ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ: Με καρδιά και ψυχή για την Κω. Με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω του 2023

8
589

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ : “Με καρδιά και ψυχή για την Κω. Με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω του 2023.”

Έχω μάθει στη ζωή μου να αγωνίζομαι.

Όποιες δυσκολίες και αν συναντά κανείς, πρέπει να αγωνίζεται με καρδιά και ψυχή.

Οι πολίτες της Κω με εμπιστεύτηκαν και εγώ είμαι υποχρεωμένος να καταθέτω κάθε μέρα την καρδιά και την ψυχή μου για την Κω και τους ανθρώπους της.

Όλοι μαζί πετύχαμε πολλά, καταφέραμε να κρατήσουμε όρθια και δυνατή την Κω σε δύο μεγάλες δοκιμασίες, στο μεταναστευτικό και στο σεισμό.

Κάναμε σημαντικά έργα, κλείνοντας πληγές του παρελθόντος. Προγραμματίζουμε και άλλα σημαντικά έργα υποδομής για την πόλη της Κω.

Η Κως πλέον είναι ένας προσβάσιμος προορισμός για ΑΜΕΑ, καταφέραμε να κάνουμε πολλά να φτιάξουμε μια πόλη χωρίς εμπόδια, στις παραλίες μας υπάρχει υποδομή για να απολαμβάνουν τη θάλασσα τα άτομα με αναπηρία. Στη νέα τετραετία θα γίνουν και άλλες παρεμβάσεις.

Είναι δεδομένο ότι κάναμε και λάθη, υπήρχαν παραλείψεις, καθυστερήσεις. Για όλα αυτά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τους πολίτες και να τους διαβεβαιώσω ότι στη νέα τετραετία με νέα ορμή και αφού έχουμε ήδη χτίσει έναν οικονομικά ισχυρό δήμο θα βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα στην Κω.

Έχω μάθει να κοιτάζω όλους τους πολίτες στα μάτια. Σας κοιτάζω λοιπόν στα μάτια για να σας πω ότι στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

Με την ίδια δύναμη και αγάπη για την Κω.

Με καρδιά και ψυχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ 2023.??
    ΜΠΡΑΒΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ

  2. Φίλε…
    Ο Μυλωνάς έφυγε
    Ο Κρητικός έφυγε
    Ο Κανταρζής έφυγε.
    Ο Σταματάκης έφυγε.
    Ο Καραθωμάς έφυγε.
    Άλλα έντεκα μέλη από τα τοπικά συμβούλια έφυγαν…
    Νικηταράς -Ρούφα στη δεύτερη Κυριακή.
    Πες μας ποιόν θα στηρίξετε…..

  3. Κύριε Χαδούλη πειτε μου τρια πράγματα που έκανε η Δημοτική Κοινότητα Κω που είστε πρόεδρος; Και ένα πράγμα που έκανε για τα ΑΜΕΑ;

    • ακριβως αυτο θα ρωταγα και εγω αγαπητε συμπολιτη, κυριε Χαδουλη τι ακριβως κανατε για να διευκολυνετε την ζωη αυτων που εχουν κινητικα προβληματα; να μιλησουμε για τα πεζοδρομια; ,για τις κλεισμενες απο τα αυτοκιντα ,ραμπες; μαλλον κοροιδευετε τον εαυτο σας ….λυπαμαι παρα πολυ

  4. παρε τον Βαβλα, τον Σιφακη και τον Γεωργιο και πηγαινετε μονιμα για διακοπες. Δεν θα λειψετε σε κανεναν. Ετσι και αλλιως σε 50 μερες θα χετε πολυ ελευθερο χρονο

  5. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ? ΦΥΣΗΚΑ ΟΧΙ —ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΦΥΣΗΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΗ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΙΔΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΥΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ .
    ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ … ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ