Με τον Θεοδόση Νικηταρά ο Αντώνης Μπίλλης και ο Κώστας Φουρτούνης

38
1498

Κως, 31 Μαρτίου 2019

 

με τον Θεοδόση Νικηταρά ο Αντώνης Μπίλλης και ο Κώστας Φουρτούνης

Την υποψηφιότητα δύο συμπατριωτών μας από την Κέφαλο, του Αντώνη Μπίλλη και του Κώστα Φουρτούνη, οι οποίοι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της «ΔΙΕΣΗ», ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως».

Ο Αντώνης Μπίλλης, πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας. Δάσκαλος και προπονητής ιστιοπλοϊας. Εργαζόμενος στον τουρισμό, προϊστάμενος σε διεθνή σχολή θαλάσσιων σπορ σε σταθμό που λειτουργεί στο νησί μας. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ανακοινώνοντας την απόφαση συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές, δήλωσε «με δεδομένη την αγάπη μου για το νησί και το χωριό μου, θα συμπορευτώ με τον Θεοδόση Νικηταρά και την «Ισχυρή Κω». Ευχαριστώ τον ίδιο αλλά και όλα τα στελέχη της παράταξης. Οι ενώσεις, οι διεργασίες και γενικά η διάθεση όλων όσοι συμμετέχουν είναι κάτι πρωτόγνωρο και ελπιδοφόρο για όλους μας. Συντελεστές αυτής της ελπίδας είναι, η εμπέδωση από όλους μας πλέον ότι δεν χωράνε κόμματα στην αυτοδιοίκηση αλλά και η καταστροφική διαχείριση της απερχόμενης δημοτικής αρχής στα σημαντικά προβλήματα που προέκυψαν αλλά και στα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας. Ο θαλάσσιος αθλητισμός, ο τουρισμός, η οικολογία και οι πρακτικές λύσεις στα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας, αποτελούν προτεραιότητές μου. Ολοταχώς, με την πλώρη μπροστά στην εποχή που αλλάζει και προχωρά έτσι όπως την καταγράφει η ιστορία, για την εξέλιξη και αύξηση της δύναμης του νησιού μας. Η Κως είναι η αγάπη μας. Ας ενώσουμε τις δράσεις μας. Ας ενωθούμε στο κοινό όραμά μας. Ώστε να έρθει η δύναμη με την αλλαγή. Γιατί το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι μια Ισχυρή Κω».

Ο Κώστας Φουρτούνης, μόνιμος κάτοικος Κεφάλου, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Ψυκτικός στο ΚΕΤΕ Πειραιά στην Ζάνειο Δημόσια Σχολή. Ανακοινώνοντας την ένταξή του στην «Ισχυρή Κω», δήλωσε « …οι εκλογές τον Μάϊο αποτελούν ιστορική τομή για την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου μας. Ο σεβασμός στην άλλη άποψη και η συνεργασία μπορούν να φέρουν την ενότητα και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κάτι που θα κάνει ευκολότερο τον βασικό στόχο μας, την ευημερία του νησιού μας, και ευκολότερη την καθημερινότητα των συγχωριανών μου. Με αυτές τις σκέψεις, και σύμμαχο την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας, συμμετέχω στην παράταξη «Ισχυρή Κως» και στηρίζω τον Θεοδόση Νικηταρά ως υποψήφιο Δήμαρχο».

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι ιστορική η θαυματουργή περίοδος της θητείας του θεού μετά τον θεό ως αντιπροέδρου του νοσοκομείου Κω. Σχεδόν καθημερινά οι υποθέσεις διοίκησης του νοσοκομείου κατέληγαν στα δικαστήρια. Η έφεσης του προς το δίκαιο και η αγάπη του προς τους δικαστές οδηγούσε ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στις αίθουσες των δικαστηρίων. Είναι παροιμιώδης η θαυματουργή εικόνα του Θεού μετά τον Θεό που απεικονίζει τον ίδιο με φωτοστέφανο να κρατεί μίαν ζυγαριά της δικαιοσύνης όπου στο ένα ζύγι είναι το κεφάλι του ορθοπεδικού και στο άλλο η ιερά εξέταση προμηνύοντας τα τεκταινόμενα κατά την περίοδο γέννησης του Θεού μετά τον θεό.

    • Ρε φίλε έχεις πρόβλημα με τα παιδιά που ασχολούνται με τον τουρισμό αναγκαστικά??? Δεν είχαν όλοι μέσο να τους κάτσουν σε καρέκλα. Προσβαλεις όλα τα παιδιά με πτυχίο ή όχι που δουλεύουν εποχιακά πλιν τίμια…

    • ΜΠΑΣΙΜΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ, ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΟ.
      ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΖΕΡΒΟΥ ΘΕΣ ΝΙΚΗ? ΠΑΡΕ ΜΙΑ 3Η ΘΕΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 18% ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ, ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

  2. Αντώνη δυναμικά μην μασάς…είσαι άξιος, νέος με πολλές ικανότητες…αστούς να λένε!!!!!Η εκλογή σου δεδομένη…

    • Αντώνη, αν σε είχαν για δύναμη θα σε ανακοίνωναν προς το τέλος και μόνο σου.

      Μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου. Θα δεις μετά τις εκλογές πόσο χαμηλά θα πάτε και θα καταλάβεις ότι σε χρησιμοποιουν και σε κοροιδεύουν. Στα λέω επειδή σε συμπαθώ.

  3. Για το Κώστα τι να πω, φίλε μου τα κοινά δεν είναι τσιγάρο να το στρίψεις να καπνίσεις….
    Με σταναχωρει που ένας άνθρωπος όπως ο Αντώνης που είχε την θέληση να σπουδάσει και να αλλάξει την μοίρα του. Μένει υπόδουλος σε κόμματα και ιδεολογίες.. Για το νησί μας μιλάμε για το Χωριό μας.. Όχι για το Συριζα.. έπειτα φίλε Αντώνη μέσα από το ποσπερι το πρωί πριν πας στη δουλειά σου νομίζεις θα φτιάξεις τούτο το νησί; Ή μήπως θα αφήσεις την οικογένεια σου το χειμώνα και θα μείνεις εδώ να σηκώσεις μανίκια να δουλέψεις για το Χωριό μας, σάμπως θαρρείς πως με σχόλια και like στο fb θα αλλάξεις τον κόσμο; Χρόνο και όρεξη να είστε εδώ θέλει αν έχετε Καλώς να βγείτε αν δεν έχετε μπράβο σας που σας υποτάσσει ένα κόμμα για εκδικητικό σκοπό!

    • Άδικος εισαι αδερφέ μου και με τους δυο, αυτα που έχει καταφέρει ο Αντώνης …τι να πω, οποίος ξέρει ξέρει ……και κατι αλλο πικρόχολε το ποσπερι κάνει τον καλύτερο καφέ στο νησι!

      • Πρώτον δεν είπα ότι ποσπερι δεν κάνει το καλύτερο καφέ στο νησί.. Σε αυτό Εί μαι μαζί σου.. Όσο για αυτό που λες μάλλον δεν διάβασες καλά το σχόλιο μου.
        Ο Αντώνης είναι ένας άνθρωπος που εγώ προσωπικά περίμενα με την θέληση που έχει να μην κολλάει σε «διαταγές » και «γραμμές» του κόμματος αλλά να βάζει το καλό του νησιού πάνω απ’ όλα.. πως μπορεί ένας άνθρωπος να ακολουθεί αυτή την στιγμή το Συριζα και το κάθε σύριζα όταν μιλάμε για το νησί μας.
        Περιμένουμε το Συριζα και την ΝΔ να έρθουν να μας σώσουν.. δουλειά θέλει και ορεξη.
        Κάτι που δυστυχώς δεν έχει δείξει να έχει ο φίλος Κώστας στα 56 του δεν έχει στεριώσει σε δουλειά και ενώ έχει σπουδάσει κάτι που μόνο στο χωριό να το ασκούσε θα ήταν ένας εξαίρετος επαγγελματίας όμως δεν δείχνει να έχει όρεξη, οπότε πως θα του εμπιστευτώ το μέλλον του νησιού μας. Στον Αντώνη θα έδιναν μια ευκαιρία αν έβγαζε από πάνω του τον μανδύα του ΣΥΡΙΖΑ.
        Συγγνώμη που είμαι σκληρός αλλά αλήθειες λέω..

  4. Βρε ποιο μπάσιμο ;; Σε ποια Κεφαλο ;;Σάνα και κατέβασαν τον Τσούλο ή τον Σταμάτη τον Σάζαλη …. Δυο που τους είπε ο Καματερος να κατέβουν , επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τον Ζερβό που υποστηρίζει ότι ο βουλευτής του τράβηξε το χαλί …

  5. Σιγά σιγά θα μας πεις και για τον Κασιωτη πρόεδρο Κεφάλου 1980 ! Μάλλον πονάς εσυ οποίος εισαι

  6. Αντωνάκη τι έγινε ; Άλλες φορές εισαι λαλίστατος και οι αλήθειες σου μαχαίρια…. σε πειράζω βρε
    Καλη τύχη και καλό αγώνα!

  7. Αντώναρε καλή επιτυχία και καλή δύναμη, είμαστε περήφανοι και σε πιστεύουμε.

  8. Βρε παιδιά τη γίνεται υπάρχει καμιά φωλιά αποστατών στο νησί;;;;
    Να την βρούμε πριν βγουν και άλλοι έλεος!!!!
    Δηλαδή όλοι εσείς εκεί στη Ισχυρή Κω θέλετε ψήφους ;;;
    Δεν πάμε καθόλου καλά. Κουτσοί Στραβοί στον Άγιο Παντελεήμων.

  9. Άλλοι δύο συριζαιοι στην παράταξη αυτή … Μέχρι τους 20 που έταξε ο βουλευτής έχουμε ακόμα μέλλον … Απογοήτευση ότι κάτι θα άλλαζε στον τόπο αυτον ..

  10. ο μπελογιάννης της Κω στο Νικηταρα χαχαχαχα ολα τα προδοταρια μαζι..φαντασου τι θα παθει η κως ετσι και βγει αυτη η παραταξη…βλέπω μέχρι και δημοσια προσευχη των ισλαμοπιθηκων στην πλατεια ελυθεριας…

  11. Πόσους σταυρούς έχουν και οι δύο μαζι;;;
    Τα έχετε χαμενα;
    Ποιος Κώστας;
    Όσον αφορά τον Αντώνη που είναι χαμενος;;;
    Νομίζει ότι έχει ελπίδα να βγει ; Απλά για να ξέρεις Αντωνάκη ο πρώην Δήμος Ηρακλειδών πλέον έχει-2 συμβούλους. Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι αυτό είναι ψηφοδέλτιο νικης;; 3η θεση

  12. ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΡΕ ΞΑΕΡΦΑΚΙ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ…
    ΠΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ