Περιοδεία της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» στην Κέφαλο

0
516

ΚΩΣ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ

Κλιμάκιο της «Λαϊκής συσπείρωσης» Κω με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο, Κική Μακρή, περιόδευσε την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, στο χωριό της Κεφάλου, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους.

Στις συνομιλίες με τους υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» οι αυτοαπασχολούμενοι ανέδειξαν τις δυσκολίες που έχουν στο να μπορέσουν να κρατήσουν τα μαγαζιά τους ανοιχτά και να επιβιώσουν σε αντίθεση με τους μεγαλοξενοδόχους της περιοχής, που όλο και πλουτίζουν, ανοίγοντας ανεμπόδιστα τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες, αλλοιώνοντας ακόμα και τη φυσική ομορφιά της περιοχής, και αποκλείοντας το λαό της Κεφάλου, από την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες.

Επίσης ενημερώθηκαν για τις παρεμβάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημοτικό Συμβούλιο και τις θέσεις της σε μια σειρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κατάργηση των φοροχαρατσιών για τις μικροεπιχειρήσεις αλλά και γενικότερα για την παραμέληση του χωριού π,χ ελλιπής δημοτική συγκοινωνία, υποστελέχωση και υπολειτουργία του Κέντρου υγείας.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κάλεσαν τους εργαζόμενους να μην στηρίξουν με την ψήφο τους στις ερχόμενες εκλογές του Μάη τις πολιτικές εκείνες που τους «μαυρίζουν» τη ζωή και όσους τις υπερασπίζονται στο Δήμο και στην Περιφέρεια.

Να ενισχύσουν με την ψήφο τους τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και το ΚΚΕ ώστε με καλύτερους όρους να μπουν ακόμα περισσότερα εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ, κυβερνήσεων, Περιφέρειας και Δήμου.

* Αύριο Κυριακή 21/4/2019 στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου,Πορφυρίου 21, θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ