και επτά τοπικοί και οι αποχωρήσεις αντί να σταματήσουν συνεχίζονται. Το πλέον άσχημο είναι ότι δεν αντικαθίστανται με ανάλογους του εύρους των παραιτηθέντων νέους υποψηφίους. Αντίθετα και το παρακολουθείτε και εσείς σταδιακά εμφανίζονται περιφερειακές υποψηφιότητες. Η φθορά πλέον είναι δεδομένη και αυτή οφείλεται στην αδράνεια, στην απουσία στόχων αλλά και σε μικρά και μεγάλα σκάνδαλα. Το πιο σοβαρό όμως είναι ότι αγνόησαν τον πολίτη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αυτό ο πολίτης δεν το ανέχεται. Η υπεροψία και η εκδικητικότητα ήταν καθημερινά φαινόμενα. Όπως λένε στα καφενεία μας έσωσε ο αείμνηστος Διονύσης Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ.

  4. Διάβασα το παράπονο σας για το νοσοκομείο μας που είναι ….. όπως λέτε και συγκινήθηκα. Φαντάζομαι να έχετε βρει την υγεία σας στα δημοτικά ιατρεία του αρχηγού σας.

  5. Σταματήστε τις γενικεύσεις…Η συγκεκριμένη, όσοι την ξέρουν, και δε γράφουν απλά για να εκτονωθούν ανώνυμα, και γνώμη έχει και τη γνώμη της λέει δημόσια , για το καλό όλων ακόμα και αν διαφωνεί με το δήμαρχο! Επειδή ένας υποψήφιος δήμαρχος δεν μας ταιριάζει, δε σημαίνει ότι όλοι οι πρόθυμοι να κάνουν κάτι καλό είναι για τ’ ανάθεμα! Αλίμονο σε όσους αρέσκονται να πετάνε λάσπη κρυμμένοι πίσω από την ομίχλη της ανωνυμίας τους και την άνεση του καναπέ τους, αλλά κατά τα άλλα μούγγα στη στρούγκα!! Χίλιες φορές καλύτερη από άλλους ήδη εκλεγμένους, που μόνο το ατομικό τους συμφέρον κοιτάνε και κατά τα άλλα δεν είδαν και δεν πρόσεξαν π.χ. τις τεράστιες τρύπες στο δρόμο μέσα από το Ζηπάρι… άντε! Σκεφτείτε και λίγο τί γράφετε και για ποιον το γράφετε…

  6. Μία συμβουλή προς τους ψηφοφόρους. Να ψηφίσετε οποιονδήποτε δεν εμφανίζεται σε κάθε γάμο-βάφτιση-κηδεία κλπ, ενέργεια την οποία δεν έκανε πριν από 1-2 χρόνια. Διότι είναι κλασική ένδειξη καιροσκόπου ανθρώπου. Για παράδειγμα, δείτε τη Ι.Ρ(από γάμο σε βάφτιση και μετά σε κηδεία, δεν έχει αφήσει γεγονός για γεγονός φέτος), την Κ.Μ, που ξαφνικά πάει σε κάθε εκδήλωση κλπ. Ψηφίστε με μυαλό και ίσως συμβεί και κάτι καλό στον τόπο μας!!!

  7. Σχόλιο υπέρ της κ.Καζάλα….. κατά τα άλλα δεν είδαν και δεν πρόσεξαν π.χ. τις τεράστιες τρύπες στο δρόμο μέσα από το Ζηπάρι… άντε!
    Ε..τράβα πέστα στο Χανζηκαλύμνιο και τη Κιαπόκα…

  8. Μία υποψήφια που ζητά την ψήφο μας γράφει επώνυμα ότι το νοσκομείο μας είναι ///////. Και εσύ προσπαθείς να το αποκρύψεις ΛΑΘΟΣ

  9. Μια υποψήφια κάνει tag σε προσωπικό της λογαριασμό τον Δήμαρχο και του αναφέρει την δυσάρεστη κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο και αφορούσε το ανήλικο παιδί της…. εσύ έχεις τα κοτσια να το κάνεις;ή μόλις τον δεις σκύβεις να του σαλιωσεις το χέρι;;;

  10. Πρώτον, η κ.Καζάλα πάντα έλεγε και πάντα θα λέει αυτό που πιστεύει, γιατί αυτή είναι..είτε αρέσει είτε όχι.. το ότι αυτός που του τη λέει δημόσια την θέλει μαζί του δε σας λέει κάτι; Είπα ξεκάθαρα πως άλλο ο δήμαρχος, άλλο ο κάθε υποψήφιος και τα κίνητρα του…δεύτερον είναι προφανές ότι εάν δεν έχετε να γράψετε κάτι καλό για έναν άνθρωπο που έχει τα κότσια να λέει πάντα τη γνώμη του , ε μη γράφετε τίποτα γιατί και η ειρωνία είναι απόπειρα εκμηδενισμού και αποπροσανατολισμού μιας κατά τα άλλα αξιόλογης υποψήφιας, ενώ κανονικά έπρεπε να μιλάμε για τους εκλεγμένους άφαντους! Α! Τώρα κατάλαβα και τί είναι αυτό που μας συμβαίνει στο Πυλί… Δεν καταλάβαμε ποτέ περί τίνος πρόκειται η κουβέντα!!

  11. Ανόητα σχόλια για ένα δημότη που δεν έχει ενοχλήσει πότε και κανέναν.
    Παράπονα έχουνε όλοι καθώς και ξεσπάσματα.
    Ειδικα όταν είναι δικαιολογημένα.
    Ο Κωακος λαός έχει ανάγκη από καθημερινούς ανθρώπους με καθαρό και σταρατο λόγο διότι έχει την ικανότητα να έρχεται στη θέση του.
    Η κάθε πολιτική παράταξη οφειλει να επιλέγει κυρίως τέτοιους ανθρώπους στις παρατάξεις του.
    Η κυρία Καζαλα,δεν έχει ενοχλήσει πότε κανένα και ούτε έχει αναμειχθεί σε πολιτικές σκοπιμότητες.
    Όποιος αντιτίθεται σε αυτό, ευχαρίστως να πάρει θέση.
    Το αν η όχι έκανε καλά με την αποδοχή της υποψηφιότητας του νυν Δημάρχου θα το δείξει η ιστορία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ