Γιώργος Κοκαλάκης: Με τον Γιώργο Κυρίτση που έχει έργο αλλά και πρόγραμμα. Η Κως του 2023 είναι η Κως του μέλλοντός μας

30
776

Γιώργος Κοκαλάκης : “Με τον Γιώργο Κυρίτση που έχει έργο αλλά και πρόγραμμα. Η Κως του 2023 είναι η Κως του μέλλοντός μας.

Η Κως του 2023 δεν μπορεί να είναι η Κως των ανθρώπων του χθες, των ανθρώπων που κάνουν επίδειξη θράσους και εμπάθειας με το δημόσιο λόγο και την παρουσία τους.

Στις εκλογές του Μαΐου, θα είμαι υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση. Το Δήμαρχο που πιστεύει στους νέους ανθρώπους, το Δήμαρχο που ανοίγει το δρόμο στους νέους ανθρώπους.

Το έργο που έγινε είναι ορατό και μετρήσιμο, ιδιαίτερα στον τομέα των λιμενικών εγκαταστάσεων:

-Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των μελετών για την επέκταση του λιμανιού στην Κέφαλο και την ολική αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων στην Καρδάμαινα.

-Πραγματοποιήθηκε εκβάθυνση του λιμανιού της Κεφάλου, έγινε αποκατάσταση λιμενικών βαθών και του λιμενοβραχίονα. Λειτουργεί υποδομή τροφοδοσίας σκαφών με ρεύμα και νερό.

-Αναβαθμίστηκε το λιμάνι στο Μαστιχάρι, με άσφαλτο, νέο φωτισμό, κατασκευή στεγάστρου και χώρου αναμονής επιβατών.

-Η Κως απέκτησε για πρώτη φορά υπηρεσίες καθαρισμού σε όλα τα λιμάνια, διαθέτει πλωτά φράγματα για τη θαλάσσια ρύπανση.

-Κατασκευάστηκε νέα, σύγχρονη και κλιματιζόμενη αίθουσα αναμονής επιβατών στο λιμάνι της Κω. Δημιουργήθηκαν, μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, νέες εγκαταστάσεις Σένγκεν στο χώρο πίσω από τη ΔΕΗ.

Δεν σταματάμε εδώ. Η Κως του 2023 θα έχει ακόμα καλύτερες λιμενικές εγκαταστάσεις, θα έχει ένα νέο και σύγχρονο λιμάνι στην Κέφαλο, θα έχει και ένα νέο δίκτυο μαρινών.

Η Κως του 2023 είναι η δική μας Κως. Η Κως των νέων ανθρώπων, η Κως του μέλλοντος μας.

Γιώργος Κοκαλάκης

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ….., ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΤΟΥ !!!!

  2. Τώρα είναι αργά , άλλους δρόμους ε πήραμε και αλλου πηγαίνουμε , αυτά έπρεπε να είχαν γίνει χθες μας τελείωσαν τα δάκρυα γιωργακι……
    Μα να το έχει η μοίρα σου, κινδυνεύεις πάλι να μην εκλεγείς. Ότι και να γίνει όμως θα ζητήσω να σου αφήσουν το αμάξι να κανείς τις δουλειές σου.

  3. Από νεαράς ηλικίας ο ανακηρυχτείς από μόνος του Θεός μετά τον Θεό επέδειξε τας θαυματουργικάς ιδιότητας του. Το πρώτον θαύμα δεν ήτο η εκλογή του ως αρχηγός του βαθέως ΠΑΣΟΚ στην Κω αλλά το ότι εξ αυτού απέκτησε μαγικάς ικανότητας προς τους πολίτες με στεγαστικά δάνεια διορισθείς εις τρεις δημόσιες Τράπεζες ως ελεγκτής μηχανικός.

    • διέψευσε το τρία, είπε με αλαζονία: είμαι σε περισσότερες!

  4. ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΣΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ .
    ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ .
    ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    • ρωτήστε την υποψήφια κυρία Ζέτα που λέει πως δούλεψε στο Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων του Δήμου

  5. Μου ανέθεσαν, αν και έχω πολύ δουλειά στα δικαστήρια, να ερευνήσω τα οικονομικά και τις δραστηριότητες του Λιμενικού Ταμείου. Οφείλω να σας πω ότι έμεινα έκπληκτος. Στα τρία χρόνια του κυρίου Φάκκου έγιναν εκταμιεύσεις για δύο σημαντικά έργα στην Καρδάμαινα και στην Κέφαλο και μία πλήρης μελέτη για τον μόλο των κρουαζιερόπλοιων και άφησε και τρία εκατομμύρια ευρώ μετρητά στον κύριο Κυρίτση. Στα πέντε χρόνια του κυρίου Κυρίτση δεν έγινε κανένα έργο και καμία μελέτη και τα μετρητά που έχει στο ταμείο δεν ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια ευρώ ενώ φυσιολογικά θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον τέσσερα και πάνω. Από την έρευνα στην διαύγεια φαίνεται ότι τα λεφτά ξοδεύονταν από εδώ και από εκεί χωρίς αναπτυξιακή προοπτική. ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ.

  6. Γιώργο είσαι κι εσύ ψεύτης…. Έχει εμπιστοσύνη μόνο σε υποτακτικούς ανφξαρτήτως ηλικίας. Έχει προσλάβει γιατρό και μηχανικό συνταξιούχους!

  7. τωρα εμαθα ποιος…εισαι
    Οταν σε ειδα στη Μαρινα νομιζα οτι εισαι στην προσωπικη ασφαλεια του προεδρου ..

  8. λες πολλά και δεν έχετε ούτε μιά ιστοσελίδα (ψωνάξτε ένα κολλητό για ανάθεση τώρα στα τελειώματα). Το μάστερ πλαν το καπάρωσε κάποιος; Πόσες φορές θα ξαναπληρώσουμε αυτά επειδή τα αναθέτετε χωρίς ουσιαστική μελέτη και πρόγραμμα εφαρμογής; https://www.youtube.com/watch?v=dNUIBVnABCY

  9. Γιώργο 80 χιλιόμετρα πάνω κάτω επί 5 χρόνια μας κάνουν 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα με το υπηρεσιακό τζιπάκι.Σου πληρώνουμε εμείς τα καύσιμα για να κουβαλάς ελιες;;;; Και να πηγαίνεις για μπανια; Φθορές,λάστιχα,φρένα,κεφαλή,Ηλεκτρολογικά εμείς τα πληρώνουμε και εσύ μας κουνάς το δάκτυλο.ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΑ ΈΝΣΗΜΑ ΣΟΥ

  10. Δεν έχεις εκλεγεί κι έχεις αυτοκίνητο του Δήμου για τις δουλειές σου; Που προβλέπεται αυτό;

  11. Αχου το Γιωργάκη και είχα μια αγωνία μήπως και δεν κατέβαινε με τον ερντογαν της Κω!!!Ρε μας κοροϊδεύουν και θέλουν να τους ξαναπιστέψουμε έργα _ενότητα και προπάντων Ανθρωπιά κοροϊδία κοροϊδία κοροϊδία κτλ.Δρομο δρόμο δρομοοοο.

  12. Αυτά που γράφετε για το Γιώργο είναι τουλάχιστον απαράδεκτα !!! Έπρεπε δηλ να μην είχε αυτοκίνητο και να πλήρωνε ο ίδιος για τη μετακίνηση του με τα 160€ που παίρνει !!! Έτσι θα πείσετε την νέα γενιά να ασχοληθεί ;; Και αυτή την ανοησία με τις ελιές μπορείτε να την σταματήσετε ;; Πήγε το ελαιοραβδιστικό του πατέρα του στο μάστορα που δεν χώραγε στο ΙΧ του κατεβαίνοντας στην πόλη και κάτι έγινε ;;

    • Αν δεν θελει να πληρωνει τις μετακινήσεις του ας παει για προεδρος της δημοκρατιας ο τζαμπατζής της Κεφαλου.

    • ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ??? ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ 160 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ 4Χ4 ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΔΩΕΡΑΝ ΚΑΥΣΙΜΑ-ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΛΗ-ΔΩΡΕΑΝ ΚΤΕΟ,ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΩΡΕΑΝ SERVICE ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ????
      ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΘΕΛΕΤΕ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ??? Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 160 ΕΥΡΩ.
      Ε ΡΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ.

      • Το πιο πραγματικο σχολιο εδώ μεσα.Πολυ πραγματικο το παράδειγμα.Και όμως το Γιργωακη της Κεφαλου 5 χρονια μας χρεωσε κανονικα.

  13. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ…. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ….ΤΑ 160 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ.

  14. Ερωτηση κυριε Κοκκαλακη στο σύνθημα σας Κως 2023 θα πατε με το ιδιο αυτοκινητο η με καινουργιο?

  15. Διέλυσε την Σεγκεν. ..διώξανε τους καλύτερους φύλακες. ..Ο κόσμος από Τουρκία μέσα στον ήλιο όρθιος ώρες. ..Δεν φτιάξανε το λιμάνι όπως υποσχέθηκαν. ..Μάλιστα περνουν τηλέφωνο τους //// και τους απηλει έχω μάθει ότι θα χάσουν την δουλειά τους. …άκου θα φάτε μαύρισμα…. σε λίγο καιρό. ..

  16. Σταξτε φάρμακι σας καιει το Γιωργάκη!!!
    Ανώνυμε Αντώνη, Μιχάλη, Γιώργο, Κωστα σας ξέρουμε βρε, τα αρχ…. Να είχατε να γράψετε την κριτική σας επώνυμα όπως έκανε κάποτε το Γιωργάκη.. Να τα παρατήσει του λέω εγώ, να ασχοληθούν όλοι οι ανώνυμοι με την Κεφαλο αφού την αγαπούν τόσο πολύ και κάθονται από τον καναπέ τους ανώνυμα και κρίνουν και μετά να δεις τι εχει να γίνει… το απόλυτο Τίποτα!!!!!!

  17. ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ Κ ΤΡΕΛΑ ΠΑΡΤΥ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ Κ ΑΝ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ