ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ: Ανήθικο τα χρήματα των δημοτών να μοιράζονται σε συνεργάτες και κολλητούς της δημοτικής αρχής

49
1177

Κως, 29 Μαρτίου 2019

Ανήθικο τα χρήματα των δημοτών να μοιράζονται σε συνεργάτες και κολλητούς της δημοτικής αρχής

Πολύ συζήτηση γίνεται το τελευταίο διάστημα για τις απευθείας αναθέσεις του Δήμου, των Οργανισμών και των Επιχειρήσεών του. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μοιράστηκαν από τη σημερινή δημοτική αρχή σε λίγες επιχειρήσεις ημετέρων και κολλητών. Στις περισσότερες των περιπτώσεων τα χρήματα, με προκλητικό τρόπο, πήγαιναν είτε σε επιχειρήσεις συμβούλων της δημοτικής αρχής και συγγενών τους, είτε σε άτομα του στενού περιβάλλοντος της ομάδας της Δύναμης Αλλαγής.

Ως πρόεδρος του ΣΕΠΕΚΩ, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του σωματείου μας, είχαμε ζητήσει από τον δήμαρχο να μας γνωστοποιούνται οι περιπτώσεις σίτισης ατόμων που θα πλήρωνε ο δήμος, ώστε να τις επικοινωνούμε στα μέλη μας και έτσι όλοι να έχουν τη δυνατότητα να καταθέτουν προσφορές. Παρά τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου αυτό δεν έγινε ποτέ. Κραυγαλέα ήταν η περίπτωση με την παροχή γευμάτων για εκατοντάδες άτομα στο φεστιβάλ των φιλαρμονικών το 2016, που την ανέλαβε ένα ουζερί από την Αθήνα!

Η παράταξη μας «Ισχυρή Κως» δεσμεύεται ότι σε διαγωνισμούς του δήμου που αφορούν προμήθειες, σίτιση, διαμονή κλπ., αυτοί θα γνωστοποιούνται ηλεκτρονικά σε όλους τους επαγγελματίες που έχουν σχέση με το αντικείμενο, καθώς και στα συλλογικά τους όργανα. Αν για παράδειγμα, στο χώρο της εστίασης ο δήμος θέλει να πληρώσει την παροχή γευμάτων για ένα γκρουπ ανθρώπων, αυτό δεν θα αναρτάται απλά στο Διαύγεια, όπου ελάχιστοι επαγγελματίες έχουν τη γνώση αλλά και τον χρόνο να ψάξουν, αλλά θα το πληροφορούνται ηλεκτρονικά όλοι οι εστιάτορες καθώς και το σωματείο τους, ώστε ο καθείς να μπορεί να καταθέσει την προσφορά του. Απλά πράγματα, ξεκάθαρα και με διαφάνεια.

Το δημοτικό χρήμα δεν είναι ιδιοκτησία της εκάστοτε δημοτικής αρχής για να το μοιράζει στα φιλαράκια της. Πρέπει να διαχέεται σ’ όλη την κοινωνία με καθαρό και διαυγή τρόπο. Η σχέση της παράταξης μας με την κοινωνία και τους επαγγελματίες θα είναι σχέση εμπιστοσύνης, σεβασμού και συνεργασίας. Αυτή είναι μια από τις πρωταρχικές μας δεσμεύσεις.

Μανιάς Βασίλης

Υποψήφιος με την «Ισχυρή Κω» και τον Θεοδόση Νικηταρά

49 ΣΧΟΛΙΑ

  • Πρόεδρε του σωματείου σφραγίδα ΣΑΠΙΕ... πως να σας φέρουν για σίτιση φιλαρμονικές και ομάδες στου διαόλου τον Κ@ΛΟ;;;

   Μεγάλος ο πόνος του τώρα με τις αναδουλειές… Ελπίζουν σε ημερήσιες εκδρομές φιλοξενούμενων του Δήμου…. και πάντα ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ….;;;;

 1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΩΣ 26/03/2013
  ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
  ΔΗΜΟΣ ΚΩ
  Θέμα: «Έγκριση απευθείας ανάθεσης της σύμβασης παροχής υπηρεσίας έκδοσης αεροπορικών
  εισιτηρίων προϋπολογισμού 1.850,00 ευρώ»
  Α Π Ο Φ Α Σ Η 437
  ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ
  Έχοντας υπόψη:
  1) Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010.
  ………………….
  ΑΠ Ο Φ ΑΣ Ι Ζ Ο ΥΜ Ε
  Α. Εγκρίνουμε την σύναψη σύμβασης για την έκδοση εννιά (9) αεροπορικών εισιτηρίων για:
  Αθήνα-Κω με επιστροφή , προϋπολογισμού 1.689,76€, με απευθείας ανάθεση.
  Β. Εγκρίνουμε την τεχνική περιγραφή της ανωτέρω υπηρεσίας.
  Γ. Αναθέτουμε την έκδοση των εισιτηρίων στο Ναυτικό και Τουριστικό Πρακτορείο
  «…….» , έναντι του ποσού των 1.689,76 ευρώ και αναλυτικότερα ως εξής:
  ………
  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
  Α/Α
  ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

  Βασίλη για πες μας αυτή την απευθείας αναθεση ο αρχηγός σου με τι κριτήρια την έκανε?
  Και μη μου πεις ότι δε ξέρεις τίνος είναι το τουριστικό πρακτορείο!!!

 2. ο ανθρωπος ΠΕΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ... και τα σουργελα του τριώφλορου

  ούτε αυτό δεν σεβονται…. να κρατηθούν μια μέρα χωρίς να κάνουν εμετό τη χολή και τη λάσπη τους…. ούτε για φτύσιμο δεν είστε ρε κανίβαλλοι

  • Την ρήση που λέει «αφορμή και ο θάνατος » την ξέρεις? Αυτό έλειπε να μην πενθει και για την μάνα του! Τι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα? Το πένθος για τον καθένα είναι προσωπική υπόθεση και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να οριζει το πότε, το πώς και τον τρόπο αυτού. Με όλο τον σεβασμό στην εκλιπουσα, επειδή για όλους μας ΜΆΝΑ είναι μόνο μία, αφήστε τα τραγελαφικα σχόλια ως ένδειξη σεβασμού και συμπαραστασης στον βαρυπενθουντα δήμαρχο. Ξεχάσαμε να τον αφήσουμε κανένα χρόνο μπας και καταλαγιασει ο πόνος μέσα του. Ήθελα να ξερα ποιόν κοροιδευεται? Εμάς ή τον εαυτό σας? Αναγκάζετε τον κόσμο να σχολιάζει πράγματα που δεν τιμούν κανένα, μόνο και μόνο για να φανειτε εσείς οι πολιτισμενοι και οι συναισθηματικοι. Ούτε το ένα είστε ούτε το άλλο. Δεν περισσευε ποτέ από κανένα σας ούτε ο πολιτισμός ούτε το συναίσθημα.

 3. οι πρώτοι διδάξαντες, στον αμαρτάνοντα το λίθο δεν ριψάτω! Capici?

 4. ΜΑΝΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ….. . ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΝΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ . ΨΕΜΑΤΑ , ΨΕΜΑΤΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ. ΠΗΓΕΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. ΡΩΤΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΙΝ. ΡΩΤΑ ΠΟΣΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ . ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ. ΡΩΤΑ ΣΕ ΠΟΣΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ;

 5. Σωστά τα λες το ίδιο ισχύει και για τους κυρίους που χρωστάνε στον Δήμο είτε σε φόρους είτε σε ενοίκια γιατί με αυτόν τον τρόπο πάλι καπελωνουμε τον δημότη για τον οποίο κοπτεσαι ξαφνικά. Αρα ο δήμος αν δεν εισπράττει απο τον δημότη και δεν τον κυνηγάει ειναι πάλι συνένοχος Βασίλη μου. Σε αυτην την περίπτωση ο Κυρίτσης μάλλον καλος είναι………………..

  • ΠΕΣ ΕΥΘΕΩΣ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

   ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

 6. Κε Μαραγκε και εσείς ανήθικος είστε;; γιατί δεν εισπράττετε τα νόμιμα απο τα ενοικια της Μαρινας με αποτέλεσμα να δημιουργείται αθέμιτο ανταγωνισμό στις επιχειρήσεις που υπάρχουν εκεί μέσα. Ντροπή σας να μην κάνετε την δουλεια σας

 7. Ο θεός μετά τον θεό ως αρχηγός του βαθέως ΠΑΣΟΚ της Κω επέδειξε από τότε τας θαυματουργικάς ιδιότητας του. Και διορισθείς ως αντιπρόεδρος του ευαγούς ιδρύματος του νοσοκομείου Κω επιτέλεσε ευσυνειδήτως τα καθήκοντα του και όπως ειπώθηκε από τον τότε Δήμαρχο παρακολούθησε τας εργασίας της επέκτασης του νοσοκομείου που κατασκεύαζε ως εκ θαύματος ο συνεταίρος του εργολάβος.

 8. Το έργο της επέκτασης από επτακόσια χιλιάρικα ευρουλάκια έφτασε το ένα εκατομμύριο τετρακόσια χιλιαρικά κια. ΑΥΤΟ ΚΙΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑ.

 9. Την ευγενική και ανθρώπινη συμπεριφορά σου την γνωρίζουν και οι πέτρες. Σήμερα όμως σηκώνεις ένα μεγάλο βάρος ως πρόεδρος μας. Αποκάλυψες με θέρρος τις ψευτιές του δημάρχου για τις συνεδριάσεις του συντονιστικού τουριστικού οργάνου. Αποκάλυψες τις ψευτιές τους για την ανυπαρξία νόμου δημιουργίας τουριστικού φορέα Σήμερα αποκαλύπτεις τις αναθέσεις έργων σε εστίασης σε κολλητούς ουζερί της αθήνας. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΟΥΝ Μην σκύψεις το κεφάλι γιατί είσαι αυτοδημιούργητος.

 10. Μόνο για 24 ώρες αν έδειχνες σεβασμό στον θάνατο της μητέρας του Δημάρχου θα μπορούσαμε να σε πάρουμε σοβαρά ,τώρα έχεις καταγράφει στους γελοίους και γραφικούς λασπολόγους της εκλογικής περιόδου .
  Μάθε να σέβεσαι για να σε σέβονται.

  • το κείμενο έχει γραφτεί εδώ και 3 ημέρες. δεν αποφάσισα εγώ πότε θα βγει.

   • ΞΕΦΤΙΛΑ ΒΑΣΙΛΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΒΓΑΖΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ?

 11. 1.600 ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ. Είπα και εγω ότι ο Νικηταράς έφαγε τα εκατομμύρια του Κυρίτση.

  • Η ανάθεση για τα εισιτήρια δημοσιοποιήθηκε για να αναδείξει την υποκρισία του Μανιά όταν μιλά για μοίρασμα του δημοτικού χρήματος στους κολλητούς του δημάρχου .Αυτη λοιπόν η ανάθεση είναι ο ορισμός του κολλητού του τότε δημάρχου και μην κάνεις ότι δεν ξέρεις ποιός είναι!!!

 12. Ένα ουζερί στην Αθήνα κολητού του γραμματέα του δήμου επί Κυρίτση πήρε εργολαβία την φιλοξενία των φιλαρμονικών. Εκεί να δεις γλέντια μετά φιλαρμονικών.

 13. το κείμενο έχει γραφτεί εδώ και 3 ημέρες. δεν αποφάσισα εγώ πότε θα βγει.

 14. Αλέξανδρου Σούτσου παραλλαγή με αφορμή τα έργα της δημοτικής αρχής

  -Ώ σπουδαίε Δήμαρχε μου, πόσα γρόσια θησαυρίζεις;
  -Όσα παίρνω σ’ ένα μήνα σ’ ένα χρόνο τα κερδίζεις;
  Έκτακτα τον μήνα παίρνεις εσύ χίλια… κι ας να μη!
  Εγώ παίρνω τρεις χιλιάδες εις την κάθε πιθαμή.
  Τερερέμ, λαλά, λαλά
  η δουλειά πάγει καλά.

  τι ωραία ευρουλάκια το πουγκί μου κουδουνίζει,
  και το στόμα μου σαμπάνιες και ρυζόγαλο μυρίζει
  χαιρετάτε με, με σέβας, με βαθύν προσκυνισμόν
  επιστάτης, κύριοί μου, έγινα οικοδομών.
  Τερερέμ, λαλά, λαλά
  η δουλειά πάγει καλά.

  Θα γεμίσω τες πλατείες με ωραίες προτομές
  Μ’ απευθείας αναθέσεις έχω αρχίσει απ’ τα χτες
  Και τους δρόμους δεν θ’αφήσω μόνο στ’ αυτοκινητάκια
  Μα γοργά θα τους γεμίσω με πανέμορφα τραινάκια
  Τερερέμ, λαλά, λαλά
  η δουλειά πάγει καλά.

  -Μα τους είχες πει για έργα, πως μπορείς και τα ξεχνάς;
  -Κι αν τους είχα τάξει βάση, για κορόιδο με περνάς;
  Έχω άλλες ασχολίες, ταξιδάκια – μπον βιβέρ
  Που καιρός για εργασίες, Ryan air; ποια Ryan air;
  Τερερέμ, λαλά, λαλά
  η δουλειά πάγει καλά.

 15. Κ.βασιλη οποτε κ να ειχε γραφτει το κειμενο θα επρεπε να ειχατε ζητησει να μην βγει τιποτα η αν δεν το προλαβενατε να το ειχατε αποσυρει κριμα κ παλι κριμα ημερα πενθους

  • Μα εσάς σας ενδιαφέρει πως θα πουλησετε καμια μεριδα φαγητο παραπανο .Αυτό εχει σημασια για σας.

  • Κρίμα δε λες τίποτα. Ρώτησε κανείς σας ή μήπως ενοιαξε ποτέ κανέναν από εσάς το πένθος που μπορεί να κουβαλουσε ο καθένας που τον σταυρωνατε κάθε φορά στα μέσα και στις τυχοδιωκτικες σας πρακτικές? Έρχεστε τώρα να το παίξετε Μανιατισσες μοιρολογιστρες και σε λίγο θα μας πείτε ότι πονατε και περισσότερο από την οικογένεια. Αφηστε ρε κορακια την γυναίκα να φύγει ήσυχη που ακόμα και από τον θάνατο θέλετε να βγάλετε ξιγκι μπας και κλείσετε κανένα στόμα να μην λέει αλήθειες για τα αισχη σας. Εσείς είστε οι καννιβαλοι αυτού του τόπου.

 16. Κ.βασιλη οποτε κ να ειχε γραφτει το κειμενο θα επρεπε να ειχατε ζητησει να μην βγει τιποτα η αν δεν το προλαβενατε να το ειχατε αποσυρει κριμα κ παλι κριμα ημερα πενθους

 17. Επειδη ζουμε σε μικρο το πο κ γνωριζομαστε θα επρεπε να σεβαστεις τον θανατο κ το πενθος… καλο θα ειναι να ζητησεις στγνωμη για την αστοχια σου αυτα

 18. Το κειμενο σου θα μεινει στο μυαλο μας για την χρονικη στογμη κ μερα που επιλεξατε να το ανακοιμωσετε…. τι κανουν οι εκλογες …. στους ανθρωπους

 19. για τα 70 στρεματα στον ναυτικο ομιλο.ποιος ειναι ο κρυφος αγοραστης της αβικω? ΟI ΑΜΙΑΝΤΟO!!!!!

 20. Δε υποστηρίζω κανένα απ τους υποψήφιους όμως αυτοί που λένε τους άλλους ανήθικους να σκεφτούν πρώτα τι κάνουν οι ίδιοι……………………

 21. Κάθε μερα και πιο αποκαλυπτικοι.Ο λογος που κατεβενει η παραταξη του Νικηταρά είναι να…..φανε και να διοριστουν.Εχει ακουσει κανενας καμια προταση για το νησι;Μονο να παρουν αναθεσεις θελουν για παρτυ τους.Καλα κρασια…..ο κοσμος δεν θα ψηφισει για να βολευτητε.Υπαρχουν και ανθρωποι που κοιταν το κοινο συμφέρον πανω από το δικο τους.Αυτο δεν μπορειτε να το καταλάβετε και εκτιθεστε.Δεν είναι ολοι το ιδιο….σταματήστε τη λασπη.Ωραια να ψηφισουμε για να τρωνε από το μαγαζι σου .Αυτό το μονο που βρηκες να πεις μετα από τοσα που περασε το νησι με σεισμο και μεταναστευτικο;Σταθηκε ορθιο χαρη σε καποιους ανθρώπους.ΣΕΒΑΣΜΟΣ

 22. Αυτοί που ξευτέλισαν ολόκληρο λαό. Αυτοί που δεν σεβάστηκαν ανύμπορους πρόσφυγες. Αυτοί που δεν σεβάστηκαν οικογενειάρχες υπαλλήλους. Και από ποιον ζητάνε σεβασμό. Από έναν άνθρωπο που το ήθος του το αναγνωρίζουν όλοι. Και συνεχίζουν αν και εξήγησε τι έγινε ενώ θα έπρεπε να τους καταχεριάσει. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.

  • Είσαι μήπως κανένας δικαστής;; Εδώ χρυσέ μου, ολόκληρη κυβέρνηση δεν σεβάστηκε του πρόσφυγες και έβγαλε την ουρά της απ έξω!
   Όταν είσαι άνθρωπος με ήθος, δεν βλέπεις πολιτικές διάφορες αλλα ότι όλοι είμαστε άνθρωποι….να ακόμα κ Εσυ ας πούμε λογίζεσαι άνθρωπος….φαντάσου.

 23. Οποιος και να γράφει, ο,τι και να γράφει και οποιος και να τον διατάζει να το δημοσιοποιήσει (άβουλα οντα) πρέπει να σέβεται κάποια πράγματα και κάποιους άγραφους κανόνες!! Βέβαια ποιος έχασε τον σεβασμό και την τσιπα για να την βρείτε εσείς κύριοι;;

 24. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ? ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ, ΚΑΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ EVER! Η ΚΩΣ ΠΈΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

 25. ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕΒ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΥΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΝΘΟΣ

 26. όπως θα κατάλαβες οι κυριτσικοί δεν καταλαβαίνουν τίποτε. Γι’ αυτό πόρτα πόρτα . Εστιατόριο εστιατόριο. Οι άνθρωποι είναι πολιτικοί απατεώνες και προπέτες

  • Εγώ λέω και παράθυρο παράθυρο, σκάλα σκάλα, καντίνα καντίνα, βιτρίνα βιτρίνα, μοναχους μοναχους!! Και μετά μου λες γιατί σας λέει ο κόσμος σας δουλευει, άνθρωποι του 2%

 27. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΒΑΣΙΛΗ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ 5-6 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙς ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΚΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΟΤΑΝ ΟΜΩς ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙς ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!

 28. Πραγματικά δε πιστεύω στις πολιτικές ούτε τις δικιές σου ούτε κανενός αλλά όταν μιλάς για ηθική να σκέφτεσαι τους……………………….

  • Γιατί ρε παιδιά κόβεται τις λέξεις μου και βάζετε τελείες? Επειδή έγραψα ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ Τι σόι ελευθερία λόγου έχουμε?ούτε έβρισα ούτε είπα ψέμματα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.