ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟΣ: Μετέφεραν παράνομους μετανάστες από τη Σάμο στην Κω αλλά κάποιοι κρύβονται και σιωπούν

19
1425

ΕπιΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟΣ : “Μετέφεραν παράνομους μετανάστες από τη Σάμο στην Κω αλλά κάποιοι κρύβονται και σιωπούν.”

Ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Χατζηκαλύμνιος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κάποιοι θέλουν την Κω αποθήκη ανθρώπων και χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων, ακόμα και όταν προς το νησί μας υπάρχουν μηδενικές προσφυγικές ροές.

Χθες μεταφέρθηκε στην Κω, με πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού από τη Σάμο, άγνωστος αριθμός παράνομων μεταναστών και προσφύγων οι οποίοι πήγαν στο Πυλί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, έχει επαναληφθεί άλλες τρεις φορές, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι δεν θα γινόταν μεταφορά παράνομων μεταναστών και προσφύγων στην Κω από άλλες περιοχές της χώρας.

Κάποιοι θέλουν να διατηρήσουν πάση θυσία το hot spot στο Πυλί, ακόμα και αν υπάρχουν μηδενικές μεταναστευτικές ροές προς την Κω. Θα φροντίσουν να μεταφέρουν από άλλες περιοχές…

Αποδεικνύεται πόσο δίκιο είχε η δημοτική αρχή αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που είχε αντιδράσει στη δημιουργία του hot spot και στη μετατροπή του νησιού μας σε χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων.

Κάποιοι που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών για να διοικήσουν το Δήμο Κω κρύβονται και σιωπούν, για αυτούς είναι κάτι φυσιολογικό να μεταφέρονται παράνομοι μετανάστες από άλλες περιοχές της χώρας στην Κω.

Αποφεύγουν επιμελώς να μιλάνε για αυτό το μεγάλο θέμα για το νησί μας, γιατί πολύ απλά έχουν την πολιτική στήριξη αυτών που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση.

Το αντίτιμο του χρίσματος –που επίσης επιμελώς αποκρύβουν-είναι η σιωπή.

Όλοι αντιλαμβάνονται πλέον ποιοι είναι αυτοί που παίζουν παιχνίδια εις βάρος των συμφερόντων της Κω, ποιοι είναι οι συνεργοί και συνένοχοι στη μετατροπή του νησιού μας σε χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

19 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά δυστυχώς αυτοί οι κύριοι δεν είναι ηγέτες αλλά τυμβωρύχοι νεκρών υποθέσεων με σκοπό την αποκόμιση πολιτικών οφελών. Δεκάδες φορές ανέφερα ότι το μεταναστευτικό πρόβλημα από ευκαιρία ανάδειξης της Κω διεθνώς μετατράπηκε σε πρόβλημα εξ αιτίας της αδράνειας αλλά και την πολεμικής της τοπικής δημοτικής ηγεσίας. Και ενώ το πρόβλημα τουλάχιστον με το ΧΟΤ ΣΠΟΤ που ιδρύθηκε και λειτουργεί άψογα έκρυψε την ανθρώπινη αλλά και την οραματική φτώχια του Δήμου οι κύριοι αυτοί ως νέοι τυμβωρύχοι ξύνουν και ξεθάβουν τις πληγές του αντί να τις κρύψουν και μάλιστα ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου. Αντί οι κύριοι του πουθενά και του τίποτα να προβληματιστούν, να μελετήσουν και να εργαστούν ώστε το προσφυγικό να γίνει σημείο διεθνούς θετικής αναφοράς, το εξορκίζουν όπως ο διάβολος με το λιβάνι. Λυπάμαι πολύ

  • ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ….ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ

 2. Ο Δήμαρχος, αναγνωρίζοντας την εμπειρία, τις γνώσεις μου και τη διάθεσή μου για δουλειά και προκειμένου να αναστραφεί η αρνητική κατάσταση που είχε δημιουργήσει η διοίκηση του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ» σε όλους τους τομείς, μου εμπιστεύτηκε την Αντιδημαρχία Προγραμματισμού, Συντονισμού και Δημοτικής Περιουσίας με επιπλέον αρμοδιότητες την ευθύνη συντονισμού και υποβολής προτάσεων για χρηματοδοτούμενα προγράμματα, ενώ από τον Μάρτιο του 2017 μου ανέθεσε επιπλέον και τα θέματα του πρωτογενούς τομέα και την ευθύνη της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κω.

 3. αυτοί δεν σκέφτονται τίποτα. Όπως πάνε θα βάλουν μπουρλότο στη σεζόν. Κουρκούβιαλοι ε κουρκούβιαλοι. Τα ίδια και τα ίδια πάτε να μας ξαναδιαλύσετε

 4. Μιχάλη ο κόσμος πραγματικά ξέρει και πραγματικά καταλαβαίνει. Σήμερα ο Επικεφαλής σας , συστρατεύθηκε με αυτόν που είχε την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνάει τα τελευταία 4 χρόνια, με αυτόν που βοηθείθηκε και βοήθησε επίσημα να εκλεγεί η σημερινή κυβέρνηση και εσύ επέλεξες το να παίζεις με την νοημοσύνη μας. Είστε απαράδεκτοι. Ντροπή σας

 5. ο κυβερνητικος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είναι στη παραταξη σας Μιχαλακη.Ρωτα αυτον

  • Δεν υπρχουν προσφυγες στην Ελλαδα αφου η πρωτη χωρα που πανε ειναι η Τουρκια οποτε ειναι λαθρομεταναστες και βαλτο καλα στην κεφαλα σου

 6. Μιχαλάκη όταν δεν είσαι άξιος να κρατήσεις το νησί σου καθαρό, όταν πέντε χρόνια πληρώνεσαι για να αξιοποιήσεις τη δημοτική περιουσία και δεν έχεις κάνει τίποτα…τότε σου φταίνε άλλα… Μια σου φταίνε οι μετανάστες,την άλλη ο σεισμός ,την άλλη που δεν βρέχει,την άλλη που έβρεξε….
  Έπειτα η φοτο και το στυλάκι…σαν το Σταρένιο μου κάνει…

 7. Άκου μας λέει ότι έχει την ευθύνη της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης. Και όχι τίποτε άλλο. Πληρώνεται για αυτό. Μέγας είσαι κύριε και θαυμαστά τα έργα σου. Δηλαδή θεέ μετά τον θεό.

 8. Αυτός τώρα είχε εκλεγεί και ήταν δήμαρχος. Ρε Χατζηγιακουμή τι τους έκανες και τα χάσανε στο χωριό σου;

 9. ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΟΛΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΆΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΒΟΥΛΗ ΚΡΙΤΙΚΉ ΣΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΆΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ .ΕΣΕΊΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΧΟΛΗ ΒΓΆΖΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΆΞΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΉ ΣΑΣ .ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΥΣΙΆΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.;ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΛΕΞ ΈΧΕΤΕ ; ΟΤΑΝ ΈΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΊΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΌΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΣΕΒΌΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ .Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΈΣ ….ΕΣΕΊΣ;……….

 10. ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΌΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ .ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ .ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΣΑΣΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .

 11. Μη του δίνετε σημασία..Αντί να μας παρουσιάσει το μηδενικό του έργο,ξεκινά πάλι τις φασαρίες για το χοτ-σποτ…Η σαιζόν ξεκινά με λακκούβες με βρώμικο το νησί,με ένα δρόμο στο Τιγκάκι, που είναι και το χωριό του,που φοβάσαι να περάσεις.. Κι ο κύριος αυτός που έγινε κατά λάθος και ανύπαρκτος δήμαρχος μας μιλά για πράγματα που δεν ξέρει..Ίσα-ίσα να θυμώσουν κάποιοι μπας και το ψηφίσουν..Ο ΦΠΑ Μιχαλάκη στη Κω είναι χαμηλός..Χαμηλός θα μείνει και πάλι..Εμένα αυτό με νοιάζει..Σιωπή λοιπόν…Α.. οι πρόσφυγες αν δεν ούρλιαζες το 2015 για να πάρει είδηση η Ευρώπη πως η Κω είναι κύρια πύλη εισόδου,δεν θα ήταν εδώ,σε χοτ-σποτ…Αλλά που να καταλάβεις.Θες και μισθό..

 12. Εκεί κατάντησες Μιχαλάκη. Να παίξεις στα ακροδεξιά για κανένα ψυφουλίνι.
  Ο πολιτικός σου λόγος μηδέν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.