Γ. Κίτσης: Οικτρή η εικόνα του ηλεκτροφωτισμού Πρόταση και φωτογραφίες

11
722

Παρά τις συνεχείς επισημάνσεις των δημοτών η εικόνα στο νησί μας, παραμένει τραγική και απαγοητευτική. Σε αυτό συμβάλλει εδώ και 4,5 χρόνια, η απερχόμενη δημοτική αρχή με την απραξία που την διακρίνει .

Τα δημοτικά τέλη το 2018 αναμένεται να είναι 8.000.000 ευρώ μετά τις αυξήσεις που επέβαλλε η δημοτική αρχή Κυρίτση, ενώ το 2014 ήταν 3.500.000 ευρώ.

Ομως παρά την αλματώδη αύξηση των εσόδων του δήμου μας, οι υπηρεσίες ηλεκτροφωτισμού χειροτέρεψαν. Οι τεχνικές υπηρεσίες δεν έχουν λάμπες για αντικατάσταση των καμμένων και υπάρχουν σπασμένες κολώνες και φωτιστικά. Επίσης υπάρχουν γυμνά ηλεκτρικά καλώδια σε κολώνες φωτισμού που αποτελούν κίνδυνο ηλεκτροπληξίας για τα παιδιά.

Μπορούσε με σωστό προγραμματισμό και σχέδιο να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες ηλεκτροφωτισμού με σταδιακή τοποθέτηση έξυπνων φωτιστικών LED, για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας χωρίς την υπέρογκη και αδικαιολόγητη αύξηση στα δημοτικά τέλη.

Αγαπητοί συνδημότες οι φωτογραφίες που σας εκθέτουμε είναι από την Κω που ζω και ζείτε. Αυτές οι εικόνες δεν μας τιμούν.

Αυτή η δημοτική αρχή κλείνει την θητεία της χωρίς ουσιαστική προσφορά στο νησί μας.

Η κάθε δημοτική αρχή κρίνεται από το αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε μόνο κούφιες υποσχέσεις και σχεδιαγράμματα.

Η δημοτική αρχή 5 χρόνια τωρα βαδίζει χωρίς πρόγραμμα και σχέδιο.

Στις 26 Μαΐου ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ

Γιώργος Κίτσης

Υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΚΩ.ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=149631506073158&id=100030789283127

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. από τα λιμάνια στις λάμπες. Που να έβλεπες και τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα κινούμενα ….

  2. ο απερχομενος το ρημαξε το νησι λακουβες παντου θυμιζει τσαντιρ μαχαλα

    το νησι.παντου σκοταδια καμενες λαμπες.αχρηστοι

  3. Τα δημοτικά τέλη το 2018 αναμένεται να είναι 8.000.000 ευρώ μετά τις αυξήσεις που επέβαλλε η δημοτική αρχή Κυρίτση, ενώ το 2014 ήταν 3.500.000 ευρώ.Ομως παρά την αλματώδη αύξηση των εσόδων του δήμου μας, οι υπηρεσίες ηλεκτροφωτισμού χειροτέρεψαν. Οι τεχνικές υπηρεσίες δεν έχουν λάμπες για αντικατάσταση των καμμένων και υπάρχουν σπασμένες κολώνες και φωτιστικά. Επίσης υπάρχουν γυμνά ηλεκτρικά καλώδια σε κολώνες φωτισμού που αποτελούν κίνδυνο ηλεκτροπληξίας για τα παιδιά.Μπορούσε με σωστό προγραμματισμό και σχέδιο να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες ηλεκτροφωτισμού με σταδιακή τοποθέτηση έξυπνων φωτιστικών LED, για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας χωρίς την υπέρογκη και αδικαιολόγητη αύξηση στα δημοτικά τέλη.

  4. Από νεαράς ηλικίας ο ανακηρυχτείς από μόνος του Θεός μετά τον Θεό επέδειξε τας θαυματουργικάς ιδιότητας του. Το πρώτον θαύμα δεν ήτο η εκλογή του ως αρχηγός του βαθέως ΠΑΣΟΚ στην Κω αλλά το ότι εξ αυτού απέκτησε μαγικάς ικανότητας προς τους πολίτες με στεγαστικά δάνεια διορισθείς εις τρεις δημόσιες Τράπεζες ως ελεγκτής μηχανικός.

  5. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ

  6. γεωργιε ποιός θα σε σώσει απο το τσουνάμι των Κώων στις δημοτικές εκλογές;

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.ΧΑΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΜΙΑΝΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ