Πέτρος Πετρής του Εμμανουήλ: Κρατήσαμε την Κω όρθια παρά το μεταναστευτικό πρόβλημα και το σεισμό. Συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και δύναμη για το νησί μας

43
2394

ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: “Κρατήσαμε την Κω όρθια παρά το μεταναστευτικό πρόβλημα και το σεισμό. Συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και δύναμη για το νησί μας”

Την υποψηφιότητα του Πέτρου Πετρή του Εμμανουήλ, εν ενεργεία συμβούλου στην Κοινότητα της Κω, ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023.

Στη δήλωση του αναφέρει:

Ξεκινήσαμε το Σεπτέμβριο του 2014 μια μεγάλη προσπάθεια να ξαναφέρουμε την Κω στη θέση που της αξίζει.

Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, η Κως δοκιμάστηκε δυο χρονιές από το μεταναστευτικό, το 2015, και το μεγάλο σεισμό το 2017.

Καταφέραμε όχι μόνο να σταθούμε όρθιοι αλλά και να είμαστε σήμερα στις πρώτες θέσεις ως τουριστικός προορισμός.

Αν δει κανείς τι έγινε στη Μυτιλήνη, στη Σάμο, τη Χίο τότε μπορεί να συγκρίνει πόσο καλά αντιμετωπίσαμε εμείς το πρόβλημα.

Η δουλειά που έκανε ο δήμος μας μετά το σεισμό δείχνει πόσο αποτελεσματικός είναι.

Τρία σχολεία με τεράστιες ζημιές φτιάχτηκαν από το δήμο μας σε χρόνο που τον ζηλεύουν πολλοί.

Παρά τις δύο χρονιές με τα τεράστια προβλήματα, δεν μείναμε πίσω και στα έργα που κάνουμε με δικά μας χρήματα.

Από το 2014 μέχρι σήμερα στην Πόλη μας έγιναν 46 έργα και άλλα 24 γίνονται.

Αν συγκρίνουμε λοιπόν την περίοδο 2011-2014 με την περίοδο 2014-2019 βλέπουμε τη μεγάλη διαφορά. 30 έργα το 2011-2014 με 70 έργα την περίοδο 2014-2019.

Κρατήσαμε την Κω όρθια παρά το μεταναστευτικό πρόβλημα και το σεισμό. Συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και δύναμη για το νησί μας με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής –Κως 2023.”

43 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΣ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ,ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ.ΕΔΩ ΒΡΩΜΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ @ΚΑΤΙΛΑ,@ΑΤΡΟΥΛΙΛΑ.ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ..,…ΚΑΤΕΒΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΕΔΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΩΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.

    • κυριε σκηνοθετα στο ξαναπα και την αλλη φορα 10000 προσφυγες να πανε στο σπιτι σου να κανουν την αναγκη σου και ασε την κλαψα για τις 2 τουαλετες του καστρου..

  2. Ο πρώτος που θα σε βρίσει είναι ο δικος σου . Αυτός που δεν πάτησε ποτε στα συμβούλια και τώρα θέλει να σώσει την κω
    Παρακολουθα τα μυνηματα και θα δεις

    • Δηλαδή εμείς ψηφίσαμε εσάς και εσείς μας λέτε για την αντιπολίτευση ότι δεν ερχοταν; μα είστε σοβαροι; Εσείς που πηγαίνατε αυξήσατε και τα δημοτικα τελη,δεν πειρατε αποφασεις για τους σεισμούς και τα σχολεία αλλά και το προσφυγικό και όλες οι αποφάσεις παίρνουνε μέσα από της Επιτροπή ποιότητας Ζωής.Σας έχουν ξεφτιλίσει αλλά μπρος στην ανάθεση όλα καλά.

    • Πετρο στην θεση σου δεν θα μιλαγα καθολου,μα καθολου,5χιλιαρα για ένα βαψιμο τοιχου;;[η σιωπη είναι χρυσος].Πετρο στο στρατο γινοντε ανακατατάξεις,και το ιδιο θα γινει σε δημους και μαρινες.[η σιωπη είναι χρυσος πετρο]Εάν ειχες καποιο δικιο δεν θα μιλαγα..Δεν εχεις ουτε ένα μηνυμα υπερ σου.Δεν σου λεει κατι αυτό?????????

    • Παρακολουθώ τα μηνυματα,και δεν βλεπω ουτε ένα να σε δικαιολογει.Πλακα μας κανεις.Και κατι αλο πετρο.Εάν δεν επαιρνες την αναθεση,θα εισουν μαζι του!!!!!Για θυμισου που τον ξευτιλισες.

    • Συγγνώμη δεν χρειάζεται κάποιος να βρίσει όταν ξέρει πως γίνονται οι δουλείες τουε με δημοτικό χρήμα.Η ουσία είναι αυτή!!! Το είπε ξεκάθαρα ο Π.Αβριθης όταν τους αποκάλεσε πολιτικούς απατεώνες.Ας τον πάμε στα δικαστήρια μπορουν;

  3. Ο προηγούμενος από σένα δηλαδή ο πρόεδρος του τοπικού ο Χαδούλης μας είπε ότι τα έργα που έγιναν ήταν 173 και εσύ μας λες για 70. Τι έγινε χαθήκατε στη μέτρα;;

    • Ασ συμφωνήσουμε…. Στις αποφάσεις στο διαύγεια ούτε εσύ γίγαντα πήγαινες πέρα από μια ποινή…

  4. Το γεγονός της φθοράς της παράταξης του κυρίου Κυρίτση είναι γνωστό εδώ και μήνες. όμως αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες είναι πρωτόγνωρο. Δεν υπάρχει πολιτική ομάδα που να μην είναι εναντίον τους. Δεν υπάρχει επώνυμο πολιτικό πρόσωπο που να μην μιλά με απαξίωση για αυτούς. Βράζει η κοινωνία και στα καφενεία γίνονται συζητήσεις από φαιδρές μέχρι λύπης για την κατάντια του νησιού. Το σοβαρότερο όμως είναι ότι έχει ξεκινήσει δειλά, δειλά η απαίτηση του λογιστικού και οικονομικού ελέγχου. Από την εμπειρία των προηγούμενων ετών πρέπει να γνωρίζουμε ότι κάποιοι θα νίψουν τα χέρια τους και στο τέλος θα την πληρώσουν οι δύσμοιροι υπάλληλοι. ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ

  5. Από δελτίο τύπου της Ι.Ρουφα:Ο κ.Κυρίτσης ανέθεσε εργασίες βαψίματος μικροαντικειμένων, ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ, στον εν ενεργεία Κοινοτικό Σύμβουλο Κω και κουμπάρο του κύριο Πετρή Πέτρο του Εμμ.

    Δίνουμε στη δημοσιότητα την απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, στο οποίο Πρόεδρος είναι ο κος Κυρίτσης, και την οποία υπογράφει ο αντιπρόεδρος του κος Κοκκαλάκης….

  6. Πού βρισκόσουν εκείνες τις χαρούμενες ημέρες που έκοψε το νερό από τα πάρκα για να μην πίνουν οι πρόσφυγες. Που έκλεισε τις τουαλέττες. Που τους στίβαξε στο στάδιο και στην καμάρα και που ευτυχώς που βρέθηκε ο άγιος αυτός ανθρωπος ο αείμνηστος Διονύσης και μας έσωσε από την διεθνή ξευτήλα. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΠΕΤΡΟ ΜΟΥ ΤΟΤΕ;;

    • ………………. Τοοοοση μετά συγχωρησεως εγνοια για τον συνανθρωπο -συντοπιτη -συνδημοτη , μπουχτησαμε. Ξέρεις τι κάνει όποιος έχει μπουχτισει? Φροντίζει να ξαλαφρωσει! Εμετικες τακτικες, εμετικες τοποθετήσεις, ΕΜΕΤΙΚΟ και το αποτέλεσμα.

  7. Οι εργασίες βαψίματος μικροαντικειμένων, ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ, στον εν ενεργεία Κοινοτικό Σύμβουλο Κω και κουμπάρο του κύριο Πετρή Πέτρο του Εμμ.
    Το παραπάνω είναι copy paste από επίσημο δελτίο του ΟΡΑΜΑΤΟΣ.

  8. ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΗ, Στην διαδρομή κάθε πολιτικού παρουσιάζεται μία μοναδική ευκαιρία εξ αιτίας της οποίας μπορεί να αναδειχθεί σε ηγέτη. Στον κύριο Κυρίτση παρουσιάστηκαν ΔΥΟ ευκαιρίες. Η μία ήταν τα προσφυγικά και μεταναστευτικά ρεύματα. Η άλλη ήταν ο μεγάλος σεισμός της Κω. Στην πρώτη η Κως του ενάμιση εκατομμυρίου τουριστών θα μπορούσε να μετατραπεί σε διεθνή ηγέτιδα δύναμη ανθρωπισμού και φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών. Για αυτό οι πολίτες της Κω και η διεθνής κοινότητα ήταν πανέτοιμη και δυστυχώς μετατράπηκε σε αποδιοπομπαίο τράγο. Στην δεύτερη περίπτωση του σεισμού θα μπορούσε να αναδείξει με πρωτόγνωρα έργα χωροταξίας και αρχιτεκτονικής τον ανεκμετάλλευτο πλούτο της Κω που καταρρέει ή χειμάζει. Και εδώ η Κως έμεινε με το σλόγκαν τις απευθείας ανάθεσης ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΗΓΕΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. Αυτά άκουσα από τους πολίτες.

    • που καταστράφηκαν; Η την Λέρο που ξεγέλασαν τον δήμαρχο για τάχα μου πρόσκαιρο Hot Spot; Μην μας δουλεύεις. Έπρεπε να τους έπαιρναν άμεσα από το νησί και να γινόταν αλλού η καταγραφή. Μπορούσε και έτσι έπρεπε να γίνει. Το καλύτερο για όλους.

  9. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΡΘΙΑ ΒΡΕ ΠΕΤΡΟ ΜΟΥ. ΕΔΩ ΜΟΣΤΡΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.ΟΥΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ. ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΕΓΙΝΕ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΣΤΙΕΣ ΡΩΓΜΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΞΥΛΙΝΟ ΔΑΠΕΔΟ ΜΕ 60000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΜΟΝΟΧΡΟΝΙΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ. ΑΣΕ ΤΑ………ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.

    • Για το λιμάνι και τα σχολεία αρμόδια είναι η κυβέρνηση. Και για τους πρόσφυγες αυτή φταίει

      Διότι είχε δώσει το μήνυμα » δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα» «ελάτε και σας περιμένουμε» «από εδώ πάνε Γερμανία». Μας το έλεγαν πρόσφυγες και λαθραίοι, οτι η κυβέρνηση μας ήταν φιλικοί μαζί τους. Γιατί επί Σαμαρά δεν έγινε τέτοιο χάλι; Βέβαια νόμιζαν οτι θα εκβίαζαν την Ευρώπη με το μεταναστευτικό , οι άσχετοι, οι εθνικοί εγκληματίες….. Τα σχολεία ήθελε και τα έφτιαξε ο Δήμος και καλά έκανε. Αν περιμέναμε από την κυβέρνηση που ήταν αρμόδια ακόμα τα παιδιά δεν θα είχαν μπει στα σχολεία.

  10. Σε ποιόν τα πουλάς αυτά ρε φίλε. Ρεζίλι γίναμε παγκοσμίως με τη διαχείριση του προσφυγικού από το δήμαρχο σου.Μάζευε τούς πρόσφυγες στο λιμάνι για να εκθέσει τον Καματερό.έκλεινε το νερό σε ταλαιπωρημένους ανθρώπους τούς στρίμωχνε στο στάδιο με 40 βαθμούς,και μας λες για διαχείριση.Η κυβέρνηση έκανε το χοτ-σποτ και γλυτώσαμε όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο….Μας δουλεύετε με το σεισμό παραμονές εκλογών..Όταν του λέγανε να αναλάβει το εσωτερικό λιμάνι από το 2017, γελούσε,είχε άλλες δουλειές..Πέντε χρόνια αδράνειας και καθισιού με το μισθό να πέφτει.Τέλος η πανωλεθρία πλησιάζει…Σκέψου απλά..250 Υποψήφιοι Νικηταρά-Ρούφα-Κική.εναντίον του..Τι δεν καταλαβαίνεις…Δεν θέλει και πολύ μυαλό…

  11. Το μεταναστευτικο φίλε το κράτησε όρθιο το κράτος όχι εσείς. .. εσείς χτυπουσατε μετανάστες με την ιδιωτική εταιρία φύλαξης όταν κοιμοντουσαν στο λιμάνι και δεν τους δίνατε χώρο. ..κλειδώσατε τις δημόσιες τουαλέτες. ..πάρτε το //// από τον Δήμο απάνθρωποι

  12. Δηλαδη εχει βγει ανακοινωση για αναθέσεις που έχει πάρει ….. και θα είναι και υποψηφιος; Μάλιστα μάλιστα… Το πράγμα μιλάει από μόνο του. Βρε καλά τα είπε ο Αβριθης για πολιτικούς απατεώνες.

  13. Και μας κρατησατε ορθιους ?Που εβαλε τους μεταναστες στην μοστρα του νησιου να δημιουργησει θεμα προς τα εξω και μας γυρισε μπουμερανγκ ? Μονο αγγλικα που μιλησε στα καναλια μας εκανε ρεζιλι …δεν κανετε για αυτην την δουλεια καταλαβετε το

  14. Το μεγάλο φαγοπότι πρέπει να σταματησει. Ο κόσμος υποφέρει και αυτοί τρώνε με……… Τώρα τελευταία παίρνουν και από άλλα μαγαζιά εκτόςσυμβουλων. Αλλά δεν μασάει ο κοσμος. Η απόφαση έχει βγει προ πολλου.ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.

  15. Αγωνιστής είσαι, οικογενειάρχης με πολλά παιδιά και αγαπημένη οικογένεια! Είμαστε μαζί σου. Όσο για την περίοδο των προσφύγων, δυστυχώς δεν έζησαν σε άλλο νησί για να ξέρουν τη δυσωδία και τη μπόχα την πραγματική. Εγώ ήμουν φοιτητής στη Λέσβο τότε και πήρα ένα δείγμα πραγματικής κατρακύλα . Μας έτυχε λόγο της θέσης μας της γεωγραφικής να το περάσουμε και αυτό. Μας έκανε κακό σε πολλούς τομείς, δεν αφήσαμε όμως να εξελιχθεί και όλα αυτά εξαιτίας του Κυριτση. Επι δημαρχίας του πέρασε πολλά το νησί και βγήκε αλώβητο.

  16. Πραγματικά ζηλεύω που βλέπω ότι οι εργολαβίες πληρώνονται. Δυστυχώς απο ότι μου είπαν η δική μου εργολαβία δεν θα πληρωθεί. Είναι άδικο. Δεν σχολιάζω μόνο ώς ΑΓΙΟΣ. Σχολιάζω και σαν ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ και σαν ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ. Κάνω πολύ σοβαρή δουλειά. Δεν γίνεται να μην πληρωθώ. Αν όχι πριν τουλάχιστον μετά τις εκλογές. ….. αλλά ας όψεται ο Κυρίτσης.

  17. Τελικά έχετε πολύ θράσος..ποια σχολεία ανοίξατε πιο λιμάνι φτιάξατε ποιες παιδικές χαρές τι έχετε κάνει που δεν θα πρέπει να ντρέπεστε.. Ένα έργο για φτωχούς και ζωάκια κάνατε?? όλα για τους ξενοδόχους αυτοί μόνο θα σας ψηφίσουν γιατί ο λαϊκός κόσμος θα ψυφισει κ. Ρουφα μαζί με τους μικρομεσαίους αλλά μην νομίζετε ότι και όλα τα μαγαζιά δεν σας έχουν άχτι..Για να μην μιλήσω και για το νοσοκομείο που δεν έχει ούτε γάζες κτλπ.. Βρε θέλετε πολλές σελίδες για να σας πούμε τι δεν κάνατε

  18. Πετράκη μαρίνα και λιμενικό ταμείο….καλά σας είναι πιο ας δουλέψει κάνας άλλος.Καλα είναι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ