ΝΙΚΟΣ ΠΟΓΙΑΣ: Με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω του 2023

17
663

ΝΙΚΟΣ ΠΟΓΙΑΣ : “Με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω του 2023.”

Στα 5 χρόνια που είμαι Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδάμαινας έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Με τη βοήθεια όλων και ιδιαίτερα με τη στήριξη των πολιτών, πετύχαμε πολλά.

Η σύγκριση σε σχέση με το παρελθόν είναι καταλυτική.

Την περίοδο 2011-2014 έγιναν στην Καρδάμαινα 4 μόνο έργα.

Εμείς έχουμε να παρουσιάσουμε 23 έργα, τα 14 από αυτά έχουν ολοκληρωθεί και τα 9 είναι σε εξέλιξη.

Το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καρδάμαινας λειτούργησε, πήρε αποφάσεις για έργα, αντιμετώπισε προβλήματα, έδωσε λύσεις. Την προηγούμενη περίοδο όχι απλά ήταν διακοσμητικό αλλά δεν λειτουργούσε.

Ταυτόχρονα, προχωρά η μελέτη για το λιμάνι της Καρδάμαινας, ένα μεγάλο έργο υποδομής που θα δώσει ώθηση στο θαλάσσιο τουρισμό.

Σήμερα ανακοινώνω, επίσημα, την υποψηφιότητα μου με την παράταξη “Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023” και με τον Δήμαρχο Γιώργο Κυρίτση. Τον Δήμαρχο των έργων.

Η Καρδάμαινα κοιτάζει μόνο μπροστά. Προχωράμε μπροστά με ενότητα, με τους πολίτες που θέλουν να βλέπουν την αλήθεια και να κρίνουν δίκαια.

Αγαπώ το χωριό μου και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει ακόμα καλύτερο.

Η μόνη υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι μία: θα συνεχίσω να δουλεύω καθημερινά για την κοινότητα, να είμαι πάνω από το μικρό και το μεγάλο πρόβλημα, να είμαι δίπλα στον κάθε πολίτη.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Κως, η Καρδαμενα στην πρωτοπορεια της αναπτυξης. Προχωρουμε κλεινοντας τα αυτια μας στις σειρηνες, στους κοψιμιους και στους ασχετους σωτηρες.

  2. Έλα ρε φίλε…Υποψήφιος με τον Κυρίτση? Δεν το ξέραμε…Δηλαδή θα σας βλέπουμε δυο και τρεις φορές για να φανείτε πολλοί? Κάτι το καινούργιο? Το συναρπαστικό? Το δυνατό…Πέντε έχουν αποχωρήσει…
    Μυλωνάς
    Κρητικός
    Κανταρζής
    Σταματάκης
    Καραθωμάς….και βλέπουμε….

  3. Οι παρουσιάσεις των ίδιων και των ίδων υποψηφίων του Κυρίτση αποδεικνύουν την συντριβή του.

  4. Ήτο εσπέρα της αποφράδος ημέρας του Οκτωβρίου του τρισκατάρατου έτους 2002 κατά την οποία ο λαός της πόλης Κω απευθυνόμενος προς τον θεό μετά τον θεό ανεφώνησεν βροντωδώς το ύπαγε οπίσω μου μεταμορφωμένε σωτήρα. Τότε ήτο που τεθλιμμένος σφόδρα εφωτίσθη και εξοργισμένος διά την ακαρδίαν του λαού που προσεφέρθη να περισώσει και την θρασύτητα και ασέβειαν του αντιπάλου όστις τον καθυπόταξε έθεσε εις εφαρμογήν τας δύο εντολάς που ενεφανίσθησαν εις το όραμα του. Την είσοδον του εις την στάνην των εν αμαρτίες ασεβών προβάτων κεκαλυμμένος προβιάν και την δίωξην των ανομημάτων του ασεβούς αντιπάλου εις τας αιθούσας των δικαστηρίων. Ήτο η θαυματουργός ημέρα της ΠΕΡΙΣΩΣΕΩΣ του περιώνυμου λαού της Κω.

  5. Νίκο ο δρόμος πριν το γήπεδο μας άφησε ,βουλιαξε,μαλλον ο βραχισμός που έγινε από τα ξενοδοχεια θα επαιξε τον ρόλο του.Αληθεια εγινε με αδεια η με κάλυψη?

  6. Δεν είσαι δίπλα στον κάθε πολίτη. Είσαι δίπλα σε αυτόν που θα σε ψηφίσει όπως επίσης και σε αυτόν που θα σου πει ο μπ……
    24 έργα…γελάνε και οι πεταλίδες, αυτά να πας να βρεις καμιά γιαγιά με αλτσχάιμερ να τα πεις.

  7. ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ.
    ΝΙΚΟ ΜΟΥ , ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Κ…Υ. ΒΓΗΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ, ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΙΛΑΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ …ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΗΡΘΕ.

  8. Η Καρδάμαινα μίλησε χθές που δεν εμφανίστηκε στο διάλογο Κυρίτση Ρούφα.
    Χθές το καταλάβατε και οι δύο.
    Μπράβο στο Νικηταρά που σας αγνόησε.

  9. Είσαι ο καλύτερος πρόεδρος» ever» γι’αυτό και θα ξαναβγείς..Το χωριό σου θα σε στηρίξει και τώρα..Σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που κάνεις και θα κάνεις για εμάς….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ