ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ: Δεν τους συμφέρει η σύγκριση του δικού τους ανύπαρκτου έργου με το έργο της δημοτικής αρχής Κυρίτση και καταφεύγουν στις αθλιότητες

16
413

Κως, 27 Μαρτίου 2019

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ : “Δεν τους συμφέρει η σύγκριση του δικού τους ανύπαρκτου έργου με το έργο της δημοτικής αρχής Κυρίτση και καταφεύγουν στις αθλιότητες.”

Τους ανθρώπους της συμμαχίας του χθες, δεν τους συμφέρει η σύγκριση του δικού τους έργου με το έργο της δημοτικής αρχής του Γιώργου Κυρίτση.

Έτσι προσπαθούν να μας σύρουν στη λάσπη, διακινώντας αθλιότητες. Το μόνο πράγμα που πετυχαίνουν βέβαια είναι να αποκαλύπτουν κάθε φορά την εμπάθεια και την άγνοια τους.

Έτσι βλέπουμε κάποιους να ζητούν στοιχεία για αναθέσεις και προμήθειες όταν όλα αυτά τα στοιχεία έχουν αναρτηθεί στο Διαύγεια, μπορεί να τα δει κάθε πολίτης, είναι προσβάσιμα σε όλους.

Ακόμα όμως και σε αυτό το επίπεδο, δεν τολμούν τη σύγκριση.

Γιατί πολύ απλά ο σημερινός επικεφαλής τους τους τρεις μήνες που ήταν δήμαρχος έκανε 48 αναθέσεις ενώ στη διάρκεια της δικής τους διακυβέρνησης, έκαναν πάνω από 500 αναθέσεις.

Βασίλης Χαδούλης

Πρόεδρος Δ.Κ Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από νεαράς ηλικίας ο ανακηρυχτείς από μόνος του Θεός μετά τον Θεό επέδειξε τας θαυματουργικάς ιδιότητας του. Το πρώτον θαύμα δεν ήτο η εκλογή του ως αρχηγός του βαθέως ΠΑΣΟΚ στην Κω αλλά το ότι εξ αυτού απέκτησε μαγικάς ικανότητας προς τους πολίτες με στεγαστικά δάνεια διορισθείς εις τρεις δημόσιες Τράπεζες ως ελεγκτής μηχανικός.

  2. Μου ανέθεσαν να ερευνήσω δικαστικές υποθέσεις και βρήκα μαργαριτάρια. Στο τέλος Δεκεμβρίου δηλαδή δύο μήνες μετά τις εκλογές του 2010 που έχασε ο κύριος Κυρίτσης και πέντε ημέρες πριν από την παράδοση της δημαρχίας στον κύριο Καίσαρλη υπέγραψε ο κύριος Κυρίτσης μία ανάθεση πολεοδομικού έργου αξίας άνω των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ. Ο κύριος Καίσαρλης ακύρωσε την σύμβαση γιατί ήταν παράτυπη και ο εργολάβος πήγε στα δικαστήρια αλλά έχασε της δίκες. Ο κύριος Κυρίτσης όταν ξανακέρδισε την Δημαρχία κάλεσε τον εργολάβο, ανανέωσε την ανάθεση και μάλιστα έκοψε και τιμολόγιο αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ παρά την άρνηση των τεχνικών υπηρεσιών. Έγινε καταγγελία από την κυρία Ρούφα και τον κύριο Πη για παράβαση καθήκοντος και για απάτη και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια. Αυτό το γεγονός δεν χαρακτηρίζει μόνο τους ανθρώπους αλλά και προειδοποιεί για το τι μπορεί να γίνει από τώρα μέχρι την παράδοση της δημαρχίας τον Αύγουστο.

    • Η ΡΟΥΦΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ, ΚΤΥΠΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ.

  3. Το τοπικό συμβούλιο της πόλης που ήσουνα πρόεδρος έχει να συνεδριάσει τέσσερα χρόνια. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΥΣΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑ

  4. Κύριε Χαρούλη σε άλλον απάντησες από αλλού την βρήκες Στον κύριο Βότση θα απαντήσεις η κοκοκοκοκο

  5. τα ερωτήματα ήταν πραγματικά αλλά δεν τολμάτε να απαντήσετε γιατί τρώνε οι δικοί σας απο παντού. Πόσα και σε ποιούς δόσατε και κυρίως σε ποιούς

    • Σιγα μην απαντησει,κατσε να απαντησει στα τηλεφωνα του ο κυριτσησ να δουμε ποιος θα του γραψει τι.ε ρε με τους τζαμπατζήδες του καφε

  6. Βαιλη μην μασας το εργο σας σαν δίδυμο με τον Αγγελο είναι ότι πιο καλο εχει να δειξει η κοινοτητα σας.Απλα κανεις δεν βλεπει την εικονα όπως θα την εβλεπε ενας διακοσμητης χωρου.Η καμμενη λαμπα,το σπασμενο φωτιστικο,το σπασμενο πεζοδρομιο ,τα σκουπίδια,τα δημοτικα τελη,το χαρισμα σε κοινοχρηστους χωρουςειναι όλα από αποψη από ανθρώπους ε στυλ όπως εσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.