Ο Θοδωρής Γεωργιάδης υποψήφιος με την Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου και το «Όραμα & Δράση»

26
1030

Ο Θοδωρής Γεωργιάδης υποψήφιος με

την Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου και το «Όραμα & Δράση»

Όταν αγαπάς έναν τόπο σαν την Κω…

Όταν γοητεύεσαι από τους ανθρώπους του, η διάθεσή σου να εργαστείς και να προσφέρεις μαζί τους γίνεται ανάγκη, και υποχρέωση…

Σε ένα νησί που σφύζει από την Ιπποκρατική ενέργεια και τις ΑΞΙΕΣ των βασικών αρχών του ανθρωπισμού, κάποιος σαν τον Θοδωρή Γεωργιάδη, άνθρωπος του αθλητισμού και πατέρας 4 παιδιών, δεν θα μπορούσε να μείνει ένας απλός επισκέπτης…

Βρίσκοντας στο πρόσωπο της Ιωάννας Ρούφα – Έψιμου τον εκφραστή της μόνης πολιτικής ανθρωποκεντρικής πρότασης, της ανάδειξης της Ιπποκρατικής Κω για την επόμενη μέρα της Κω, αποφάσισε να συνταχθεί στον αγώνα της Παράταξης «Όραμα & Δράση», ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα!

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ με ΌΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ της ΚΩ που μας ΕΝΩΝΕΙ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ

26 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΩ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΤΟΧΕΤΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΙΑ. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ…….

  1. Βρε τα καυμενα. Τρέχουν και θα βγούνε τελευταια. Τώρα με τη νέα συνεργασία θα τα μαθαινει όλα ο κυριτσης και θα τη κάνει κιμα.

  2. ΠΕΤΡΑΚΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο Κ@Λ@Σ ΣΟΥ.
    ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.
    Ή ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;

    • Κύλισε ο τεντζερης και βρήκε το καπάκι…
      Αυτό το λέει όλη η κοινωνία.Απο τα πρωτοσέλιδα με το έλλειμμα στην ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ και τους άδειους τενεκέδες στην συνεργασία…..
      Κυριτση είσαι μεγάλος μάγκας που συνεργάστηκε με τους εφιάλτες

    • Με το Πετράκη τα βάζετε και έχετε γίνει χειρότεροι από τον Κυριτση.Θεοδωρη Καλή επιτυχία και ελπίζω να μην αλλάξεις.

  3. Μπράβο Ιωάννα με πρωτα με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ μετα με τους τενεκέδες και τελος.με τον δ….ο.Σταματη Κυριτσηκος και εσυ;

  4. Υποψήφια από την συνεργατική,συνεργασία της παράταξης με την δημοσιογραφο που τους κατηγορησε ως αδειους τενεκέδες σε πρωτοσέλιδο στο Βήμα.Και όλες οι φωτογραφίες στην Αίγλη.μακριά από εσάς μακρια

    • Ευτυχώς που υπάρχει ανωνυμία και μπορείτε να το παίξετε καμπόσοι μερικοί κομπλεξικοί. Γιατί αλλιώς η ουρίτσα σας θα ήταν κάτω από τα σκέλια σας.

  5. Είναι ιστορική η θαυματουργή περίοδος της θητείας του θεού μετά τον θεό ως αντιπροέδρου του νοσοκομείου Κω. Σχεδόν καθημερινά οι υποθέσεις διοίκησης του νοσοκομείου κατέληγαν στα δικαστήρια. Η έφεσης του προς το δίκαιο και η αγάπη του προς τους δικαστές οδηγούσε ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στις αίθουσες των δικαστηρίων. Είναι παροιμιώδης η θαυματουργή εικόνα του Θεού μετά τον Θεό που απεικονίζει τον ίδιο με φωτοστέφανο να κρατεί μίαν ζυγαριά της δικαιοσύνης όπου στο ένα ζύγι είναι το κεφάλι του ορθοπεδικού και στο άλλο η ιερά εξέταση προμηνύοντας τα τεκταινόμενα κατά την περίοδο γέννησης του Θεού μετά τον θεό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ