ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η Δοξολογία, ο πανηγυρικός και η κατάθεση στεφάνων για την 25η Μαρτίου στην Κω

2
927

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Με τη δέουσα επισημότητα και απόδοση τιμών, τελέστηκε σήμερα το πρωί στον ιστορικό παλαιό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Γεωργίου του Αρρεναγωγείου Κω η καθιερωμένη Δοξολογία για την 72η επέτειο Απελευθέρωσης της Δωδεκανήσου και Ενσωμάτωσής της στην μητέρα Ελλάδα, στην οποία προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αγκύρας κ. Ιερεμίας πλαισιωμένος από τον ιερό κλήρο της πόλης.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο ΓΓ Λιμένων και Νησιωτικής Πολιτικής Χρ. Λαμπίρης, ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, Ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης με τον Αντιδήμαρχο Δ. Γερασκλή και στελέχη της Δημ. Αρχής, η Επικ. της παράταξης Όραμα + Δράση με στελέχη της παράταξής της, ο Ιμάμης Κω κ. Δαμάδογλου, ο Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Κω Β. Χαδούλης, εκπρόσωποι των ένστολων αρχών, Δημοτικοί, Τοπικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι, υποψήφιοι, εκπρόσωποι του Συνδέσμου παλαιών πολεμιστών και φορέων,κ.α.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο εκπαιδευτικός Μπάρδας Σωτήριος Π.Ε01 του 1ου Ιπποκρατείου Γυμνασίου Κω. (ΒΙΝΤΕΟ).

Αμέσως μετά την Δοξολογία, αρχές, κλήρος και αντιπροσωπείες μαθητών, εκπαιδευτικών και εκπροσώπων φορέων κατευθύνθηκαν στο παρακείμενο μνημείο των ηρώων όπου τελέστηκε τρισάγιο και πραγματοποιήθηκε με τη δέουσα απόδοση τιμών η κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τελετή έκλεισε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και τον Εθνικό Ύμνο (ΒΙΝΤΕΟ).

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΧΙ, η πρώτη σημαία υψώθηκε στην Πάτρα, 21 Μαρτίου 1821 απόντος του Παλαιών Πατρών Γερμανού, η Καλαμάτα ελευθερώθηκε από τους Τούρκους 23 Μαρτίου 1821

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ