Την Τετάρτη στις 7.00 μ.μ στην Καρδάμαινα, η πρώτη ανοιχτή συζήτηση των υποψηφίων δημάρχων μπροστά στους πολίτες

10
744

ΘΕΜΑ : “Την Τετάρτη στις 7.00 μ.μ στην Καρδάμαινα, η πρώτη ανοιχτή συζήτηση των υποψηφίων δημάρχων μπροστά στους πολίτες.”

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό κατάστημα στην Καρδάμαινα η πρώτη ανοιχτή συζήτηση των υποψηφίων δημάρχων μπροστά στους πολίτες αλλά κυρίως με τους πολίτες να παίρνουν το λόγο και να μπορούν να απευθύνουν ερωτήματα στους υποψηφίους.

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, η επικεφαλής της παράταξης “Όραμα και Δράση” κ. Ρούφα και η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Μακρή θα έχουν τον ίδιο ακριβώς χρόνο για να τοποθετηθούν για τις προγραμματικές τους δεσμεύσεις ενώ θα δεχθούν και τα ερωτήματα των πολιτών.

Ο διάλογος γίνεται με όρους ισοτιμίας και με δημοκρατικούς κανόνες.

Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη δημοκρατική διαδικασία διαλόγου που δεν έχει ξαναγίνει στο Δήμο Κω.

Είναι μια δημοκρατική κατάκτηση που οφείλεται σε όλες τις παρατάξεις που συμφώνησαν να προχωρήσουν στις ανοιχτές συζητήσεις διαλόγου μπροστά στους πολίτες σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό ρε παιδιά το λέει ο απερχόμενος. Σίγουρα είναι πρωταπριλιάτικο ανέκδοτο.

  2. ΈΛΑ ΒΡΕ ΔΕΙΛΈ ΤΡΙΏΦΛΟΡΕ ΘΕΟΔΌΣΗ, έχουν φροντίσει για ένα πηγάδι για να μπορείς να κρύβεσαι στις δύσκολες ερωτήσεις...

    Τζάμπα κάνεις ΕΝΤΑΤΙΚΆ ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΘΆΡΡΟΥΣ;;; Ποια δικαιολογία θα βρεις πάλι για κόψεις από τις ευθύνες;;; Με το να πετάς βρώμικη λάσπη παίρνεις πέντε ψηφουλάκια από ζαρζαβατικά χάνεις δέκα από τους σκεπτόμενους δημότες… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

  3. Στην πολιτική υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο ένας είναι της επίθεσης και ο άλλος είναι της άμυνας. Είμαι περίεργος να μάθω τι θα συμβεί την Τετάρτη. Σίγουρα δεν πάνε για να πουν με άλλα λόγια ότι αγαπιούνται. Και μόνον ότι εμμέσως δημόσια μέσα στον Ορφέα τον απεκάλεσε κλέφτη. Και μόνον ότι τον έχει στείλει για απιστία στον Εισαγγελέα πάνω από τρεις περιπτώσεις. Και μόνο ότι οδηγήθηκε η ίδια και οι συνεργάτες της αθώοι όντες πάνω από δέκα φορές στα δικαστήρια. Φανερώνει ότι δεν χωρεί διάλογος. όλα τα υπόλοιπα που θα συμβούν απλά καλύπτουν την ανύπαρκτη ευαισθησία στην δημοκρατία του κυρίου Κυρίτση. Αυτό ας το έχουν υπόψη οι κυρίες όταν αναμετριούνται για το ποιός έκανε τα περισσότερα έργα. Άλλωστε το 70% των πολιτών που είπαν φτάνει πια παρακολουθεί και κρίνει.

  4. ΑΠΟΝΤΑΣ ΗΣΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ. ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ;

  5. Οι δύο τελευταίες παράγραφοι της ανακοίνωσης του κυρίου Κυρίτση αποδεικνύουν όσα μέχρι σήμερα έχουν ειπωθεί για τον περιβόητο διάλογο. Το ότι δόθηκε στον κύριο Κυρίτση άφεση αμαρτιών με την αποδοχή της συμμετοχής στην πρόταση του διαλόγου του είναι ολοφάνερο. Η πρωτόγνωρη δημοκρατική διαδικασία και η δημοκρατική κατάκτηση που ευαγγελίζεται με αυτήν την ανακοίνωση και τον διάλογο στην ουσία και στην πράξη είχε ως απώτερο στόχο την εμβάπτιση του στην κολυμβήθρα του Σιλκωάμ για να εξαγνιστεί από τις αμαρτίες της αυταρχικότητας, Όμως οι πολίτες έζησαν στο πετσί τους την αδιαφορία και την απανθρωπιά και γνωρίζουν ότι δεν τον ξεπλένει καμία κολυμβήθρα.

  6. Τι παραπάνω θα ακούσουμε μετά την τελευταία δημόσια συζήτηση στον Ορφέα. Θα κρίνει.-βρίζει ο ένας τον άλλο ή θα έχουμε αγκαλίτσες??? Αλλά συγνώμη το ξέχασα 2 μήνες πριν τις εκλογές ο Κύριος Κυριτσης άλλαξε…Έγινε συζητήσιμος-Ανθρώπινος κτλ. Άλλαξε ο Μανωλιώς και έβαλα τα ρούχα του αλλιώς χάχα Σας έμαθε πια ο κόσμος ότι και να ταξετε δεν πείθεται τον κόσμο…

  7. Με ποια λογική αποφασίστηκε να γίνει η συγκέντρωση στο κοινοτικό κατάστημα ,και όχι σε μία πολύ μεγαλύτερη αίθουσα ,όταν αυτός ο χώρος λόγω μεγέθους θα γεμίσει εξαρχής μόνο με τους συμβούλους των παρατάξεων που θα συνοδεύουν τους αρχηγούς τους ?Οι πολίτες που θα χωρέσουν ? Μήπως αυτός είναι ο σκοπός τους ????

  8. Βρε Κυριτση από την Αντιμάχεια έπρεπε ναξεκινήσεις..Εκεί είναι η αρχή και το τέλος της αχρηστης θητείας σου 😗😇😘

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ