ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΓΓΕΤΗ: Μια νέα υποψήφια με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023

5
1117

ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΓΓΕΤΗ: “Μια νέα υποψήφια με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023.”

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Πλαγγέτη ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023.

Η Μαρία Πλαγγέτη μια νέα γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού, με ενεργό συμμετοχή στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Πυλίου και πολύ όρεξη για δουλειά καταθέτει την υποψηφιότητα της για τις εκλογές του Μαΐου.

Στη δήλωση της αναφέρει:

Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω σ’ αυτόν. Τα παιδιά μας και το μέλλον τους είναι αυτό που πρέπει να μας νοιάζουν και για αυτά θα αγωνιστώ με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023.”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από νεαράς ηλικίας ο ανακηρυχτείς από μόνος του Θεός μετά τον Θεό επέδειξε τας θαυματουργικάς ιδιότητας του. Το πρώτον θαύμα δεν ήτο η εκλογή του ως αρχηγός του βαθέως ΠΑΣΟΚ στην Κω αλλά το ότι εξ αυτού απέκτησε μαγικάς ικανότητας προς τους πολίτες με στεγαστικά δάνεια διορισθείς εις τρεις δημόσιες Τράπεζες ως ελεγκτής μηχανικός.

  2. Αν αγαπούσες τον τόπο σου και αν δεν ήξερες έπρεπε να ρωτήσεις και μετά να αποφασίσεις που έπρεπε να πας για να προσφέρεις κάτι. Εκεί που πας….θα φας και εσύ το μαύρο μαζί με ολους τους απανθρωπους. Λυπάμαι κοπέλα μου…

  3. Πόσα χρόνια κατά του Κυρίτση;;;
    Και τώρα ξαφνικά μετά από θαύμα (……) αποφάσισες να κατέβεις μαζί του… άτομα σαν εσάς δεν σας θέλουμε στον Δήμο μας,στον Δήμο του Κωακού λαού.
    Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ