Ειρήνη Χατζηχριστοφή: Η Δύναμη Αλλαγής είμαστε εμείς. Η ΚΩΣ του 2023 θα συνεχίσει να επενδύει στον πολιτισμό

21
812

Ειρήνη Χατζηχριστοφή : “Η Δύναμη Αλλαγής είμαστε εμείς. Η ΚΩΣ του 2023 θα συνεχίσει να επενδύει στον πολιτισμό.”

Οι πολίτες της Κω με τίμησαν με την ψήφο τους και ο Δήμαρχος με τίμησε με την εμπιστοσύνη του, αναθέτοντας μου τον Τομέα του Πολιτισμού.

Τα πέντε αυτά χρόνια έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Ο κύριος στόχος μου είναι να υπηρετήσω τον τόπο μου, μέσω της ενίσχυσης του πολιτισμού μας. Μέσα από τα «Ιπποκράτεια», αναδεικνύουμε την ανάδειξη του πολιτισμικού κεφαλαίου της Κω, τη σύμπραξη των τοπικών μας καλλιτεχνών με καλλιτέχνες και δημιουργούς από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Η βράβευση εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Κω, η ανάληψη της χορηγίας επικοινωνίας των Ιπποκρατείων από την ΕΡΤ αλλά και η συμμετοχή πολιτών και επισκεπτών του νησιού μας στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν αυτά τα πέντε χρόνια, μας γεμίζουν ικανοποίηση.

Επιβεβαιώνουν ότι Δύναμη Αλλαγής μπορεί να είναι κάθε πολίτης αυτού του τόπου.

Εγώ είμαι απλά ευγνώμων για τις στιγμές που έζησα μέσα σε αυτή την προσπάθεια. Για τη συγκίνηση που ένιωσα πολλές φορές, την ανταμοιβή του να βλέπεις χαμόγελα σε παιδικά πρόσωπα, για τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί με όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κω σε θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, λογοτεχνικές βραδιές, εικαστικές εκδηλώσεις, παιδαγωγικά δρώμενα, χορευτικές βραδιές, γαστρονομικά φεστιβάλ, σε ό,τι ο πολιτισμός απλόχερα μας προσφέρει.

Η Κως του 2023 θα συνεχίσει να επενδύει στον πολιτισμό.

Και εγώ θα είμαι και πάλι υποψήφια με τον Γιώργο Κυρίτση και την παράταξη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ.

  2. Ελεος με τους απερχομσνουςκαι τους αμιαντους.Αφηστε μας να αποφασισουμε μονοι μας!!!Κουρασατε πολυ με τα σχολια σας!!!Καλη επιτυχια κ.Ειρηνη!!!!!!

    • το θεμα ειναι πως και αυτοι το ξερουν. κυρια καιτη….

  3. Κυρία Χατζηχριστοφή διάβασα με προσοχή το άρθρο σας και θεωρώ ότι ή δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται στην παράταξη σας ή ότι δεν γνωρίζεται το περιεχόμενο της λέξης πολιτισμός ή ότι μας δουλεύετε. Πολιτισμός κυρία Χατζηχριστοφή είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο. Πολιτισμός κυρία Χατζηχριστοφή είναι η τιμιότητα. Πολιτισμός κυρία Χατζηχριστοφή είναι η αξιοπρέπεια. Πολιτισμός κυρία Χατζηχριστοφή είναι η σεμνότητα. Αυτές είναι η αξίες που από ζώα γινήκαμε άνθρωποι και από την ζούγκλα φτιάξαμε πολιτισμένες κοινωνίες. Για τα δικαστήρια εκατοντάδων έντιμων συμπολιτών μας εσύ δεν πήρες χαμπάρι. Για την καταδίκη της δικής σας δολιότητας σφυρίζεις αδιάφορα. Για τους διωγμούς υπαλλήλων δεν νοιάστηκες. Για τον αμίαντο και την ιδιοτέλεια ούτε λόγος. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.

  4. Πολιτισμός κα Χατζηχριστοφη δεν είναι η προχειρότητα και πως τον αντιμετωπίζετε. Ξεχνάτε κάθε χρόνο πότε βγαίνει το πρόγραμμα των Ιπποκρατειων;
    Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο για να μιλάμε για επιτυχία στον πολιτισμό. Όταν δεν έχουμε δει ακόμη να συμμετέχουν οι τουρίστες οι οποίοι δεν ξέρουν ότι έρχονται στο νησί του Ιπποκράτη εννοούμε ότι θέλουμε πολύ δρόμο.

  5. Ιπποκράτεια με ποικίλες εκδηλώσεις γίνονται εδώ και 30 χρόνια κυρία μου. δεν τα επινόησες εσύ

  6. Με τόσες εργολαβίες που έχετε πάρει αυτές τις εκλογές, τα έχετε οίκονομησει.
    Άραγε κόβετε αποδείξεις ή είναι όλα μαυρα;;
    Απλά ενημερώστε τα αφεντικά σας, ότι δημιουργείτε αντίθετα αποτελέσματα!
    Θα κάνετε πάλι μάγκα τον Κυριτση.
    Ξανασκεφτείτε το λοιπόν και σταματήστε τις εργολαβίες..
    Κουρασατε…

  7. Αχ Ειρήνη! Ο γητευτης των «α’λογων»σας έχει πείσει ότι πολιτισμός είναι μερικές εκδηλώσεις που τις πληρώνουμε όλοι για να καμαρωνετε εσείς ότι έχετε πολιτισμική συνείδηση και για να νομίζετε ότι κάτι κάνετε. Μακράν νυχτωμενοι! Πολιτισμός είναι να αφουγκραζεσαι τις ανάγκες όλων και όχι μερικών, πολιτισμός είναι να είσαι κοσμιος, ηθικος, αμεροληπτος, ακριβοδικαιος, συμπονετικος, άνθρωπος με αξίες. Τα έγχορδα, τα κρουστά, οι φιεστες στις πλατείες και δίπλα στα ξαρτια θα ήταν υπέροχα αν γίνονταν για την ανάδειξη του πολιτισμού και όχι για την «προωθηση» ορισμένων. Δυστυχώς για σένα, είστε «πολιτισμικα » πολύ φτωχοί για να νομίζετε ότι παραγετε πολιτισμό. Μας απατησατε ΔΥΣ, τρίτη απολιτιστη εκπροσώπηση δεν θα σας χαρισουμε. Κρατήστε τον «πολιτισμό » σας για όσους δεν σας ξέρουν. Εμείς πάμε για άλλα «δρώμενα «.

  8. Μάλλον αγαπάτε πολύ τον Αριστοφανη κα. Χατζηχριστοφη. Μόνο μέσα από αυτόν τα «ξεβρακωματα» , οι βωμολοχιες, οι ύβρεις, ο εμπαιγμος, ο τυχοδιωκτισμος, οι απάτες, η ανηθικοτητα, η δολιοτητα, η συκοφαντια θεωρούνται «τέχνη » και «πολιτιστικό γεγονός «. Οι «ΚΑΤΆ ΦΑΝΤΑΣΊΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ » ενός «Μολιερου » είστε, και πολύ σας είναι μην σας πω.

  9. ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΜΕ!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ , ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ!!!!! ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ , ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ: ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!
    ΓΙΔΙΑ!!!!

  10. ΕΙΡΗΝΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ. ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ.

  11. τα σχολια ολα μυριζουν εθνομηδενισμο αναρχοαπλυσια και κομουνιστοεγκεφαλιαση..ρε αντε καντε κανα παιδομαζωμα που θελετε και δημαρχεια σταλινοφασιστες….Σιγα μην ψηφισουμε τον Νικηταρα τον υποψηφιο του συριζα και ολους τους Διοριζαιους που μαζεψε εκει με τα υπολοιματα του σουραματος!

  12. Εγω παντως χαιρομαι που η κυρια Χατζηχριστοφη πραγματοποιησε ένα φεστιβαλ φιλαρμονικών το οποιο συντονησε μια ταβερνα των Αθηνων και με αμεση σχεση του γγ γραμματεα του δημου μας.ΑΠΛΑ ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ