Την Κυριακή το απόγευμα στις 7 μ.μ στην Αντιμάχεια ο ανοιχτός διάλογος των υποψηφίων δημάρχων με τους πολίτες

6
281

ΘΕΜΑ : “Την Κυριακή το απόγευμα στις 7 μ.μ στην Αντιμάχεια ο ανοιχτός διάλογος των υποψηφίων δημάρχων με τους πολίτες.”

Η ώρα για τη δεύτερη ανοιχτή εκδήλωση διαλόγου των υποψηφίων δημάρχων μπροστά στους πολίτες και τη συμμετοχή των πολιτών, έφτασε.

Την Κυριακή στις 7.μ.μ στην αίθουσα των Αγίων Αποστόλων στην Αντιμάχεια, οι υποψήφιοι δήμαρχοι αφού παρουσιάσουν τις προγραμματικές τους προτάσεις θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των πολιτών.

Για πρώτη φορά στην Κω λαμβάνει χώρα μια ανοιχτή εκδήλωση διαλόγου των υποψηφίων δημάρχων, με τους πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις.

Μια δημοκρατική κατάκτηση που ανήκει σε όλους.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κ. Δήμαρχε..
    Ο Μυλωνάς έφυγε, ο Κανταρζής έφυγε, ο Κρητικός έφυγε, ο Σταματάκης έφυγε, ο Καραθωμάς έφυγε..Άλλα έντεκα μέλη των τοπικών συμβουλίων έφυγαν..
    Πέστε μου τι θα στηρίξετε τη δεύτερη Κυριακή.
    Νικηταρά ‘η Ρούφα?

  2. ΚΑΤΑΝΤΙΑ Τριώφλορου δειλού ΤΕΟ, τον κρατά σωφρονιστικός υπάλληλος να μην κόψει, του κρατούσε το χεράκι να παίρνει ΘΑΡΡΟΣ…

    ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΌΨΕΙ ΔΙΚΗΓΌΡΟΙ ΔΕΞΙΆ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ και ΣΎΝΤΡΟΦΟΙ του ΣφΥΡΙΖΑ ο ΤΡΙΏΡΟΦΟΣ ΤΕΟ, θα χωθεί ξανά στο πηγάδι… Τον σπρώχνει ο Σ@ΥΡΑΣ και η μπεκροπαρέα του καφενείου της παρακμής αλλά χωρίς χαπάκια αναισθησία ούτε στους δικούς του υποψήφιους συμβούλους δεν τολμά να αρθρώσει δυο κουβέντες… Φορέστε του το ΚΡΆΝΟΣ ΤΗΣ FRAPORT και ας αρχίσει την κουβεντούλα σιγά, σιγά με τον ΜΗΝΆ… Προς θεού, όχι debate με ΚΥΡΙΤΣΗ-ΡΟΥΦΑ, ΘΑ ΚΌΨΕΙ…

  3. ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ο δειλός Τριώφλορος ΤΕΟ παρά τα εντατικά ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΘΆΡΡΟΥΣ δεν έχει τα κότσια για αντιπαράθεση…

    Δεν έχει το κουράγιο, δεν θα εξηγήσει στους δημότες γιατί φοβάται να βρεθεί απέναντι στους Κυρίτση-Ρούφα και ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ που κάθε τόσο με ευκολία πετάει με το μυστρί της λάσπης από απόσταση ασφαλείας… Η ίδια μέθοδος και από το δεξί του δεκανίκι, από τον ΔΙΚΟΛΑΒΟ Παναγιώτη που το μίσος και τα απωθημένα του και το αντιΚΥΡΊΤΣΗκό του μένος τον κατάντησαν γραφικό διαμαρτυρόμενο λασπολόγο σαν τους συντρόφους του ΣφΥΡΙΖΑ με τους οποίους συνεργάζεται… Αγκαλιά ο Κουμουνιστοφάγος Παναγιώτης με τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ του ΣφΥΡΙΖΑ,, τράτζικ,,, ΚΑΤΑΝΤΙΑ… Δεν αντέχει τον διάλογο ο κοψιμιός, ο καταστροφέας του χωριού του που το γέμισε με ΤΡΙΩΡΟΦΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ που σκεπάζουν την εκκλησιά του ΑΣΩΜΑΤΟΥ… Θα βρει χίλιες προφάσεις και δικαιολογίες για αρνηθεί την πολιτική αντιπαράθεση και τις ερωτήσεις των πολιτών… ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ακόμα και εάν του προτείνουν για συντονιστή την ντ@ρτάνα υποψήφια να τον κρατά να μην κόψει… Πάντως του πρότειναν και μεταφερόμενο πηγάδι να κόφτει να κρυφτεί όταν αρχίσουν οι δύσκολες ερωτήσεις…

  4. ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ