ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δήμου στην Ισχυρή Κω: Η αθλιότητα και η χυδαιότητα έχουν όρια

25
901

ΘΕΜΑ: “Η αθλιότητα και η χυδαιότητα έχουν όρια.”

Τα όρια αυτά είναι δυσδιάκριτα για τη συμμαχία του χθες και τη μαριονέτα που παριστάνει τον υποψήφιο δήμαρχο.

Παρά το γεγονός ότι πήραν πλήρη και τεκμηριωμένη απάντηση για τα οικονομικά στοιχεία της μαρίνας, επιμένουν στις αθλιότητες.

Αν θεωρούν ότι υπάρχει κάτι επιλήψιμο, θα έπρεπε ήδη να είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Γιατί δεν το κάνουν;

Γιατί πολύ απλά θέλουν να ρίχνουν λάσπη και να διακινούν αθλιότητες. Θέλουν να μεταφέρουν τη νοσηρότητα που τους χαρακτηρίζει στο δημόσιο διάλογο.

Η Κως όμως κοιτάζει μπροστά.

Μαζί με τους πολίτες χτίζουμε την Κω του 2023.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμφωνούμε με τον πρόεδρο στο ότι η αθλιότητα και η χυδαιότητα δεν έχουν όρια. Βέβαια πρόεδρε καλό θα είναι να μας παρουσιάσεις και ένα επίσημο έγγραφο τραπέζης… όλα τα άλλα.ειναι δικαιολογίες τύπου κεραυνού.

    • ΜΑΡΑΓΚΕ,ΠΟΣΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ????? ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ?????ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

      ΓΙΑ ΠΟΛΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΙ.Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΒΛΕΠΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΛΑΤΥΣ ΠΟΤΑΜΟΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ.ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΜΕΤΡΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΙ ΣΥΝΑΓΡΙΔΕΣ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ.

  2. «Με οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις». Τι περιμενετε απο εναν που παριστανε τον αντιδημαρχο κοντα σε εναν υποτιθεμενο δημαρχο. Κοψιμιος, αξιος μαθητης του μαυρομουτσουνου. Σκανδαλα μυριζαν, σκανδαλα μυριζουν. Για τις δικες τους πομπες, τιποτα.

    • Σεβαστιανε μαραγκε από ότι ακούγετε στο νησι διωξατε καποιους εργαζομενους και πηρατε αλους.Μπορεις να εξηγήσεις στους δημότες με ποιο δικαιωμα το εκανες; για ψηφοθυρικους λογους;.Δεν γνωρίζεις ότι αυτους τους εργαζομενους τους παιρνεις στο λαιμο σου;.Και αυτό που εκανες[να διωξεις] το θεωρεις τιμιο;ηθικο;-η- είναι ανιθηκο;οι καλπες θα το δειξουν?.

  3. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μοιράστηκαν από τη σημερινή δημοτική αρχή σε λίγες επιχειρήσεις ημετέρων και κολλητών. Στις περισσότερες των περιπτώσεων τα χρήματα, με προκλητικό τρόπο, πήγαιναν είτε σε επιχειρήσεις συμβούλων της δημοτικής αρχής και συγγενών τους, είτε σε άτομα του στενού περιβάλλοντος της ομάδας της Δύναμης Αλλαγής.

    • ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ.ΣΕ ΞΕΦΩΝΕΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ.

  4. Το γεγονός της φθοράς της παράταξης του κυρίου Κυρίτση είναι γνωστό εδώ και μήνες. όμως αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες είναι πρωτόγνωρο. Ο κύριος Κυρίτσης έχει να παρουσιάσει σοβαρό υποψήφιο εδώ και τέσσερις εβδομάδες και του έχουν φύγει μέχρι σήμερα έξη κεντρικοί σύμβουλοι. Σε αντίθεση με τον κύριο Νικηταρά που κάθε ημέρα παρουσιάζει και δύο υποψηφιότητες.
    Δεν υπάρχει πολιτική ομάδα που να μην είναι εναντίον τους. Δεν υπάρχει επώνυμο πολιτικό πρόσωπο που να μην μιλά με απαξίωση για αυτούς. Βράζει η κοινωνία και στα καφενεία γίνονται συζητήσεις από φαιδρές μέχρι λύπης για την κατάντια του νησιού. Φαίνεται πλέον ότι το παιχνίδι θα τελειώσει την πρώτη Κυριακή.

    • ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟ,ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ

      ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Ελάτε κόσμε΄να δείτε. Δεν είναι βόας δεν είναι κροταλίας. Ούτε είναι το μικρό φιδάκι ο διαμαντής. Είναι ο μάσας ο μοναχοφάς που τρώει αμιάντους. Που καταπίνει χωράφια και οικόπεδα. που προσφέρει οικοπεδάρες και δεν παίρνει λεφτά. Μόνο ψήφους θέλει μερικά χαρτάκια. ΕΛΆΤΕ τρελάθηκε το αφεντικό και τα ξεπουλά όλα.

  6. Ρημαξατε μια κοινωνία ολόκληρη με την εμπαθεια, τον ρεβανσισμο, την αλαζονεία, τις υπογειες διαδρομές και τις μεταξύ σας απευθείας αναθεσεις. Κουφια λόγια, ψεύτικα μεγάλα. Αυτοκαταστροφικοι, δολιοφθοροις, ανηθικοι. Κανενας σεβασμός , καμία αξιοπρέπεια, τόσο σε πολιτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Δυστυχώς πολλοί από εσάς θα πληρωσετε για τις αμαρτίες του ενός.

  7. Δεν ντρέπεστε να μιλάτε ακόμα όλοι εσείς που κάνατε τα δικαστήρια δεύτερο σπίτι σας σερνοντας άδικα αθωους ,να πληρώνουν οι Κωοι τις αργυραμοιβες των μεγαλοδικολαβων σας, να αποδεικνυεται η χυδαιοτητα σας με τη βούλα και στο φινάλε να μην σεβεστε ούτε τον νόμο και τις αποφάσεις του? Αν εισασταν αγιοπαιδα τώρα θα έπρεπε να κάνετε περίπατο όχι αγώνα μέχρι τελικής πτώσης για να συνεχίσετε τα αισχη σας. Ε που ήτανε οι καθαροι! Κάντε καμιά βουτιά στα συντριβανια μπας και ξεβρωμισει ο τόπος και φτυστε επιτέλους την τσίχλα γιατί μουχλιασε από το πολύ αναμασημα.

  8. Μια φορά και έναν καιρό ήταν τρείς αναθεσακηδες…
    Όλοι αυτοί ψωμνζαν με τα 100 ευρώ της ίδιας τσέπης…που δεν ηταν δικα τους. 20 ευρώ για σκηνικά, 20 ευρώ για ταξίδια, 20.ευρώ για ταξιδάκια αναψυχής και 20 ευρώ για συναγριδες. Και τα μετρούν τα ξαναμετρουν και δεν τους βγαινουν και φεύγουν απο τις πισω πόρτες γιατί ο λαός που έδωσε τα δανεικά τα ζητά πίσω.

  9. Από νεαράς ηλικίας ο ανακηρυχτείς από μόνος του Θεός μετά τον Θεό επέδειξε τας θαυματουργικάς ιδιότητας του. Το πρώτον θαύμα δεν ήτο η εκλογή του ως αρχηγός του βαθέως ΠΑΣΟΚ στην Κω αλλά το ότι εξ αυτού απέκτησε μαγικάς ικανότητας προς τους πολίτες με στεγαστικά δάνεια διορισθείς εις τρεις δημόσιες Τράπεζες ως ελεγκτής μηχανικός.

  10. ο χαρακτηρισμός μαριονέτα κολλάει πιό καλά στη δική σου παράταξη, στο ρόλο που έπαιξες επί χρόνια ως βαθύ και μαύρο ΠΑΣΟΚ και τελικά κυρίως στο χαρακτήρα σου. Ακόμη βλέπεις τον ΚΚ στα όνειρά σου; Στην κλίμακα αξιών στο Ασφενδιού των κυρίως αυτοδημιούργητων ανθρώπων είναι πολύ βαρύς χαρακτηρισμός, μάλλον θα το πληρώσεις αυτό. Βαρύ θα είναι το τίμημα για τον εξυπνακισμό της μιάς λέξης. Επίσης το επιχείρημα του Σημίτη «όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα» δεν συνιστά απάντηση πολιτευόμενου, διότι παρήχθησαν αποτελέσματα από εισαγγελείς πλήν της κωλυσιεργείας για τη «μεζούρα» που έβαλες λυτούς και δεμένους να σε ξελασπώσουν…

  11. Ήτο εσπέρα της αποφράδος ημέρας του Οκτωβρίου του τρισκατάρατου έτους 2002 κατά την οποία ο λαός της πόλης Κω απευθυνόμενος προς τον θεό μετά τον θεό ανεφώνησεν βροντωδώς το ύπαγε οπίσω μου μεταμορφωμένε σωτήρα. Τότε ήτο που τεθλιμμένος σφόδρα εφωτίσθη και εξοργισμένος διά την ακαρδίαν του λαού που προσεφέρθη να περισώσει και την θρασύτητα και ασέβειαν του αντιπάλου όστις τον καθυπόταξε έθεσε εις εφαρμογήν τας δύο εντολάς που ενεφανίσθησαν εις το όραμα του. Την είσοδον του εις την στάνην των εν αμαρτίες ασεβών προβάτων κεκαλυμμένος προβιάν και την δίωξην των ανομημάτων του ασεβούς αντιπάλου εις τας αιθούσας των δικαστηρίων. Ήτο η θαυματουργός ημέρα της ΠΕΡΙΣΩΣΕΩΣ του περιώνυμου λαού της Κω.

  12. ΜΑΡΑΓΚΕ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΕΙΕΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

  13. Τώρα είναι απάντηση διαχειριστών της δημοτικής περιουσίας αυτή; Δεν ντρέπεστε; Σαν κατηγορούν για κλέφτες και το μόνο που κάνετε είναι να τους λέτε να πάνε στην δικαιοσύνη και πιάσ το αυγό και κούρεψε το. Εδώ.Στους πολίτες η απάντηση.

  14. Η χυδαιοτητα, το νταιλικι και η αθλιότητα με τα ξεβρακωματα που την πας

    Μάλλον όταν έχει προεκλογική περίοδο από νταης, χυδαίος, υβριστης, και είρωνας, γίνεσαι…. Άνθρωπος αλλά και γελοίος, σαν τον.» Αγάπη μόνο».. Και αλλάζεις την μάσκα που αγόρασες τις απόκριες για να την βάλεις.. Για να κρύψεις την αλήθεια του προσωπείο σου που όλοι ξέρουμε… ΘΕΈ ΔΗΜΑΡΧΕ

  15. Μαραγκε τελείωσες
    Κυρίτση δεν περίμενες ότι θα στην κάνει ο Νικηταράς και θα κατέβει δήμαρχος
    Είχες ήσυχο το κεφάλι σου και σίγουρος ότι δεν έχεις αντίπαλο Το έλεγες πέντε χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο και στη Ρούφα.Εκανες ότι ήθελες τα λεφτά της μαρίνας. Την πατήσατε τελειωμένοι.

  16. Παραδεχτείτε το ότι τα οικονομικά της μαρίνας είναι δράμα.
    Έλεγχος στα τιμολόγια για βενζίνες Θεοδόση.
    κάποιοι έβαζαν και στα δικά τους αυτοκίνητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ