ΑΠΑΝΤΗΣΗ Αβρίθη σε Γερασκλή: Προς άσχετους ποδοσφαιριστές

52
1302

ΠΡΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Με αφορμή την απάντηση των απερχόμενων της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με την επιστολή μου περί του νόμιμου που γίνεται ανήθικο θα ήθελα ν’ αναφέρω στους συντάκτες και τον υπογράφοντα ότι δεν χρειάζεται να πετούν την μπάλα στα κάγκελα.

Μίλησα για το ηθικό κομμάτι σχετικά με την κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος και περί τούτου είμαι σαφής και απόλυτος. Ανακριβείς και συκοφάντες είναι οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής που παρέλειψαν ν’ αναφέρουν, ηθικά τουλάχιστον, ότι το έργο για το οποίο αναφέρθηκα ότι πήραν επιχορήγηση 210.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών και αναγκάζονται να το εκτελέσουν. Αλλως η εγκατάλειψη θα ήταν απόλυτη. Το δάκτυλο μου εγώ δεν κούνησα ποτέ μου σε κανένα πολίτη και δημότη ούτε και στον επαγγελματικό μου βίο. Διάλεξη όμως για το ηθικό θα σας κάνω και ενδεχομένως και για το παράνομο. Αυτό θα το δούμε από την επομένη των εκλογών. Οσο και να θέλετε να με συνδέσετε με παρελθούσες καταστάσεις το μόνο που έχω να σας πω ότι ως άνθρωπος έκανα το λάθος απέναντι στην κοινωνία που με ακούει και με διαβάζει ότι ήμουν ένας από τους στυλοβάτες που σας ανέδειξε ως δημοτική αρχή που έχει οδηγήσει σήμερα στην χειρότερη παρακμή τον τόπο μας. Το δηλητήριο, προσφιλές σας υλικό, το χρησιμοποιείτε ακόμα και στην απαντητική επιστολή σας, όταν μου ζητάτε να σας πω και ονόματα μηχανικών για να ακολουθήσει η τακτική «πας μη φίλος μου εχθρός μου». Δεν θα ακολουθήσω τη λογική αυτή επειδή ανήκω σ’ αυτούς που με ταπεινότητα και σεμνότητα στον τελευταίο δημότη αυτού του νησιού θέλω να σταθώ δίπλα του όσο μπορώ διότι τον έχετε εγκαταλείψει.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής κοιτάτε πίσω γιατί μπροστά δεν βλέπετε Σας έχουν τυφλώσει άλλα πράγματα και είναι καιρός να φεύγετε για να προχωρήσει ο τόπος.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΒΡΙΘΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

52 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μη τους απαντάς μέσα στη νύχτα, δεν τους λυπάσαι τους ανθρώπους; Δε θα μπορούν να κλείσουν μάτι

    • ΔΙΚΟΛΆΒΕ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ σε τάππωσε ο ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ, απαντήσεις σταράτες, εσύ το το τσεκούρι στο δεξί και η τσάντα του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ στο αριστερό..

      ΑΔΎΝΑΜΟ σΟύΡΑΜΑ, σας πείραξαν ο νέος εξοπλισμός στις παιδικές χαρές σε χρόνο ρεκόρ;;; .. Φυσικά εάν δεν είχε ο Δήμος να πληρώνει την επισκευή των σχολείων που η κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η Δεξιά Περιφέρεια τα άφησαν στους δημότες θα βλέπαμε πολλαπλάσια έργα… Φυσικά ανίδεος στην δημοτική διαχείριση δεν έμαθες ότι το όριο των απευθείας αναθέσεων είναι 20.000 +ΦΠΑ 23.400… Και για την αλήθεια σύντροφε Παναγιώτη, χωρίς λάσπη με το μιστρί του Πατακού που κρατάς στο δεξί, ο Τριώφλορος ΘΕΟΔΌΣΗΣτριμηνιαίος Δήμαρχος τσόντα, κατάφερε σε ενενήντα μέρες, λίγο πριν την κοπανήσει και κρυφτεί στο πηγάδι να κάνει 48 αναθέσεις με μέλι, λιλιά, μπαξίσια και στην τετραετία η ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ περισσότερες από 500… Εκεί ήταν Ηθικό και νόμιμο;;; Φτάνει πια με την λάσπη, κατάντησες αγανακτισμένος γιαλατζί αριστερός φερέφωνο του ΣφΥΡΙΖΑ-Καΐσερλη-Καματερού… ®Νυχτοκαβαλάρης©

      • Νυχτομακάκα όταν απαντάς σε ανθρώπους σαν τον κ. Αβρίθη πρέπει πρώτα να σκέφτεσαι πάρα πολύ καλά τις ανοησίες που θα γράψεις και τη λάσπη που θα πετάξεις γράφοντας στο πληρωμένο πληκτρολόγιό σου. Ξεχνάς ότι του φιλούσες τα χέρια δυο και τρεις φορές όταν σε έβγαλε από την αφάνεια και έγινες δημοτική αρχή? Τώρα που σας σιχάθηκε και πήγε με τον άνθρωπο που πιστεύει ότι αξίζει της εμπιστοσύνης του είναι φασίστας, κουμουνιστοφάγος και ποιος ξέρει τι άλλο θα του γράψεις.

    • Στα άρματα, στα άρματα, εμπρός με τσεκούρι στο δεξί χέρι Κουμουνιστοφάγε Παναγιώτη τσαντοκουβαλητή του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ...

      Πως καταντά το απύθμενο μίσος του για τον Κυρίτση έναν κάργα δεξιό που ακόμα δεν ξεπέρασε την πόρτα που έφαγε από τον Κυρίτση όταν είχε κατασκήνωση στο δημαρχείο για επίλυση υποθέσεων πελατών του……… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

    • Μη γραφεις αλλο, γιατι εκτιθεσαι. Προβληματιζεις τον κοσμο ακομα και τους δικους σου……….

  2. H πενταετία διοίκησης Κυρίτση ήταν καταστροφική για την Κω. Τι να πρωτοθυμηθούμε: την τραγική διαχείριση στο μεταναστευτικό που για ένα ολόκληρο καλοκαίρι είχαν αφήσει το λιμάνι και την Β. Γεωργίου να μετατραπούν σε χοτ σποτ και να μας βουλιάξουν τουριστικά. Τι να πούμε για την αδυναμία του να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, την περιφέρεια και το επιμελητήριο. Η δε πολιτική του αντιπαράθεση με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις πραγματικός βούρκος: βρισιές, προσβολές και ειρωνείες.

  3. Τι να μας πει ο Γερασκλής κ. Αβρίθη; Για τις υποσχέσεις του σχετικά με την Ryan air. Όχι μόνο θα αύξαινε τις πτήσεις αλλά θα μας έκανε και βάση στην Κω! Αποτέλεσμα μηδέν πτήσεις όλο αυτό το διάστημα. Να μιλήσουμε για τις απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και προσκείμενους στην παράταξη του. Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα!
    Έτσι πέρασαν 5 χρόνια και το νησί βρίσκεται στο χάλι που όλοι βλέπουμε. Καμιά σοβαρή υποδομή όλο αυτό το διάστημα και ότι έγινε τα προηγούμενα χρόνια να καταρρέει (π.χ. βιολογικός στο Ψαλίδι, ΧΥΤΑ κλπ.).

  4. Μια φορά και έναν καιρό ήταν τρείς αναθεσάκηδες…
    Όλοι αυτοί ψωνιζαν με τα 100 ευρώ της ίδιας τσέπης…που δεν ήταν δικά τους. 20 ευρώ για σκηνικά, 20 ευρώ για ταξίδια, 20.ευρώ για ταξιδάκια αναψυχής και 20 ευρώ για συναγρίδες. Και τα μετρούν τα ξαναμετρούν και δεν τους βγαίνουν και φεύγουν από τις πίσω πόρτες γιατί ο λαός που έδωσε τα δανεικά τα ζητά πίσω.

  5. ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΙΣ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

  6. Πάντα αυτή ήταν ηάποψή μου για σένα. Μετά την αστεία σου απάντηση ……. ακόμα πιο πολύ. ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ

  7. εχουν το θρασος να απαντουν λες και απευθυνονται σε βλακες. ολο το νησι βοα για τη ρεμουλα και τα αλλα καμωματα. πρεπει να φυγουν οι αναθεσακηδες. τους εχει σιχαθει ο κοσμος. δε φτανει που τα ειχαν παρατησει ολα στο ελεος του θεου, προσπαθουν να βγουν απο πανω. ντροπη……

  8. Τον τελευταίο καιρό έχω μελετήσει αρκετά τον Δήμο της Κω και αυτό που διαπίστωσα είναι ένα σκληρά εχθρικό κλίμα εναντίον των κυρίων Κυρίτση και των ομοίων του. Και αυτό γιατί έστειλαν στα δικαστήρια πάνω από τρακόσους έντιμους πολίτες. Καταπάτησαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Καταδικάστηκαν για δολιότητα. Υποχρέωσαν δεκάδες πολίτες να ζητήσουν το δίκιο τους στην δικαιοσύνη. Εξευτέλισαν οικογενειάρχες εργαζόμενους του Δήμου. Μάλλον ο άνθρωπος αυτός με αυτή την προτροπή δουλεύει κανονικά τους συνδημότες του. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΚΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ.

  9. προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα τι γίνεται τελικά με τις απευθείας αναθέσεις και κυρίως ποιοί τρώνε από αυτές. Σε αυτό που κατέληξα μιλώντας με πολλούς συνδημότες μας είναι ότι ο κ. Κυρίτσης και η παράταξη του για διάφορους λόγους έχουν χάσει το ηθικό πλεονέκτημα. Γι αυτό ο κόσμος θα τους διώξειι

  10. Κύριε Αβριθη συγχαρητήρια που τους ξεσκεπαζετε.Ολο το νησί αυτο συζητά για τις απευθειας αναθέσεις.Τρωνε με.χρυσα κουτάλια ταιζοντας τα δικά τους παιδιά.Θα συμφωνήσω μαζί σας για την ανάθεση των 20 χιλιάδων ευρώ που πήγε κάπου στην Αλεξανδρούπολη.

  11. Μόνο θράσος από τον κύριο Γερασκλη . Μοιραζουν το δημοτικο χρημα κατα το δοκούν και δεν απαντάνε στο που πήγαν τα λεφτά της μαρίνας.Εγκλωβισμενοι να υποστηρίζουν τους αναθεσακηδες και μελλοντικούς υποψηφίους τους, βλέπε εργολάβους σχολείων κλιματιστικών και μπογιατζηδων.

  12. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ.

  13. Βρε Δαυίδ ο εργολάβος των σχολείων είναι υποψήφιος σας,ο εργολάβος των αναθέσεων χρωμάτων είναι υποψήφιος σας των κλιματιστικών το ίδιο,των ακουστικών το ίδιο όπως και ο εργολάβος των δημοτικών τουαλετων και βγαίνεις και μιλάς κιόλας.Μα που νομίζεις ότι απευθύνεσαι;;;

  14. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΒΡΙΘΗ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩ; ΒΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΑΥΒΙΔ; ΣΤΟ ΗΘΟΣ; ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ; ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ; ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!

  15. Όταν για πρώτη φορά με επιστολή του ο κύριος Αβρίθης ανακοίνωνε την κάθοδο του στον δημοτικό στίβο υποστηρίζοντας τον κύριο Νικηταρά έγραψα ότι πλέον καλύπτεται πλήρως το κενό που υπήρχε στο χάσμα μεταξύ του κυρίου Κυρίτση και των πολιτών. Με πολιτική σοφία ο κύριος Αβρίθης και οι φίλοι του εντόπισαν τα λάθη και τις παραλήψεις της παράταξης Κυρίτση και διείδαν ότι το αναγκαίο για την Κω ήταν η ενότητα του λαού ανεξάρτητα από κόμματα απέναντι στην αναξιοκρατία, την ιδιοτέλεια, την αδράνεια και την απανθρωπιά. Η σημερινή επιστολή του τα λέει όλα. Είναι πολιτικό κείμενο που απαιτεί μελέτη. Λέει ότι δυστυχώς υπήρξαν μικροί στο όραμα και στην ελπίδα. Λέει αυτό που θέλουν οι νέοι. Λέει την αλήθεια και το μέλλον ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΙΚΟΣΑΧΙΛΙΑΡΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ. Και τι άλλο μας λέει θα ψάξει και θα τα βρει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ

  16. αυτό που δε θέλουν κάποιοι φίλοι του κ. Κυρίτση να καταλάβουν είναι ότι τον Θεοδόση τον στηρίζει όλη η κοινωνία. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Καματερός, Παυλίδης, Καϊσερλης, και πολλοί ακόμα με ένα στόχο. Να επανέλθει στην κοινωνία μας ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια

    • Ε τι παλαβός είναι να πει ότι τον στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ; Μετά θα έχανε όλους τους άλλους .Είδατε λοιπόν ότι λειτουργούν όλοι υπέρ των συμφερόντων τους ; Δεν θα αλλάξει τίποτα οποίος κ να βγει ,πρώτα θα τακτοποιηθούν αυτοί κ οι ομοϊδεάτες τους,κ θα ρίξουν κ κανένα κόκκαλο στον κοσμο

  17. όλη η Κως έχει καταλάβει κ. αβρίθη το ποιοί είναι και τι κάνουν για αυτό τους απολύει σε λίγο καιρό

  18. αδικα προσπαθειτε με δηθεν σκανδαλα να δειξετε οτι υπαρχετε. εχουμε καταλαβει οτι καθε φορα που θα σας βαζει ο συριζα το φερετζε με τα στελεχη του, θα πετατε λασπη για αποπροσανατολισμο των ψηφοφορων και ιδιως των νεοδημοκρατων. οτι και να κανετε ειστε ενα με τους καταστροφεις της ελλαδας. αλλωστε προβατακια που πηδουν απο το ενα μαντρι στο αλλο ειστε γιατι ετσι σας βολευει καθε φορα. και μην μας το παιζετε νδ γιατι και αυτην την πουλησατε στα δυσκολα. τα συμφεροντα σας και μονο αυτα σας ενδιαφερουν.

  19. Μια χαρά τα λέει ο κ. Αβρίθης. Δεν κουνά το δάχτυλο σε κανένα. Είναι όμως, όπως λέει σε θέση να κάνει διάλεξη για το ηθικό, άρα κουνά το δάχτυλο. Επιπλέον, ο Παναγιώτης δεν περιαυτολογεί. Το «ανήκω σ’ αυτούς που με ταπεινότητα και σεμνότητα στον τελευταίο δημότη αυτού του νησιού» το έγραψε άλλος.

  20. Δαυίδ που είναι τα φράγκα της μαρίνας; 600 χιλιάδες έλλειμμα. Πόσα ……..με απευθείας ανάθεση έχουν μπει στη μαρινα και στο δημο;;;; φέρτε πίσω τα φράγκα.

  21. Ο Κυριτσης είναι παρελθόν. Τις εκλογές τις έχει χάσει. Μην ασχολείστε μαζί του

  22. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. Η ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΌΧΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΑΥΙΔ ΠΟΥ ΟΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ .ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΜΕΘΟΔΟ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΣ ΌΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ.Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ

  23. Μπραβο Παναγιωτη. Μια πολυ καλη και αξιοπρεπεστατη απαντηση για ανθρωπους και πραγματα της Κω απο ενα ανθρωπο που πραγματικα αγαπα και σεβεται την Κω και τους Κωους. Ειναι παντελως «ανηθικοι»ΟΛΟΙ τους γιατι προσπαθουν να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ την «πολιτικη» τους υπαρξη με ολα τα μεσα…

  24. δηλαδή υπάρχουν μηχανικοί που δεν μπορουν να βρουν, να διαβάσουν τις προδιαγραφές του ΕΛΟΤ και να κρίνουν αν τεχνικές κατασκευές συμμορφώνονται ή όχι με αυτές! Ή ο Δαβίδ λέει ψέματα ή ο Αβρίθης και το ΤΕΕ ΚΩ σιωπά

  25. Κως : 25/08/ 2014
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 1009/2014
    ΘΕΜΑ: «Έγκριση Τεχνικών Προδιαγραφών & Τρόπου Εκτέλεσης της ανάθεσης εργασίας: “ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ”»
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ
    Έχοντας υπόψη:
    Τις διατάξεις του άρθρου 209 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.)
    1. Τις διατάξεις της παρ. 13 του άρθρου 20 του Ν.3731/2008
    …………..
    9. Την υπ’ αριθμό 235/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής περί διάθεση πίστωσης
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
    1. Τη διενέργεια με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης – απευθείας ανάθεσης της «Παροχή Υπηρεσίας για Επιθεώρηση & Πιστοποίηση –Παιδικών Χαρών του Δήμου Κω» .
    2. Εγκρίνουμε την Τεχνική Έκθεση για την ανάθεση της «Παροχής Υπηρεσίας Επιθεώρηση & Πιστοποίηση Παιδικών Χαρών» ενδεικτικού προϋπολογισμού 10.000,00€ (με ΦΠΑ), σύμφωνα με το έγγραφο των Τεχνικών υπηρεσιών .
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ
    ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

    Αβρίθη ,τι έχεις να πεις γι’αυτό?

  26. ..εφόσον δε είναι στην επόμενη Δημοτική Αρχή θα μείνει απλώς Δημοτικός Σύμβουλος ο ίδιος, ο αρχηγός του και γενικά όλη η παράταξη για να δουλέψουν σαν αντιπολίτευση?

  27. Εγω μια απορια εχω παντως.Γιατι να περιμενεις μετα τις εκλογες;Τι σε εμπιδιζει να το κανεις σημερα;Ξερεις σκανδαλα και τα κρυβειςΔηλαδη αν δεν βγεις δημοτικη αρχη δεν θα τα μαθουμε ποτε;Κριμα…οσο για τους μηχανικους εδώ στη Κω ζουμε.Μαλλον δεν ξερεις ποσα περνουν για απλα σπιτια.Μηπως τους εχεις για ανοιχτοχεριδες;Ρωτα καποιον που εχει κτισει ποσα πληρωσε.Τελος…εχει δικιο οποσδηποτε να σε λεει λασπολογο αν δεν πεις καποιο σκανδαλο που να στεκει.Κριμα παντως στη τοπικη ΝΔ και ολόκληρος Αβριθης να ειναι ουρα του Συριζα στη Κω.

  28. Αβάντα Παναγιώτη αβάντα να φύγουν τα μουλάρια που μας έχουν γραμμένους, την επόμενη των εκλογών αγόρι μου την επόμενη. Καλη επιτυχια και καλό αγώνα , τον αγώνα τον καλό.

  29. Αβριθη Γίγαντα..εκανες λαθος που έκανες τα σκουλήκια ανθρωπους....

    Μετά 6 χρόνια.. Ακόμα σέρνονται στον βούρκο.. Δίδαγμα.. Τα σκουλήκια, οι βδέλλες και όλα τα ερπετά,και τα φίδια με δηλητήριο και χωρίς ανθρώπινο ένστικτο ανήκουν μόνο εκεί που τα κατατάξε η φύση, στο ζώικο βασιλειο που κύριευει η εκδηκιτηκοτητα, η κακία, η κατασπαραξη…και δεν πρόκειται να γίνουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ

  30. Οι εκλογές είναι δικές σας, κάνε υπομονή με τα μιασματα.. Μην δωνεις αξία

  31. τώρα που τους χτυπάς σα χταπόδι για καλαμαράκια στο Δήμο σου θυμίζω πως το μεγάλο φαγοπότι είναι σε Μαρίνα (συναγρίδες) και στο Λιμενικό Ταμείο (σουσι). Στη μια δήθεν δεν εισέπραταν (με επίσημα τιμολόγια) και στο άλλο βρήκαν τα έτοιμα από τους κυρίους Φάκκο και Νασταχανίδη και ακόμη να απαντήσουν (ίσως την Πρωταπριλιά)

  32. Βρε Παναγιώτη μην γράφεις αγόρι μου γιατί εκτίθεστε με αυτά που σου γράφει ο γερασκλης σου κλείνει το στόμα..όταν κάτι δεν το γνωρίζουμε καλύτερα να μην τα σκαλιζουμε και εκτιθομαστε στο τελος

  33. Δαυίδ με ποιόν πάς να τα βάλεις άμοιρε. Δεν τον φτάνεις δυστυχώς μικρέ μου.
    Είναι πολλά που θα βγουν στην φόρα. Εκατομμύρια οι απευθείας αναθέσεις. Τα λένε οι δικοί σας.
    Ο εισαγγελέας καραδοκεί. Η άλλη η άμυαλη που τον άκουε τον φαραωνίτη έχει στην πλάτη της 2 χρόνια φυλακή. Εσύ είσαι ο επόμενος.

  34. Βρε Δαυίδ μας δουλεύεις ;;;
    Ο κόσμος βούιζε με το χρήμα στους κολλητούς σας.
    Ηλεκτρολόγους – εργολάβους κλπ
    Τουλάχιστον φύγετε – ξεκουμπιστείτε

  35. Τους έκαμε ο Αβρίθης του αλατιού. Τους ξεμπρόστιασε και τους αποκάλυψε. Ακούς λέει. Φωνάξανε τρεις εργολάβους δικούς τους. Και χωρίς μελέτη μοιράσανε τρία εκατομμύρια ευρώ και στους τρεις από ένα σχολείο και αυτό το λένε διαγωνισμό. Και μετά δίνανε υπεργολαβίες στους δικούς τους μικροεργολάβους τους σοβάδες, τα κτισήμτα, τα ηλεκτρικά, τα υδραυλικα.τα βαψίματα. Ο απερχόμενος ξέρει από αυτά. Είναι και ο πρώτος. Δαβάκο η πιάτσα βοά.

  36. Παναγιώτη τους έχεις…. Ποιος γερασκλης και ποιος μαραγκός και ποιος Μ… Μπορεί να σταθεί γίγαντα απέναντι σου. Δεν σε αγγίζει η λάσπη τους. Και η χολή που πετάνε είναι απο την καούρα του πικρου ποτηριού πού πεινούν. Την άλλη μέρα των εκλογών κεράστε τους μια σόδα. Αν είναι στην Κω φυσικά!!!!!

  37. Λιακουου. Άκου βρε.
    Να σε δωκουμε πλερεζα τουρισμό για το νησί
    Να παγαινεις στας Ευρωπας ζαπε
    Να μάθουν να μην σε ….στελνουν άλλη φορά…

    So long baby

  38. 16/3/2019 Σάββατο,το όχημα του Λιμενικού ταμείου ήταν στου Βασιλόπουλου.

    Περίμενα επίτειδες απ έξω να δω τι γίνεται και σε λίγο εμφανίστηκε με ψώνια ο οδηγός,σακούλες και πανέρια που τα φόρτωνε από πίσω.Το υπηρεσιακό όχημε στην διάθεση του προσωπικού συμφέροντος.Την κατανάλωση βενζίνης που την χρέωσε?Σάββατο 16/3/19

  39. Ρωτα τον αρχηγό σου Αβριθη τι εκανε επι αντιδημαρχειας του, και δημαρχειας του 4μηνες;;;;Ποσες απευθείας αναθέσεις εκανε;;;;

  40. Νυχτομακάκα όταν απαντάς σε ανθρώπους σαν τον κ. Αβρίθη πρέπει πρώτα να σκέφτεσαι πάρα πολύ καλά τις ανοησίες που θα γράψεις και τη λάσπη που θα πετάξεις γράφοντας στο πληρωμένο πληκτρολόγιό σου. Ξεχνάς ότι του φιλούσες τα χέρια δυο και τρεις φορές όταν σε έβγαλε από την αφάνεια και έγινες δημοτική αρχή? Τώρα που σας σιχάθηκε και πήγε με τον άνθρωπο που πιστεύει ότι αξίζει της εμπιστοσύνης του είναι φασίστας, κουμουνιστοφάγος και ποιος ξέρει τι άλλο θα του γράψεις.

  41. Για ποια σεμνοτητα και ταπεινοτητα μιλας κ.αβριθη; Αυτή που εδειξες ερχόμενος σε μας και ησουν ο φανατικοτερος ολων ή την αλλη που εδειξες στις επομενες εκλογες με τον Καίσαρλη γιατι ο Κυρίτσης σου εκοψε τα πόδια ή αυτή που δειχνεις τωρα με αλλον αρχηγό; και μιλας ακομα για ηθική; λίγη τσίπα δεν βλάπτει!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ