Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου για το «καραγιαπί» Δημαρχείο στο Ζηπάρι: ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

6
907

Η πρόταση της Ιωάννας Ρούφα – Έψιμου για το υπό ανέγερση Δημαρχείο Δικαίου στον ανοιχτό διάλογο στο Ζηπάρι

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ

ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ

Στο καρά γιαπί που βρίσκεται στο Ζηπάρι, στο οποίο θα στεγαζόταν το Δημαρχείο Δικαίου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εισήγησή της στην εκδήλωση ανοιχτού διαλόγου στο Ζηπάρι, η επικεφαλής της Παράταξης «Όραμα & Δράση» και υποψήφια Δήμαρχος, Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου.

Αναρωτήθηκε μάλιστα, γιατί κανείς δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο κτήριο, η μελέτη του οποίου προέβλεπε ένα σύγχρονο διοικητήριο, δίνοντας η ίδια την απάντηση: «Μήπως γιατί επικαλούνται την αποκέντρωση και ταυτόχρονα την υπονομεύουν;».

Όπως υπογράμμισε η κ. Ρούφα, η τελευταία δημοτική αρχή Δικαίου είχε την απόφαση της επίλυσης του θέματος, χωρίς ωστόσο να την υλοποιήσει ποτέ, ενώ η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, παρά τις εκκλήσεις της δεν πήγε ποτέ το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι που άλλωστε έκανε και η απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

Η κ. Ρούφα, πρότεινε να ενταχθεί το συγκεκριμένο κτήριο, στο πράσινο ταμείο ανάπτυξης και να ολοκληρωθεί ως το πρώτο αυτόνομο ενεργειακά δημοτικό κτήριο.

«Μιλάμε», είπε, «για ένα πράσινο 100% κτήριο – διοικητήριο που θα στεγάσει όλες τις διοικητικές υπηρεσίες του δήμου και θα αποτελέσει την έδρα των χωρικών αντιδημάρχων στο κέντρο του νησιού και στο πλαίσιο της ισόνομης και ισόρροπης ανάπτυξής. Πρωτοβουλία που θα αμβλύνει την αίσθηση της υπερσυγκέντρωσης των υπηρεσιών στο κέντρο και της απομόνωσης των χωριών».

Γραφείο Τύπου

«Όραμα & Δράση»

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΡΕ ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΆ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ; ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥ; ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΞΥΠΝΗΣΕΣ.

  2. Συμφωνω απολυτα ειναι οντως πρασινο 100 τις εκατο αφου αν λαβουμε υποψιν μας και τον πρωην πασοκο χατζηγιακουμη ναι εχει δικιο η κυρια οραμα $$

  3. Πολύ» εψιμο» το ενδιαφέρον σας για το καραγιαπί κυρία Εψιμου αφού βέβαια συντελέσατε τα μάλα να μείνει καραγιαπί.Αιδώς Αργείοι!

  4. ΕΠΙΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑ ΓΙΑΠΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ – ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ (ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ