ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΙΛΛΗΣ για ΓΙΑΝΝΗ ΖΕΡΒΟ στην ΕΡΤ Ρόδου: «Η εμμονή του για εξουσία τον οδήγησε στη συνεργασία με Γ. Κυρίτση – Δεν υπάρχει ένας από «Δίεση» που να συμφωνεί μαζί του»

43
1702

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΙΛΛΗΣ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΖΕΡΒΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΡΟΔΟΥ 

 

Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Γ.ΚΥΡΙΤΣΗ

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΄΄ΔΙΕΣΗ΄΄ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 800 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ 

ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ

 

ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΛΗΡΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑ ΜΕΛΗ ΄΄ΔΙΕΣΗΣ΄΄

 

*Για απραξία και αλαζονική συμπεριφορά αμέσως μετά τις εκλογές του 2014 κατηγόρησε τον πρώην επικεφαλής της ΄΄ΔΙΕΣΗΣ΄΄ Γιάννη Ζερβό ο Αντώνης Μπίλλης ,το πρώτο μέλος που εισχώρησε στη παράταξη μετά την ιδρυτική διακήρυξη,μιλώντας σήμερα Πέμπτη στην ΕΡΤ Ροδου και στη Πίτσα Βερβέρογλου..

Ο κ Μπίλλης δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχουν στελέχη που να υποστηρίζουν αυτή την συνεργασία ,ουτε οι 800 ψηφοφόροι της ΔΙΕΣΗΣ που πήρε το 4%,εκτος από τα συγγενικά του πρόσωπα γιατί υπηρχε και υπάρχει διαφωνία με τις πολιτικές της δημοτικής αρχής (διαχείριση προσφυγικού,σεσμού,καθημερινότητα),ενώ απέδωσε την αλαζονεία αυτή του πρώην συνεργάτη του  στην εμμονή του για εξουσία

Μίλησε για εμπαιγμό από πλευράς του Γιάνη Ζερβού αλλά και από τον Γιώργο Κυρίτση αναφερόμενος  στις δικαιολογίες που επικαλείτο ο πρώτος στην οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ήταν και μέλος,πως τα μέλη της ΔΙΕΣΗΣ δεν βγαίνουν στο προσκήνιο γιατί δεν ήθελε ό ίδιος να τους κάψει  ,και ότι δήθεν υπήρχαν φόβοι για πιέσεις (δεν είπε όμως από ποιούς),κάτι που ισχυρίζεται και τώρα, ότι  δηλαδή δεν εμφανίζονται να τον στηρίξουν στη συνεργασία του με τον Γιώργο Κυρίτση γιατί υπάρχει φόβος.

 

΄΄Τώρα μπορώ να φανταστώ από ποιον θα ασκούνταν οι πιέσεις,΄΄σημείωσε ο κ Μπίλλης΄΄μάλλον όμως μας δουλεύει ο Γιάννης Ζερβός και στο δούλεμα συμμετέχει και ο Γιώργος Κυρίτσης λέγοντας ότι είναι πλήρες το ψηφοδέλτιοκαι δε μπορεί να παραχωρήσουν θέσεις οι υποψήφιοι της ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ σε μέλη της ΔΙΕΣΗΣ μάλλον πρόκειται περι φαντασμάτων αφου η παράταξη δεν υφίσταται παρά μόνο συγγενείς και γνωρίζω καλά καθώς όσο ήμουν δεν υπήρχε άλλος μαζί του ,απόδειξη όπως διαπιστώσατε στη κοινή συνέντευξη τύπου ούτε δείγμα ΔΙΕΣΗΣ υπήρχε.απλά προσπαθούν να διασώσουν ότι τους απομένει΄΄

΄΄Η ΔΙΕΣΗ ήταν μια ελπιδοφόρα κίνηση που είχε όλες τις προδιαγραφές να κάνει μια επιτυχημένη πορεία στα κοινά του τόπου και αν πετύχαινε το εγχείρημα ίσως σήμερα ως παράταξη να διεκδικούσαμε τον δήμο΄΄ υπογράμμισε ο κ. Μπίλλης. Όμως΄΄συμπλήρωσε ΄΄ τα πράγματα πήραν άλλη τροπή μετά τις εκλογές και η ΔΙΕΣΗ πέρασε τη πρώτη της κρίση, αρκετά στελέχη αποχώρησαν για λόγους οργανωτικούς κυρίως,υπήρχε μια απραξία από τη μεριά του επικεφαλής και εκείνη τη περιοδο είχε τεθεί θέμα αλλαγής, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας και τότε άρχισε ο Γιάννης Ζερβός να φέρεται αλλαζονικά με αποτέλεσμα να χάσει σε μια νύχτα τα μέλη της παράταξης.

Μετά από αυτό,πρόσθεσε ο κ Μπίλλης  δεν ήταν εύκολο να ηγηθεί ο ίδιος ουτε όμως και να αντιληφθεί την πραγματικότητα με αποτέλεσμα να συνεχίζει να χάνει στελέχη και το δεύτερο χρόνο.

Ο κ.Μπίλλης υποστήριξε ότι ο Γιάννης Ζερβός άρχισε να μιλά με τον νυν δήμαρχο στα τέλη του 2017 ο ίδιος δε ο κ Μπίλλης ,ο οποίος είναι μέλος και του ΣΥΡΙΖΑ,αποχώρησε από τη ΔΙΕΣΗ πριν από τρείς μήνες όταν άρχισε ο πρωην επικεφαλής της ΔΙΕΣΗΣ να κάνει σφοδρή επίθεση κατά των ανθρώπων που τον στήριξαν το 2014 και του έδωσαν το 4% και αυτό πλέον ξεχείλισε το ποτήρι.

΄΄Δεν το γνώρισα έτσι πρίν από το 2014 αλλά θεωρώ ότι η αλαζονεία πρόήλθε από τη μανία του για την εξουσία μεταφορφώθηκε στη κυριολεξία ,χειρίζεται καλά το λόγο και πηδαέι από στρατόπεδο σε στρατόπεδο προς ίδιον όφελος επεσήμανε ο κ Μπίλλης .

Δεν παρέλειψε να  αναφέρθεί και στη σχέση του κ.Ζερβού με την Οργάνωση μελών και το Συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ ,τις προσπάθειες για άνοιγμα στη κοινωνία όταν δεν έβλεπαν κινήσεις από πλευράς Ζερβού για στελέχωση ψηφοδελτίου στις εκλογές του Μάη.

΄΄Η μόνιμη επωδός του Γιάννη ήταν ΄΄δώστε μου 20-30 υποψηφίους να φτιάξω ψηφοδέλτιο και στη συνέχεια μετά την εκλογή μου να διαπραγματευτώ την όποια συνεργασία εντος του συμβουλίου΄΄αφήνοντας ακόμα και το ενδεχόμενο σύμπραξης με τον σημερινό δήμαρχο εξήγησε ο Αντώνης Μπίλλης .

Στο τελευταίο συντονιστικό στις 30 Νοεμβρη παραβρίσκονταν και ο Γιάννης Ζερβός και δήλωσε πως δεν είχε αντίρρηση για ευρύτερες συνεργασίες αλλά στο σωστό δρόμο .Στην επόμενη συνάντηση όμως του Συντονιστικού που αποφάσισε τριμελής επιτροπή να συναντηθεί με πρόσωπα και χώρους υπήρξε θετικό κλίμα πλήν του Ζερβού ,προφανώς συμπλήρωσε ο κ Μπίλλης είχε ήδη συμφωνήσει για τη κίνηση στηριξης του νυν δημάρχου και γιαυτο εκτέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο στις 18 Γενάρη λοιδώρησε το κόμμα που τον στήριξε και ήταν μέλος του και εκτίμησε ότι το να αναζητήσει συνεργασίες ήταν προδοσία .

 

Στην ίδια συνέντευξη στην ΕΡΤ Ρόδου και στην Πίτσα Βερβέρογλου ο Αντωνης Μπίλλης μίλησε και για τη συμπόρευση του με την ΙΣΧΥΡΗ ΚΩ και τον υποψήφιο δήμαρχο  Θεοδόση Νικηταρά.

Χαρακτήρισε πρωτόγνωρη τη διάθεση να συμμετέχουν όλοι σαυτό το εγχείρημα έλπιδοφόρο το μήνυμα ότι δε χωρούν κομματικοί διαχωρισμοί, απόδειξη

η συνεργασία με δυνάμεις από όλους τους κοινωνικούς χώρους μια συνεργασία που δυναμώνει όπως ανέφερε χαρακτηριστικά χάρη στη καταστροφική διαχείριση από τη προηγούμενη δημοτική αρχή στα σημαντικά προβλήματα του νησιού.

43 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟYΣ ΤΡΑΛΑΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΖΕΡΒΟ?

      ΣΤΕΚΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΗ ΣΤΑΜΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ 20% ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ

      • Στο Continental είδαμε τον ΚΑΪΣΕΡΛΗ όρθιο να χειροκροτεί την μαριονέτα του τον Τριώφλοφο κοψιμιό ΤΕΟ....

        Σήμερα ο άλλος Καραγκιοζοπαίχτης, ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ έβαλε τον λοχία του ΣφΥΡΙΖΑ στην Κέφαλο να ρίξει ΛΆΣΠΗ στον μέχρι τον Δεκέμβριο δημοτικό κυβερνητικό εκπρόσωπο του στο δημοτικό συμβούλιο… Κάθε μέρα που περνά ξεβρακώνει την συμφωνία των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη και την ξαφνική υποψηφιότητα της μαριονέτας τους, του κοψιμιού 3flor ΤΕΟΝΤΟΣΗ που τον τράβηξαν από το πηγάδι … Στις επόμενες μέρες θα ξεβρακωθούν περισσότερο με την αναγγελία υποψηφίων από την σάπια εκπροσώπηση του ΣφΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο του δειλού Τριώφλορου ΤΕΟ… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

      • ΣΎΝΤΡΟΦΟΙ του ΣφΥΡΙΖΑ, ΔΕΞΙΆ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ και ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΆΧΟΙ, κρατάτε γερά τον Τριώφλοφο 3flor ΤΕΟΝΤΟΣΗ, ΘΑ ΚΌΨΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝΟ ΠΗΓΆΔΑ...

        Ο ΔΕΙΛΌΣ, ΔΕΙΛΌΣ, ΔΕΙΛΌΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΑΣΏΜΑΤΟΥ ήταν έτοιμος να την κοπανήσει ακόμα και από το ΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ… Δεν έχει τα κότσια να έρθει ΦΆΤΣΑ ΜΕ ΦΆΤΣΑ με τους αντίπαλους του και πιστεύει ότι θα δοξαστεί κρυπτόμενος… ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑ, συνεχίστε τα ΕΝΤΑΤΙΚΆ ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΘΆΡΡΟΥΣ, μπεκροπαρέα ποτίστε τον με μισή μπουκάλ ΟΎΖΟ στο καφενείο της παρακμής και βάλτε κοντά του τον ΔΕΞΙΟ δεσμοφύλακα του Ζηπαρίου να τον κρατά από κοντά και αμολλύσετε τον μετά τις εκλογές να κρυφτεί ο κακομοίρης στο πηγάδι της λησμονιάς… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

    • ΞΕΦΤΙΛΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

      ΨΗΛΟΠΙΘΑΜΟ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ. ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ

      • Αντώνη κάνεις λάθος. Δεν είναι η αλαζονεία αλλά η ανάγκη για μεροκάματο. Ως συνήθως όμως πάλι έξω πέφτει…..

    • κοψιμιε ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΦΥΡΙΖΟΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ περιμενεις να νικησεις; επαλαβωσες;;;

      ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και χειρότερα.

    • Ο ΖΕΡΒΟΣ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ

      ΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΘΑΤΕ, ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ

    • το παιδακι ειναι καμμενο.... που βρηκες ρε αντωνακη τους ολους τους ψηφοφορους και τους ρωτησες κιολας;

      εχετε χεσει τα βρακια απο τη συνεργασια κυριτση και ζερβου και παραμιλατε
      περιμεντε τα καλυτερα προσεχως

    • Υγειονομικός Αμίαντος. Ω του Ιπποκράτους χώρα τι γαιδαρους βγάζεις τώρα.

      Είτε με τον Αμίαντο είτε με τον Τρίλοφο είτε με την Μαρία Αντουανέτα η Αριστερά βγαίνει χαμένη. Ντροπή σας που δεν είχατε το θάρρος να κατεβείτε αυτόνομοι.

  1. ΕΡΤ. Ότι χειρότερο έχει βγάλει η δημοσιογραφία που την πληρώνει ο ελληνικός λαός .
    Αίσχος

  2. Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΚΟΨΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΑΝΕ ΓΛΕΙΦΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΤΡΙΩΡΟΦΟΥ. ΜΕΓΑΛΟΙ ΞΕΦΤΥΛΛΕΣ

  3. Αυτόν που στηρίζεις τώρα ξέρεις ποιος ειναι; γιατί μετά από λίγο θα λες πάλι ότι παρασύρθηκες και αυτός έπαθε μετάλλαξη!! Αντωνάκη κάτσε κάτω αγοράκι μου , γιατί χειρότερη μετάλλαξη από την Ένωση ακροδεξιών δουλικων του Παυλίδη, μαζί με καιροσκόπους δικηγόρους, συν /////// , συν ΣΥΡΙΖΑ με ολίγη από ΠΑΣΟΚ, δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Άντε αγοράκι μου που εμφανίζεσαι κάθε πενταετία!! ΑΝΤΕ…..

  4. Ελεος.Πως τα ελεγε και κρατιοτανε χωρις να γελασει;Αντικειμενικοτατος ο Κ Μπιλης.Τι αλλομ θα ακούσουμε…μεγαλε Συριζαιος είναι εχει όλα τα κουσούρια του Συριζα…ενώ εσυ πηγες εκει επειδή είναι αγωνιστης ο Νικηταράς;Τον ψηφισε ο κοσμος και αυτος ειχε κρυφτει 4 χρονια.Ελεος.

  5. ΤΟ ΔΟΥΝΑΒΗΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΓΗΚΕ;;;

  6. ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

    • Νικηταρά μαζεψέ τον μας κάνει ζημιά, μας κολλάει τη ρετσινιά του ΣΥΡΙΖΑ

      Όπως και χθες με την ιδιαιτέρα του Καματερού. Το παιχνίδι του Ζερβού παίζετε με τέτοιες δηλώσεις.

  7. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ .ΟΤΙ ΛΕΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΤΑΞΕ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ .ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

    • Κώε, μάθε ότι ο Νικηταράς παραιτήθηκε και εξήγησε τους λόγους της παραίτησής του, δεν έκοψε βλάκα, βόδι, κολλημένε. Θα το καταλάβεις στις 26 του Μάη που η μπάτσα που θα φας εσύ και οι ομοιδεάτες σου θα ‘ναι δυνατή.

  8. ο Γιαννάκης του αραχτού φραπέ όπως τον έλεγε ο Κυρίτσης έκανε την πιο λογική κίνηση αλλά σε λάθος χρόνο. Έφτασε 40 χρονών δίχως ένσημα και δουλειά και είναι λογικό να ψάχνει μεροκάματο και μισθό. Για αυτό συμφώνησε με τον Κυρίτση γράφοντας όλους στα τέτοια του από το περασμένο καλοκαίρι. Μισθός αντί υποστήριξης. Όλα αυτά όταν δεν υπήρχε αντίπαλος και φαινόταν σίγουρος δήμαρχος ο Κυρίτσης. Έλα όμως που άλλαξαν τα πράματα και τώρα θα βγει ο Νικηταράς. Ο Γιαννάκης του αραχτού φραπέ έχασε το timing και τα χάνει όλα. Λάθος αποφάσεις σε λάθος χρόνο. Αντί για αντιδήμαρχος στα αζήτητα. Για αυτά που γράφει ο κ. Μπίλλης μια κουβέντα τα λέει όλα. Αλαζόνας, η αλαζονεία, ω αλαζόνα. Όσοι τον έχουν ζήσει ξέρουν…

    • ουτε την ηλικια του Γιαννη δεν ξερεις και εχεις και άποψη
      κοψιμακια του πηγαδιου οι εκλογες εχουν τελειωσει
      ζερβος και κυριτσης το καθαριζουν απο πρωτη κυριακη
      γραψτε τωρα μια επιστολη παραιτησης
      το εχετε κανει μια, δεν τρεχει τιποτα, πισω ξανα στο πηγαδι

  9. Ο Αντώνης περιέγραψε το προφίλ και χαρακτήρα του ζερβου και του κυριτσι ότι διψάνε για εξουσία πλέον και δίνουν τα πάντα για αυτή την καρέκλα ..Ο κυριτσις κυνηγάει την ρουφα και της τάζει αντιδημαρχεια όπως και θα γίνει και το ίδιο θα γίνει με τον ζερβο του έταξε αντιδήμαρχια …Όπως και έγινε με μυλωνα. …Δηλαδή όλοι πουλήθηκαν στον κυριτσι για μια καρεκλα λαεε. ..της Κω. .Το κεφάλι του φιδιού θέλει κόψιμο και αυτό θα γίνει στις 26 Μαΐου. …Ο λαός της Κω θα τιμωρήσει τον κυριτσι με ένα δυνατό ραπισμα που δεν θα τολμά να κοιτάξει από το παράθυρο. ..

    • ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΖΕΡΒΟΣ ΕΚΑΤΣΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ
      ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΨΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ?
      ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ

  10. Μακριά από την κοινωνία, κουρασμένοι, φοβισμένοι για την επερχόμενη ήττα, χωρίς όραμα και χωρίς προοπτική. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος απέχει επιδεικτικά από τις συγκεντρώσεις τους.
    Το μόνο τους κίνητρο που τους κρατά ακόμα ενωμένους είναι οι έμμισθες θέσεις και το χρήμα των απευθείας αναθέσεων που μοιράζονταν πέντε χρόνια μεταξύ τους.

  11. νατος ο Μπελογιάννης της Κω,πεταχτηκε πάλι…Τελικα αυτο το Παντειο πανεπιστήμιο παράγει πιο πολλούς ανθέλληνες εθνομηδενηστες απο οσους μπορεί να αντεξει η κοινωνια της χωρας…

  12. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑΡΑΜΑ .ΚΑΤΑΡΧΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΩ.ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ .Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ 29ΑΠΟ ΤΟΥΣ 30ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ; ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΆΝΗΚΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊ ΤΟΝ ΔΗΜΟ .ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΕ ΕΝΩ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΜΕΙΝΕ 2ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΊΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ .Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΆΨΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ .ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΟ .

  13. ολοι οι Συριζαιοι στο Νικηταρα εχουν πεσει οι μασκες πλεον..μακτια και αλαργα απο τους προδοτες της Μακεδονιας

  14. ο Μπίλλης διαβάζω ότι πέρασε τον Ζερβό σε πριονοκορδέλα. Τον τελείωσε μια και καλή με αυτά που του είπε. Με σοβαρότητα και πολιτικό λόγο ουσίας. Δίχως ύβρεις και κατινιές. Αν δεν έχει δίκιο ας του απαντήσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δεί έναν ακόμα απο τη ΔΙΕΣΗ να στηρίζει Ζερβό. Ούτε έναν, Μα κυριολεκτικά ούτε έναν. Ας βρει έναν επιτέλους να πείσει ότι είναι δύο

  15. Άσε μας ρε Αντωνάκη εσύ Δηλαδή π πήγες από τους πρώτους με τον κόψιμιο ήταν καλύτερα αλλά ο ζερβοςπου πήγε με τον κυριτση είναι σε όλα λάθος
    Άσε κ σε ξέρουμε

  16. Πολλά συγχαρητήρια στην δημοσιογράφο για την αντικειμενικότητα της! Ειδικά η πρώτη ειδηση για την μεταφορά των προσφύγων «κούμπωσε» μαεστρικά με την διαχείριση του προσφυγικού από τον δήμο, για να ολοκληρωθεί το πουλιντζερικό ρεπορτάζ με τρομερές αποκαλύψεις για την ιστορική για την πολιτική ιστορία του τόπου μας #διεση μέσα από μία αποκλειστική συνεντευξή κορυφαίου ιδρυτικού στελέχους της,για την έσχατη προδοσία που διετέλεσε ο κ. Ζερβός.. ο οποίος μας αρνείτε να του πάρουμε μια συνεντεύξη, ενώ θα έπρεπε να μας παρακαλάει γονατιστός να τον βγάλουμε στην εθνικής εμβέλειας ΕΡΑ .
    (Καλά να πάθετε κ. Ζερβέ, τα ήθελε ο κ…ς σας!)

  17. Αντωνη σου βγάζω το καπέλο…Ξύπνιος, λογικός και με γνώση των πραγμάτων που συμβαίνουν τα τελευταία 5 χρόνια στην Κω… Τέτοια νέα παιδιά είναι χαρά μας να εκλέγουν και να αναλάβουν θέση ευθύνης…Μπράβο σου παιδί μου.. Ακούγοντας την συνέντευξη αποφάσισα χωρίς δεύτερη σκέψη να σε ψηφίσω….

  18. Αντώνη μου σου εύχομαι ολόψυχα καλη επιτυχια και ο Θεός μαζί σου. Μην αφήσεις την αλήθεια.

    • Ναι Αντώνη μου, γερά, με τη βοήθεια του Χριστού θα φύγουν οι Βελζεβούληδες

      από το Δήμο. Πίστη, αγώνα και προσευχή!

  19. Αντιγραφή….
    Οι ημερομηνίες τρέχουν και το ερώτημα είναι αμείλικτο για τον κύριο Κυρίτση. Θα αντικατασταθούν οι θέσεις όσων αποχώρησαν με ισάξιους νέους υποψήφιους ή θα οδηγηθεί στις εκλογές με τους εναπομείναντες κουρασμένους συμβούλους του με κίνδυνο την συντριβή.

    Αυτό είναι το σωστό ερώτημα για να δούμε ποιος θα εκλεγεί στις 26 Μαΐου..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ