Με τον Θεοδόση Νικηταρά η Μαρία Τριανταφύλλου και ο Μιχάλης Πόγιας

36
1495

Με τον Θεοδόση Νικηταρά η Μαρία Τριανταφύλλου και ο Μιχάλης Πόγιας

Δύο νέους υποψήφιους ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως». Την Μαρία Τριανταφύλλου και τον Μιχάλη Πόγια.

Η Μαρία Τριανταφύλλου, μια νέα γυναίκα, δυναμική υποψηφιότητα, που εκφράζει και σηματοδοτεί τη νέα γενιά του νησιού μας, που σπουδάζει και εργάζεται για μια καλύτερη κοινωνία για όλους.

Η Μαρία, πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αριστούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, δήλωσε για την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου, «…σε μια εποχή παραχάραξης των ηθικών αξιών, θεοποίησης του χρήματος και επικράτησης του νόμου του ισχυρού, πιστεύω στα υψηλά ιδανικά, την εντιμότητα και τη διαφάνεια. Με αίσθημα ευθύνης και όρεξη για δουλειά εντάσσομαι ως υποψήφια στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά, που εκφράζει τη νέα αντίληψη για την ανάπτυξη του νησιού μας μέσα από την ενότητα της κοινωνίας μας.

Ο Μιχάλης Πόγιας, με συνεχή πολιτική και κοινωνική παρουσία στα δρώμενα του τόπου μας, στον συνδικαλισμό και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Διετέλεσε εκλεγμένος Αντιπρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Βόρειας Δωδεκανήσου, Γραμματέας του Εργοστασιακού Σωματείου Εργατουπαλλήλων Ιματισμού Αλεξάντερ Φάσιονς, Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμπορουπαλλήλων Κω. Παράλληλα πρώτος Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ασφενδιού «Θεόκριτος». Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού μας σε διάφορες περιόδους. Κοινοτικός Σύμβουλος Ασφενδιού 1986-1990 και Σύμβουλος Κοινότητας Ασφενδιού ως επικεφαλής Συνδυασμού 1990-1994. Δημοτικός Σύμβουλος Δικαίου από τα πρώτα βήματα του νέου Δήμου, σε δύο περιόδους, 1998-2002 και 2006-2010.

Ο Μιχάλης Πόγιας αποδέχτηκε την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω» δηλώνοντας «…δεν υπάρχει μάχη με πρόσωπα αλλά με πολιτικές και νοοτροπίες που πάνε τον τόπο μας πίσω και εμείς είμαστε εδώ με την παράταξη ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ και τον αυριανό δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά για να τα αλλάξουμε όλα. Γνωρίζω τον Θεοδόση από τα πρώτα αυτοδιοικητικά του βήματα ως Αντιπρόεδρο της Κοινότητας Ασφενδιού. Διέκρινα και εκτιμώ την εντιμότητα, την αποτελεσματικότητα και την πολιτική ευστροφία του για αυτό και στέκομαι δίπλα του. Με διάθεση προσφοράς, χωρίς κομματικές βλέψεις και στεγανά, δηλώνω κι εγώ υποψήφιος σύμβουλος. Όλα αυτά τα χρόνια κοιτάζω στα μάτια όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μου. Το ίδιο κάνω και τώρα σεβόμενος την ψήφο των συμπολιτών μου, με ένα και μοναδικό στόχο, να γίνει ξανά η Κως ο τόπος που τον πρώτο λόγο θα έχουν οι πολίτες».

36 ΣΧΟΛΙΑ

 1. τωρα νομιζεις οτι θα βγεις; απατοι θα πατε

  τεό, για κλαμματα ειστε

  • ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΥ, του ΠΗΓΑΔΗΣΙΟΥ τεο…. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και απο το 10% των συριζαιων που θα μαυρίσουν τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ ντροπιασμένοι ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ παρέα με τα δεξιά ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ τα μπεκρουλιασμένα της τοπικης ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

  • ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΑΡΗ, άρχισες πάλι την κοπτική ραπτική στα σχόλια μας σαν τον Alex στο ανεπανάληπτο «A Clockwork Orange».

   Τα καυστικά μας σχόλια δεν είναι κατευθυνόμενα από κανένα πολιτικό παραμάγαζο όπως θα έχεις διαπιστώσει και πολλές φορές θα ήθελες να τα γράψεις και εσύ…. Φυσικά εσύ είσαι αφεντικό στο μαγαζί σου, αποφασίζεις και προστατεύεις, συγγενείς, φίλους, αυτούς που διαφημίζεις, είναι λογικό, αυτούς που έχεις κάποια ιδιαίτερη σχέση ιατρική και παραϊατρική και το καταλαβαίνουμε, αλλά είναι απαράδεκτο και δεν θα έπρεπε να λογοκρίνεις και να κουρεύεις κατά το δοκούν την ελεύθερη έκφραση σχολίων μας που έχεις ήδη αναρτήσει…. Την οργή και αγανάκτηση που πολλές φορές αποτυπώνετε στα γραφόμενα μας αφορούν όχι πολίτες αλλά κόμματα, πολιτική, πολιτικούς, όργανα κρατικής διοίκησης και δεν υπάρχει από την μεριά μας κατευθυνόμενος κακόβουλος σχολιασμός….®Ν©, #Α#, -Α-,-M. H.-….

  • Κρίμα γιατί στηρίξαμε από την αρχή την δύσκολη προσπάθεια σου επιβίωσης και στην πραγματικά μεγάλη επιτυχία του μέσου σου ....

   ….που είναι αξιοζήλευτη βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι στην επισκεψημότητα…. Είναι αφύσικο Γιάννη τα σχόλια που κούρεψες εσύ τώρα να τα έχεις αναρτήσει παλαιότερα, να έχουν περάσει ατόφια από εσένα αρκετές φορές… Από όσα κατά καιρούς λες « εσύ πιστεύεις στην ελεύθερη έκφραση των πολιτών που χρησιμοποιούν την ανωνυμία σαν ασπίδα απέναντι στην εκδίκηση της εξουσίας και «Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΕΝ είναι κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας…» . Καλή σου μέρα από αυτούς που κρεμάμε στα μανταλάκια τις μαϊμούδες της πολιτικής όπως λέει και το όνομα μας και σχολιάζουν χωρίς καμιά εξάρτηση κάθε στραβό, τον λαϊκισμό και τα ψέματα… ®Ν©, #Α#, -Α-,-M. H.-….

 2. Σιγά σιγά φανερώνει το πρόσωπο του ο συριζα στην ΚΩ έχει όνομα ισχυρή ΚΩ
  Το ΠΑΣΟΚ που έγινε συριζα ….μαυροοοοοοοοο

 3. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον κ. Νικηταρά. Δεν το λέει, επισήμως, αλλά γίνεται όλο και πιο φανερό. Ο κ. Νικηταράς είναι η κρυψώνα του ΣΥΡΙΖΑ, το παράθυρο για να καταλάβει θέσεις-κλειδιά στο δήμο. Ψηφίζεις Νικηταρά, ψηφίζεις Καματερό και Τσίπρα απλά πράγματα

 4. ΚΑΣΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
  ΝΤΕΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
  ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
  ΜΠΙΛΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
  ΠΟΓΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΣΟΝΤΑ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

  ΤΕΟ ΚΟΨΙΜΙΟΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  • Τα μέλη της οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ δεν τα βλέπεις; Δεν κατάλαβα γιατί σε ενοχλούν μόνο οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ…..Απλά πρέπει να αποδεχτειτε το γεγονός ότι η ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ αποτελείται από άτομα όλων των κομμάτων και για αυτό θα βγει Δήμαρχος ο Θεοδοσης Νικηταράς…γιατί απλά το θέλει όλη η ΚΩΣ ανεξάρτητου πολιτικού χώρου….

 5. Μακριά από την κοινωνία, κουρασμένοι, φοβισμένοι για την επερχόμενη ήττα, χωρίς όραμα και χωρίς προοπτική. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος απέχει επιδεικτικά από τις συγκεντρώσεις τους.
  Το μόνο τους κίνητρο που τους κρατά ακόμα ενωμένους είναι οι έμμισθες θέσεις και το χρήμα των απευθείας αναθέσεων που μοιράζονταν πέντε χρόνια μεταξύ τους.

 6. Σας τσούζει που όλοι η κοινωνία της Κω ενωμένοι αναξαρτητου κόμματος στηρίζουν μια νέα αρχή. Αν πήγαιναν δηλαδή με τον χαμένο θα ήταν καλύτερα???? Για αυτό τα πικρόχολα σχόλια σας να τα λέτε σε στους ανυπαρκους που σας διοικούν εδώ και 5 χρόνια… Καλή επιτυχία και στους δυο. Πάμε δυνατά για την Ισχυρή Κω….

 7. …..Μην μας κουνας το δαχτυλο γιατι γελανε και οι σαγιοναρες των Πακιστανων ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Ο Συριζα και η δημοτικη του παραταξη δεν εχει καμια θεση στο νησι.

 8. Ε,ψιτ πατριώτη μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα γιατί πολύ απλά όποιος βιάζεται σκοντάφτει!!!Δεν ψηφίζεις μόνος σου,όλη η ΚΩΣ ψηφίζει!!!

 9. σαν απλος πολιτης κανω τη διαπιτωση οτι ο νικηταρας βαζει ανθρωπους απο ολο το κομματικο φασμα. μονο ετσι σφυρηλατειται η ενοπτητα του λαου και παει μπροστα ο τοπος. πραγματικα ακομματιστο ανεξαρτητο ψηφοδελτιο. ο καθε πολιτης μπορει να διατηρει τις αποψεις του. αλλα το κομμα μενει εξω απο την πορτα του δημαρχειου οπως ειπε πολλες φορες ο θεοδοσης. γιαυτο πιστευω οτι η νικη θα ειναι πολυ μεγαλη.

 10. ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ( λίγος )
  ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ( ανύπαρκτος )
  ΣΥΡΙΖΑ (4% )
  Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ
  ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
  ΟΠΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

 11. Όλα αυτά για τους Συριζέους πρέπει να τα γράφει αυτή η φαλακρή …ρδή. Πόσο πονάει που βρέθηκε άνθρωπος να ενώσει στελέχη από όλες τις παρατάξεις; Ή για να το πούμε καλύτερα, ο κ Νικηταράς δεν χρειάζεται την στήριξη κανενός, αλλά όλοι τρέχουν να του την δώσουν. Όσο για τον αρχηγό της φαλακρής …ρδής, ποια παράταξη τον στηρίζει; Ναι σωστά κανένας, και εγώ θα ντρεπόμουν να σταθώ δίπλα του.

 12. Παρθενογενηση αλλα οχι συριζα αρε οπως σας βολευει ε παρτε το χαμπαρι κυριτσι τελειοσες και ας απειλης τους παντες

 13. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ? ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ, ΚΑΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ EVER! Η ΚΩΣ ΠΈΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

 14. Ο Ζερβός του ΣΥΡΙΖΑ αριστερό χέρι του Κυριτση που του τάξεις να του αφήσει την καρέκλα τώρα που θα χάσει το Δήμο. Ωραίο διάδοχο βρήκε

 15. ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΒΩ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΧΑΛΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ .ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ…… ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΛΑ ΓΙΑ ΠΆΡΤΙ ΜΑΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ .

 16. Τελικά εμφανίζεται το τελικό σχέδιο το οποίο απεκάλυψα εξ αρχής. Ερευνώντας την προεκλογική τακτική των κομμάτων και των πολιτικών παραγόντων υπογράμμισα ότι θα συμβούν δύο τινά. Το πρώτο σχετίζεται με την συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ για να απαλλαγή η Κως από τον κύριο Κυρίτση. Το δεύτερο είναι η δημιουργία και τρίτου πόλου της κυρίας Ρούφα για να υφαρπάσει ετερόκλητους ψηφοφόρους. Αυτό ήδη είναι πραγματικότητα και ο κύριος Κυρίτσης κάτω από το βάρος των δικών του λαθών, της αδράνειας και της εμπάθειας καταρρέει. Ότι και αν λέγεται για τον ΣΥΡΙΖΑ ή την ΝΔ στο νησί και τα δύο κόμματα συγκεντρώνουν το 70% Και για πρώτη φορά με την σύμφωνη γνώμη των στελεχών τους αποφάσισαν να συνεργαστούν για να μην εκλεγεί ένας άνθρωπος που έχει εξευτελίσει το νησί.

  • Αγαπητέ ερευνητή, καμία συνεργασία δεν υπάρχει ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.. Το γεγονός συμμετοχής συμπολιτών μας από τους παραπάνω πολιτικούς φορείς, και όχι μόνο, σε μια αυτοδιοικητική παράταξη, δε συνιστά ουδενί συνεργασία μεταξύ κομμάτων!!!!!

 17. Ισχυρή Κως= ΣΥΡΙΖΑ, προδότες, αποστάτες, παιδάκια και παππούδες, αυτοί δηλαδή αν βγουν θα διοικήσουν τον Δήμο;;; Πιο χαμηλά δεν γίνεται να πέσει η Κως με αυτούς, δώστε ψήφο στον Νικηταρά να χαρεί ο Τσίπρας, γιατί όλοι μαζί μπορούν να ξεπουλήσουν τα πάντα.
  Καλημέρα Κως καλημέρα για όσο ακόμα υπάρχει.

 18. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ? ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ, ΚΑΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ EVER! Η ΚΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

  • Η καλύτερη δηοτικη αρχη που εχει περασει!!!Δύναμη αλαγης!!!!!Σταθερότητα,και νοικοκυρεμα!!!!Οχι αποστατες και κοψυμιοι!!!!ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!!!

 19. καθε φορα με τον μαυρογυαλουρο και δεν βγαινει κιολας….. Ο ενας εκανε την επιλογη του, την αλλη την παρασυρατε και θα το μετανοιωσει. Αναζητειται σοβαροτητα, υπευθυνοτητα, αυτοσυγκρατηση.

 20. Ο συνδυασμός του θεοδοση συνδυάζει την πείρα με τα νιατα. Ότι καλυτερο. Αρχίζω και γω να πιστεύω νίκη πρώτη κυριακη.

 21. Δεν είναι όλοι οι Συριζαίοι με τον νικηταρά…..σταματήστε το αυτό…Ο Γιώργος Κυρίτσης θα είναι και πάλι ο δήμαρχός μας!!!

 22. Βρε παιδιά υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ στην κω και ειδικά στο ασφενδιου που έδινε το μεγαλύτερο ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ, όλοι αυτοί έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και έτσι έγινε κυβερνησή ,τώρα όλοι αυτοί μετάνιωσαν γύρισαν πίσω και ψυφιζουν Νικηταρά που ήταν ΠΑΣΟΚ,σιγά το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ τρία τοις εκατό,πως κάνετε έτσι ΣΥΡΙΖΑ και ΣΥΡΙΖΑ στον Νικηταρά,

 23. νομιζουν οτι οι Κώοι τρώμε κουτόχορτο.
  Είναι ο Πόγιας μαζί με τους άλλους της τοπικής και δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ η παράταξη με τους αποστάτες ης ΝΔ; Απελπισμένοι είμαστε, ηλίθιοι όχι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.