ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΧΟΣ: Μαζί ξανά με τον Γιώργο Κυρίτση γιατί έχει βάλει τις βάσεις να πάει το νησί μας εκεί που του αξίζει

70
1334

ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΧΟΣ: “Μαζί ξανά με τον Γιώργο Κυρίτση γιατί έχει βάλει τις βάσεις να πάει το νησί μας εκεί που του αξίζει.”

Η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023 ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Θεόδωρου (Θοδωρή) Πάχου, ενός νέου ανθρώπου με συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία στα κοινά της Κω, τόσο στο χώρο της Τ.Α. (δημοτικός σύμβουλος στην πρώτη περίοδο του Καλλικρατικού Δήμου), μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ σήμερα, όσο και στο χώρο του αθλητισμού, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΔΙΑ μέχρι σήμερα.

Στη δήλωση της υποψηφιότητας του αναφέρει:

Μαζί ξανά με τον Γιώργο Κυρίτση, γιατί έχει βάλει τις βάσεις να πάει το νησί μας εκεί που του αξίζει.

Παρ’ όλες τις δοκιμασίες που περάσαμε τα τελευταία 5 χρόνια, σταθήκαμε στα πόδια μας.

Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και αυτό θα κάνουμε μαζί, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα χωριά μας σε καθημερινή βάση.

Το πιο σημαντικό για μένα, είναι να βελτιώσουμε σε όλους τους τομείς αυτά που έχουν ανάγκη τα παιδιά μας.

Με υποδομές και κίνητρα για να δραστηριοποιηθούν σε δράσεις που θα τα απομακρύνει από τη μάστιγα του πληκτρολογίου και όχι μόνο.”

70 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε βρε μαύρα ματια κάναμε να σε δούμε και εσένα στο χωριό και στα πρόβλημα μα θα μου πεις πρόεδρος της ομάδας ερχόσουν στο χωριό….Μέχρι το γήπεδο ντροπή σας που ζητάτε πάλι την εμπιστοσύνη του χωριού σας λυπάμαι

    • Κάνεις μεγάλο λαθος για τον συγκεκριμένο, χολή βγαζεις, αλλα θα σου περάσει, ο χρόνος ειναι ο καλύτερος γιατρός!

    • Καθε μερα τον βλεπω και περναει απο το χωριο και οχι μια φορα, μακάρι να ηταν ετσι ολοι!!!

    • Εάν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει παρακαλώ πολύ. Με ποια παράταξη εκλέχθηκε το 2010 ο Πάχος, η Κιαπόκα και ο Τσαμπουνιάρης? Μήπως με την παράταξη του Καϊσερλη? Σε ποια παράταξη πήγαν και εκλέχθηκαν στις εκλογές του 2014? Μήπως στην Δύναμη Αλλαγής? Τότε φυσικά όλοι αυτοί και άλλοι δεκαπέντε περίπου που μετακινήθηκαν από το Όραμα στην Δύναμη Αλλαγής, ήταν ήρωες και παντελονάτοι που αν και πιέστηκαν όπως άφηναν να εννοηθεί είχαν τα κότσια και πήγαν στην παράταξη του υποψήφιου νικητή. Τώρα αυτοί που δεν πηγαίνουν με την Δύναμη Αλλαγής ή το Όραμα και Δράση αλλά με την Ισχυρή Κω είναι ξεφτίλες, πουλημένοι, τελειωμένοι και άλλα πολλά και διάφορα που δεν αξίζει ούτε να αναφέρονται. Τώρα όλους αυτούς που πηγαίνουν με το υποψήφιο νικητή πρέπει όπου τους συναντήσουμε να τους βρίζουμε, να γράφουμε τα χειρότερα μήπως τους ρίξουμε το ηθικό ή πείσουμε κάποιους ότι δεν αξίζουν τη ψήφο τους. Περαστικά σας.

      • Λαθος ο θοδωρος εφυγε προς το τελος του 12 τεταρτος στην σειρα που παρετηθηκαν τοτε ειπε τους λογους, μέχρι να τελιωσει η τετραετια καισερλη εφυγαν πολλοί,οταν εχασαν στις εκλογες του 14 εμειναν πολλοί λιγοι μετριμενοι στα δαχτυλα, και ακομα απο τους εκλεγμενους 9 δημ.συμβουλους του οράματος, εμειναν τρεις οι υπόλοιποι ανεξαρτιτοι!!!!

        • Ευχαριστώ για την απάντηση. Ακριβώς ο Θοδωρής ήταν στο Όραμα παραιτήθηκε και μετά πήγε στη Δύναμη Αλλαγής. Οι υπόλοιποι όμως μέχρι την ημέρα που ανακοινώθηκαν από τη Δύναμη Αλλαγής ήταν στο Όραμα και βρέθηκαν υποψήφιοι στη ΔΑ. Χαίρομαι ιδιαίτερα ότι βάζεις τα πράγματα στη σωστή τους θέση για τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους εκλεγμένους με το Όραμα. Οι έξη από τους εννέα καιρό πριν είχαν ανεξαρτητοποιηθεί και άλλοι αρκετοί από τους υποψήφιους απείχαν συνειδητά από το Όραμα. Έχουν λοιπόν το δικαίωμα να κατέβουν υποψήφιοι με όποιον συνδυασμό επιθυμούν και δεν είναι ούτε πουλημένοι, ούτε ξεφτίλες ή ότι άλλο γράφουν αυτοί που θέλουν να τους υποτιμήσουν.

  2. Μάλλον ο κύριος Πάχος δεν πήρε είδηση τι γίνεται πέντε ολόκληρα χρόνια. Μάλλον δεν του είπαν ότι είναι εκατοντάδες οι πολίτες τους οποίους ο αρχηγός του και οι περί αυτόν τους έστειλαν στα δικαστήρια, τους εδίωξαν, τους ξευτέλισαν, τους ποδοπάτησαν. Η κυρία προεδρίνα που τρέχει μαζί τους με χαμόγελα έχει καταδικαστεί σε εικοσιτέσσερις μήνες φυλακή για δολιότητα στη δημαρχία. Και όλοι αυτοί όλοι αυτοί άφησαν την Κω στο έλεος του θεού. Δύο φορές τους δόθηκε η ευκαιρία να ανεβάσουν την Κω στα ουράνια με το προσφυγικό και τον σεισμό και δύο φορές την έστειλαν στον τάρταρα γιατί οι άνθρωποι είναι λίγοι. Είναι μικροί. Βλέπου μόνο το εαυτό τους. Πως θα περάσουν καλά. Ο ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΧΟ ΛΕΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ

  3. Πέντε χρόνια το είχατε ρήξει στο σορολόπ και στην καλή ζωή χι χι χι

  4. ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ ΘΟΔΩΡΉ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΎΤΕΡΟΥΣ,ΘΑ ΣΤΑΞΟΥΝ ΜΕΛΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!

  5. Ε καλά.τωρα….όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει.Επι Καισερλη το έπαιζε αντράκι και παραιτήθηκε και τώρα 5 χρόνια ήταν εξαφανισμένος και ανύπαρκτος.βρς άιντε από εδώ.

    • Που ακριβώς σκέφτηκε τα παιδιά. Έχουν ξοδέψει πακτωλό χρημάτων για μια αντρική ομάδα και τα παιδάκια ακόμα σε χωράφι προπονούνται.

  6. Ουτε αντράκι το έπαιζε ουτε εξαφανισμενος ηταν,απλα εσυ εισαι φαν του πληκτρολογιου, ηταν με τον καισερλη 2 χρόνια, ειπε τους λογους που εφυγε, και δικαιωθηκε, εφυγαν ολοι απο το οραμα, μεχρι και το 14,τωρα εχουν γινει 2 παραταξεις!!!

  7. Μακαρι σαν κια αυτον να ηταν κι άλλοι στο χωριό μας και οχι μονο!!!

  8. Έχουν γίνει δύο παρατάξεις και θα περικυκλώσουν τον απερχόμενο για να εξαφανιστεί από τον χάρτη. Είναι το τέλειο κόλπο.

  9. Ποιές δυσκολίες περάσατε τα τελευταία πέντε χρόνια;;. Εσύ θα μας τρελάνεις. Μέσα στην χαρά και στις αγάπες ήσασταν

  10. Κεντρικες τραπεζες σε απογνωση(καπιταλ κοντρολ)μετανάστευτικο, σεισμος, ηταν ευκολη πενταετία, και παρολα αυτα ο Δήμος εν ετη 2019 ειναι απο τους πιο ισχυρους!

  11. Για πηγενε να παρεις τις μαγνητοφωνημενες συνεδριασεις, που και εσυ εκει ισουν και γνωριζεις καλα, οι τοτε, οι δικοι σου δλδ που συστρατευτικες μαζι τους, ετσι γιατί εχεις κοντρα με τον Κυριτση, για δες πως περνουσαν τις δυσκολες αποφασεις, ατομα εφευγαν απο την συνεδρίαση γιατι δεν ηθελαν να ψηφίσουν, και στο τελος στα χαρτιά εβαζαν οτι ψηφιζαν!ονοωω νοητω!!!

  12. Θοδωρή , οικογενειάρχη και νοικοκύρη αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό γιατί πορεύεσαι και υποστηρίζεις μια παράταξη με ανθρώπους που έχουν ξεφύγει από την δική σου πορεία που προανέφερα. Θλίβομαι

  13. ΕΠΑΝΑΣΠΟΡΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ 2017 ΟΛΟ ΤΟ ΞΥΛΟΣΑΤΕ, ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ!!!ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ!!!

  14. Οι κολοτουμπες και οι αποστατες, εχουν παρει επομου το πληκτρολόγιο, Μπράβο Θοδωρη, μαζι σου ειμαστε!!!!

    • Βρε δεν κουράστηκες ούτε 300 δεν θα πάρει. Η παράσταση Νίκης χάθηκε σε όλα τα χωριά.

      • Με 300 θα ειναι πρωτος στο χωριό, εαν συνδυασεις οτι στις προηγουμενες ειχε παρει στο πυλι μονο 500 εεε

    • Ο κόσμος ξέρει άσχετε από πια τσέπη έβγαιναν τα λεφτά και που πήγαιναν! Άσχετε!!! Έχεις κι άποψη!!!

    • Σε σένα λοιπόν που ΟΛΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ μάθε πρώτα για αυτό που αναφέρεις πιο χέρι μπήκε βαθιά στην τσέπη και πόσα πρόσφερε και μετά να ανοίγεις το σιχαμερό στοματικό σου και να λες αρλουμπες!!! Άσχετε!!!

  15. ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΑΧΟ , ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΠΑΡΑΣΚΙΝΙΑΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤ .

  16. Πρως να τα λες σωστα, βρε οι άνθρωποι, ειχαν τα κοτσια και ενοικιασαν και εφτιαξαν γηπεδο, ασχετα μετα απο τον φετινο χειμωνα,που το γηπεδο, δεν ειναι και στα κσλα του και φυσιολογικό ειναι μετα απο τετοιυς καιτους!!!

  17. Μου ανέθεσαν να ερευνήσω το φαινόμενο της αποχώρησης στελεχών από την παράταξη του κυρίου Κυρίτση και αν αυτό θα συνεχιστεί. Κατέθεσα ένα ερωτηματολόγιο με τις πιθανές αιτίες αυτών των αποχωρήσεων και τα ευρήματα είναι τα ακόλουθα. Το 78% των ερωτηθέντων ως πιθανή αιτία έχει την ΕΙΡΩΝΙΑ. Το 74% έχει την ΑΠΑΞΙΩΣΗ των συνεργατών του στο ψηφοδέλτιο. Διατείνονται ότι είχε κλειστό κύκλωμα εξουσίας. Το 72,5% είχε ως αιτία την ΑΔΡΑΝΕΙΑ. Το 71% είχε την ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ. Μου έλεγαν πολλά για αυτή την αιτία και για τους ελάχιστους που περνούσαν καλά. Το 65% την απουσία ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΎ. Από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των απαντήσεων και τα μεγάλα ποσοστά ορισμένων αιτίων διαφαίνεται ότι το φαινόμενο θα συνεχιστεί. Ήδη 38 σύμβουλοι και υποψήφιοι σύμβουλοι του των προηγούμενων εκλογών μεγάλης δυναμικότητας και επιρροής έχουν αποσυρθεί.

  18. Απο την τσεπη τους εβαζαν οι άνθρωποι της ομαδας, και πληρωναν, και θα πληρωσουν τις υποχρεώσεις τους, βρε που σταζεις μελι,ολοι το ξερουν αυτο

  19. ΑΜΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΣΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

  20. Μακάρι όλοι εσείς που βριζεται και μιλάτε με τέτοιους χαρακτηρισμούς να μοιάζετε στον Θοδωρή!!! Έναν άνθρωπο με αξίες, προσωπικότητα και ήθος!!! Έναν άνθρωπο δραστήριο και αγαπητό και το μόνο που κάνει είναι να προσφέρει με αγάπη για τον τόπο του!!!

  21. Πάμε Θοδωρή δυνατααααα!!!!! Όλοι μαζί σου είμαστε! Άσε αυτά τα ανθρώπακια να καίγονται!! Το έδειξαν με το παραπάνω!!!

  22. Ποωω ρε Θοδωρή τι τους εκανες, πετανε Λασπη, ψεμα, για να σταματησει ο πονος τους!και ξερεις 2.3 ειναι αυτοι που πετανε ολη αυτην την λάσπη, ολοι μαζι σου ειναι!

  23. Μέχρι το Πάσχα θα σας έχουν γίνει κοκορέτσι!! Πολύ ανακατοσουρα ρε παιδιά γιατί ενοχληθηκατε τόσο?????? ΘΟΔΩΡΉ μου μαζί σου είμαστε!!!!

  24. Φιλε Θεοδωρε, αυτοι οι 2.3 που γραφουν περί αντιμαχου blue devils και για λεφτα, ειναι αυτοι που τους πειραξε επειδη στα δυο τελευταία χρόνια ανεβασατε αλλο ενα επίπεδο το κωακο ποδοσφαιρο, πρωτη χρονια της Ένωσης αντιμαχου δικαιου κατακτησατε το κυπελο Δωδεκανήσου, γεμισε το νεο σταδιο ανταγορα, με την συνησφορα της επψ ηρθε ο κυριος σιδιροπουλος και σας σφυριξε, την επομενη Χρόνια χαρη στην ομαδα που φτιαξατε ηρθε σε αγωνα νοκ άουτ ο ιστορικος βολος, ομαδα Β εθνικής και φετος Α εθνικης, και παλι γεμισε το νεο σταδιο, ειμαι φιλαθλος Χρόνια αγαπω το ποδοσφαιρο, εχετε κανει στο πυλι 2 ενωσεις ανναγενιση με αο πυλιου, το 05 και ξανα δευτερη ενωση αντιμαχος δικαιος, η αε Διας, ξερουμε ο καθενας Ποιοι άνθρωποι πραγματικα προσφεραν στο κωακο ποδοσφαιρο, συνεχιστε ετσι οτι και εαν κανετε, εχετε καθαρη συνιδηση και δεν φοβαστε τπτ!

  25. Άνθρωπος με αξίες, τον έζησα τα τελευταια Χρόνια, οτι πει θα το κανει όποιο και εαν ειναι το κοστος!

  26. ΑΝΑΛΥΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΘΝΩΣΗ Ο ΚΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΙΦΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΛΆ ΣΧΌΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΗΜΟ,!!!!ΤΟ ΕΧΩ ΤΣΕΚΆΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!!

  27. Μπραβο κυριε Παχο, ακομα και η αναρτηση που ανεβασατε για την υποψηφιοτητα σας εχει ουσια, αλήθειες, για την καθημερινότητα,και μιλησατε για τα παιδια και της ανυσιχιες που εχει ο καθε γονιός αυτην την εποχη που μας εχει φαει η εξέλιξη, μπραβο σας, είστε ο μονος που μιλησε για τα παιδιά, αυτο ειναι το μέλλον μας!!

    • ….. θωδορακι χρειάστηκαν 5 χρόνια για να καταλάβεις ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή είχε εγκαταλείψει την καθημερινοτητα και ασχοληθηκε με διαφορά καμωματα; τώρα είναι αργα. Το νησι χρειάζεται ανθρώπους που δεν εκδικούνται που έχουν όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τοπο. Εχουν αφήσει το νησι μας σε πλήρη εγκαταλειψη. Η αδιαφορία τους ειναι πρωτογνωρη. Πρέπει να γίνει αλλαγη.

  28. Και παρακαλώ πολύ να μην μιλάτε στον πληθυντικό το ΠΥΛΙ μαζί σου τους υπόλοιπους τους ρωτήσατε….

  29. Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να είδα στο ΠΥΛΙ ούτε τον Παχο ούτε τον Κιαρη ούτε καν τον πρόεδρο του χωριού και λυπάμαι πολύ γιατι τους εμπιστεύτηκε το χωριό και τι κάνανε τίποτα μαύρισμα γιατί τότε να τους ξανά εμπιστευτώ μαύρισμα ..έρχεται και καλοκαίρι….

    • Πιες τα χάπια σου και κοιμησου, εσυ μάλλον εβλεπες οτι ηθελες,Κοιμησου θα σου περασει το τσουξιμο

  30. Εσεις που καθεστε και κρινεται εκ του ασφαλους χωρις καν ονοματεπωνυμο ειστε ολοι ακυροι γιατι δεν εχετε καν το θαρρος της γνωμης σας εγω αυτο εχω να πω. Κραξτε ακομα λιγο ολο τον κοσμο πισω απο την πλατη του σαν τα κορακια και απο κοντα χαιρετιστε τον σαν τα κοτοπουλα.

  31. Μας έσωσες από την κατρακύλα. Ευτυώς που βρέθηκες και εσύ και σε ανακοινώσαμε για υποψήφιο. Ούτε θαύμα νάτανε. Δυό τρεις τέτοιους να βρούμε ακόμα και θα ρθούμε τρίτοι και καταιδρωμένοι.

    • Γι’αυτό τον ζαλισατε να τον παρετε μαζι σας;;;Τώρα που ειναι με τον κυριτση ειρωνεύεσται!!!!Εεε αυτο εχετε μάθει!!!!500 ψ,μονο στο πυλι σου λέει κατι;;;Παρτε το παυσιπονο σας τωρα!

  32. Με ρώτησαν ποιο μεγάλο γεγονός θα γίνει τον Μάϊο και εγώ τους ζήτησα να μου φέρουν μια προβατίνα να την σφάξω και να δω τα εντόσθια της. Μου έφεραν την προβατίνα μισοπεθαμένη, την ψαχούλεψα και είδα ότι τις λείπουν τα πέντε μεγάλα πλευρά και ένα σπασμένο πόδι, άσε τα τραύματα και τους μόλωπες. Τους είπα να την πάρουν πίσω και να μου την ξαναφέρουν το Σάββατο του Λαζάρου. Αν μέχρι τότε δεν αντικατασταθούν τα μεγάλα πλευρά και δεν γιάνει το πόδι τότε θα συμβεί μεγάλο κακό. Ο λάζαρος δεν θα αναστηθεί στην δημαρχία της Κω.

  33. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να σχολιάζει με το όνομα Blue devils Αυτό είναι ένα ιστορικό όνομα που έχει αφήσει ιστορία πίσω του δεν θέλω να σχολιάζετε με αυτό το όνομα έτσι είναι και να ξέρεις κύριε πάχο ότι όλοι θα σε στηρίξουμε είμαστε μαζί σου

  34. ΜΠΡΆΒΟ ΘΟΘΩΡΗ ΜΟΥ. ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΑΤΟΜΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ. ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

  35. Καλή επιτυχία Θοδωρή!! Συνέχισε και μην ακούς κανένα!!Είσαι άξιος!Άσε αυτούς που πουλάνε λάσπη και δήθεν σε κακολογούν!!Σκέφτεσαι τα παιδιά και αυτό και μόνο δείχνει τι άνθρωπος είσαι κ τι ήθος έχεις!

  36. Είμαι μόνιμος κάτοικος στο νησί της Κω από το 2010. Την τελευταία πενταετία βλέπω το νησί να προχωρά μπροστά. Τον Θοδωρή τον ξέρω πάρα πολύ καλά και είναι από τους ανθρώπους που χρειάζεται το νησί γιατί είναι δραστήριος φιλότιμος και ντόμπρος άνθρωπος. Όσοι από εσάς τον κρίνετε η είστε τυφλοί και ανιδεοι η είστε πιόνια του καθενός.

  37. Ατομο που εχει βοηθησει και ανθρωπους οταν ηταν σε δύσκολη θέση, αλλά τωρα δεν τον ξερουν οπως συνηθως γινετε δλδ, εκφραζονται σε αλλους και εχουν το θρασος και το δείχνουν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ