ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΓΑΔΑΚΗ: Με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 για την Κω του μέλλοντος μας

7
1135

ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΓΑΔΑΚΗ: “Με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 για την Κω του μέλλοντος μας”

Την υποψηφιότητα της Γεωργίας Αγαδάκη, ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023.

Μια νέα κοπέλα, αγωνίστρια της ζωής, με ιδιαίτερη ευαισθησία, εργαζόμενη σήμερα στον ιδιωτικό τομέα, απόφοιτος του Τ.Ε.Ε. (Βοηθός βρεφονηπιοκόμος) ενώνει τις δυνάμεις της με τη Δύναμη Αλλαγής- Κως 2023, για την Κω των νέων ανθρώπων, την Κω του μέλλοντος.

Στη δήλωση της αναφέρει:

Αγαπώ τον τόπο μου, την ιστορία και την παράδοση του. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε υποχρέωση να προσφέρουμε με τις μικρές ή μεγάλες μας δυνάμεις μέσα από τη συμμετοχή μας σε όσα μας αφορούν. Ανταποκρίθηκα στην εμπιστοσύνη του Γιώργου Κυρίτση στο πρόσωπο μου και την τιμή που μου έκανε, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Δύναμης Αλλαγής- Κως 2023 στις εκλογές του Μαΐου.”

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πλησιάζουμε προς την καταληκτική ημερομηνία 5 Μαΐου που πρέπει να κατατεθούν οι συνδυασμοί των υποψηφίων στο Πρωτοδικείο. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα θεωρώ ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στον συνδυασμό του κυρίου Κυρίτση. Χωρίς να υποτιμώ την προσωπικότητα της κυρίας Αγαδάκη οφείλω να επισημάνω την μη αντικατάσταση επτά συμβούλων που αποχώρησαν από την παράταξη του με τελευταίο όπως μαθαίνω τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της Κεφάλου που δεν παρέστη μάλιστα και στον διάλογο της Κεφάλου. Οι ημερομηνίες τρέχουν και το ερώτημα είναι αμείλικτο για τον κύριο Κυρίτση. Θα αντικατασταθούν οι θέσεις όσων αποχώρησαν με ισάξιους νέους υποψήφιους ή θα οδηγηθεί στις εκλογές με τους εναπομείναντες κουρασμένους συμβούλους του με κίνδυνο την συντριβή.

    • ο κοψιμιουλης ο τεοντοσακος, ψηφοδελτιο εκλεισε; με ποιους θα διοικησει; με αυτους που χρωστανε στο δημο νοικια; με τα σαπια φρουτα και τα απομειναρια του καισερλη; μαθαμε πως δεν καλυπτει την ποσοστωση των γυναικων…. συλληπητηρια

  2. ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΠΑΕΝΕ ΠΕΣΕ ΠΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ!ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ!!!

  3. Θα σας βόλευε πολύ να αποχωρήσει ο Πρόεδρος της Κεφάλου αλλά δε θα σας γενεί η χάρη !!!

    • Ρε κεφαλιανε εσύ δεν περνεις χαπαρι μου φαίνεται…Δεν χρειάζεται να αποχωρήσει ο πρόεδρος της Κεφάλου τώρα, έχει φύγει εδώ και κάτι χρόνια ξέρεις εσύ όταν έβλεπε και συνεχίζει να βλέπει την πάρτη του με συνέπεια να τον αποχωρήσουν από μόνοι τους οι Κεφαλιανοί…. Ο κόσμος ξύπνησε!!!!!

  4. Χαίρομαι να βλέπω νέους που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική !!! Μας έχουν κουράσει οι παλιοί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ