Γιάννης Θαλασσινός: Καθαρή και Ισχυρή Εντολή στον Γιώργο Κυρίτση γιατί διαφορετικά η ακυβερνησία θα διαλύσει το Δήμο και το νησί

52
912

Γιάννης Θαλασσινός : “Καθαρή και Ισχυρή Εντολή στον Γιώργο Κυρίτση γιατί διαφορετικά η ακυβερνησία θα διαλύσει το Δήμο και το νησί.”

Η χώρα σε επίπεδο κεντρικής κυβέρνησης βρίσκεται υπό επιτροπεία και διεθνή έλεγχο.

Η αυτοδιοίκηση είναι ο μόνος θύλακας εξουσίας που έχει αυτονομία, που μπορεί να χαράσσει και να ασκεί δική του πολιτική.

Για αυτό και οι Δήμοι έχουν μπει στο στόχαστρο. Η αρχή έγινε με την απόπειρα απαλλοτρίωσης των ταμειακών τους διαθεσίμων για να συγκεντρωθούν στην Τράπεζα της Ελλάδας, που ελέγχεται από τους δανειστές.

Το ατελέσφορο αυτής της προσπάθειας, οδήγησε αυτούς που πραγματικά κυβερνούν τη χώρα στην αναζήτηση άλλων επιλογών για να καταστήσουν ανίσχυρη την αυτοδιοίκηση, για να μην διεκδικεί και να μην μπορεί να χαράξει δική της πολιτική.

Το εργαλείο για τη διάλυση των δήμων είναι η απλή αναλογική. Στόχος να μην μπορούν να κυβερνηθούν οι δήμοι, να μην μπορούν να γίνουν έργα, να μην μπορούν να υλοποιήσουν δράσεις και παρεμβάσεις.

Όποιος πιστεύει ότι θα υπάρξουν συνεργασίες, μάλλον είναι μακριά νυχτωμένος.

Δείτε το σκηνικό στο Δήμο Κω.

-Έχουμε ένα συνδυασμό που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, ο οποίος δεν πρόκειται να συνεργαστεί με καμία παράταξη.

-Έχουμε την παράταξη Καΐσερλη, κόμματος δικηγόρων και Σύριζα που εκπέμπει μίσος και λογική τυφλής σύγκρουσης. Όλους αυτούς τους ενώνει το μίσος απέναντι στον Γιώργο Κυρίτση, είναι μια συμμαχία του χθες. Πιστεύει κανείς ότι αυτοί θα συνεργαστούν την επόμενη μέρα με τη Δύναμη Αλλαγής και τον Γιώργο Κυρίτση αν δεν υπάρχει αυτοδύναμη πλειοψηφία στο Δήμο;

-Έχουμε την παράταξη της κ. Ρούφα, που της τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια αυτοί που την χρησιμοποιούσαν για 5 ολόκληρα χρόνια, προκειμένου να επιτίθεται στη δημοτική αρχή, στη λογική άσπρο-μαύρο. Η κ. Ρούφα αισθάνεται, δικαίως, προδομένη από όλους αυτούς και δηλώνει ότι δεν θα συνεργαστεί με κανέναν.

Άρα πως θα κυβερνηθεί ο Δήμος την επόμενη μέρα;

Φανταστείτε έναν δήμαρχο που δεν έχει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο να προσπαθεί πχ να φτιάξει έναν δρόμο. Αυτομάτως μια παράταξη για να συναινέσει θα ζητήσει ανταλλάγματα, κάποια άλλη θα ζητήσει κάτι άλλο…Ουσιαστικά θα έχουμε μια παραλυτική κατάσταση, δεν θα μπορεί να γίνει τίποτα ενώ θα ενισχύεται το διχαστικό κλίμα.

Η μόνη λύση είναι μια καθαρή και ισχυρή εντολή στον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής – ΚΩΣ 2023.

Ο Γιώργος Κυρίτσης έχει να παρουσιάσει έργο που ως σύγκριση με το έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής είναι η μέρα με τη νύχτα. Έχει και πρόγραμμα ενώ οι άλλοι έχουν μόνο μίσος και εμπάθεια μαζί με ισχυρές δόσεις αθλιότητας.

Ο Γιώργος Κυρίτσης έχει να επιδείξει ένα σημαντικότατο έργο – παρά τα τρία μεγάλα εμπόδια α) την διαλυμένη κατάσταση που παρέλαβε στον μηχανισμό του Δήμου β) το μεταναστευτικό και γ) τον σεισμό. Τις δυσκολότερες εξετάσεις όμως τις έδωσε -και πολλοί δεν το κατάλαβαν καν- όταν μαζί με πολλούς άλλους δημάρχους αρνήθηκε να δώσει το ταμείο του Δήμου σε ιδρυματική τράπεζα ρισκάροντας ακόμα και την ίδια την προσωπική του ελευθερία (απειλές για διώξεις από κρατικά στελέχη κλπ).

Αν δεν το είχε κάνει δεν θα μπορούσαμε να ανακατασκευάσουμε τα τρία σχολεία που καταστράφηκαν από το σεισμό. Γιατί όσοι δεν το έχουν καταλάβει, τα μοναδικά έργα αποκατάστασης των ζημιών από τους σεισμούς είναι αυτά που ανέλαβε και ολοκλήρωσε ο Δήμος. Δηλαδή ο Γιώργος Κυρίτσης.

Ποτέ δεν έχω κρύψει τις απόψεις μου, δεν συνηθίζω να κρύβομαι.

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

52 ΣΧΟΛΙΑ

    • …….Επου ειτανε ο φιλόζωος,να κατεβαινει με δημαρχους που κουβαλάνε μισος για τους κωους.Σας σιχαθηκαμε.Εχετε χασει την μπαλα,και πανω από όλα τον εγωισμο,και την υπερηφανεια σας,με το να ακολουθειτε δημαρχους τετοιου είδους..ΓΚΕ-ΓΚΕ-θαλασσινε.

  1. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

    • ρε χαλβα τα κρουαζιεροπλοια που θα δενουν? στο μπαλκονι σου? ρε τι οργια κυκλοφορουν αναμεσα μας…

  2. Καλά τα γράφεις Γιάννη για τον σαλεμένο Δικτατορίσκο.
    Φοβάστε την απλή αναλογική όπως όλοι οι φασίστες την Δημοκρατία.

  3. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

  4. ΒΡΕ ΓΙΑΝΑΚΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΠΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΓΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΠΟΙΟ…

  5. Το παρελθόν και η υπενθύμιση του στις προεκλογικές περιόδους είναι συνηθισμένη τακτική των υποψηφίων. Ειδικά των νέων υποψηφίων είναι προσφιλές μέσον όταν πρόκειται να ανταγωνιστούν παλαιούς. Η υπενθύμιση όμως του παλαιού από παλαιούς πολιτικούς όπως ο κύριος Θαλασσινός ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΟΙ ΠΆΝΤΕς καταντά κουραστική και ουδόλως ενδιαφέρει τους ψηφοφόρους. Τους ξέρει και άλλωστε τους έχει κρίνει. Ο κύριος Κυρίτσης στην αδυναμία του πλέον να παρουσιάσει κάτι καινούργιο σε ιδέες και υποψηφίους γυρίζει πίσω και συγκρίνει με κάτι που έχει τελειώσει. Την έπαθε όπως ο κύριος Χατζηγιακουμής. Εκείνος τέσσερα χρόνια δεν είχε αντίπαλο. Ο κύριος Κυρίτσης είχε την κυρία Ρούφα που δεν τραβούσε. ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΛΑ. Δεν άλλαξε. Δεν εργάστηκε. Δεν κουράστηκε. Δεν ανανέωσε ιδέες και συμβούλους. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΛΑ. Ειρωνεία και αυταρχικότητα. Ιδιοτέλεια και καλοπέραση. Τώρα τρεις μήνες πριν την κρίση προσπαθεί να πείσει. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ. Όπως λέει ο ποιητής, κύριε Θαλασσινέ.

  6. Πέντε χρόνια την σκυλοβρίζανε και την ειρωνευόντουσαν… Και τώρα ρίχνουν τα δάκρυα σαν βροχή για την καϋμένη την Ιωάννα που την ξεζουμίσανε και στο τέλος την προδώσανε. ΝΑΙ ΡΕ ΑΛΛΑΞΑΝΕ

  7. Σαν να έχει δίκιο ο αναλυτής. Δεν έχει νέους και καινούργιους υποψήφιους σύμβουλους ισόξιους των έντεκα που έφυγαν και βγάζει από το μανίκι τα παλιά γερασμένα παλλικάρια.

  8. γιαννη τι μας προτεινεις δηλαδη; να ψηφισουμε τον αποντα για μια πενταετια δημαρχο για να συνεχισει τις απουσιες; για μας εμεινε στασιμος στην ιδια ταξη. πρεπει να παει σε αλλο γυμνασιο. ασε που φευγει με διαγωγη κοσμια εως κακη.

  9. Φανταστητε το νησι αν δεν είχαμε Κυριτση αυτά τα χρονια.Με το μεταναστευτικο και τον μεγαλο σεισμο και όμως καταφερε η Κως να κανει ρεκος αφηξεων περσυ.Σε χρονο ρεκόρ εφτιαξε τα σχολεια και μην ξεχναμε ηταν σχολεια το 1ο γυμνασιο και 2ο λυκειο καινουργια κτηρια που μαλλον τα τσιμεντα πηγαν αλλου επι Καισερλη,αν και του εβαζαν εμπδια οι αντίπαλοι.Θα ειχε τελειωσει και το λιμανι αλλα η κλυβερνηση Συριζα ακουει Κω και παθενει αλεργια.Ναι η ψηφος δεν είναι χαβαλές να ψηφισουμε αλλα και αλλα.Κυριτσης

    • ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ. ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΓΑΛΟΤΣΕΣ Η ΚΑΛΙΚΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙΣ ΜΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

  10. Ο κύριος Θαλασσινός οξύνους όπως τον γνωρίζετε επιχειρεί να μας πείσει δήθεν για την παλιοκατάσταση που θα υπάρξει στον Δήμο εξ αιτίας της απλής αναλογικής. Ξέρετε τον πονά πολύ η ακυβερνησία!! Δεν θα δουλεύει κανένας!!. Και μας σερβίρει το κόμμα των δικηγόρων γιατί δεν θέλει να αναφερθεί στην Νέα Δημοκρατία που είναι με τον κύριο Νικηταρά, που έχουν μίσος όπως και όλοι οι άλλοι εναντίον του κυρίου Κυρίτση και άρα δεν πρόκειται να συνεργαστούν μαζί του. Μας λέει για την άτυχη κυρία Ρούφα και βάζει τα κλάματα. Αντιστρέφει τους ρόλους λέγοντας ότι το μίσος το έχουν όσοι διώχθηκαν και εξευτελίστηκαν και όχι οι διώκτες τους μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ως μέλος της παράταξης του κυρίου Κυρίτση, Στο τέλος αναφωνεί ΖΗΤΩ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ. Υποκρισία και ειρωνεία. Ο δάσκαλος Κυρίτσης και ο μαθητής Θαλασσινός τάλε κουάλε.

  11. μηπως μας περνατε για σκυλακια που ακολουθουν πιστα το αφεντικο τους οτι και αν κανει; ειμαστε ανθρωποι με μυαλο ψυχη και καρδια. κυριτσης τελος. τελος η στασιμοτητα τελος η αλαζονεια τελος ο αυταρχισμος και η εκδικητικοτητα. τελος ο διχασμος. μια καινουργια εποχη ερχεται για το νησι με ενοτητα, προσπαθεια δημιουργια. θελουμε και μπορουμε. με τον θεοδοση και τους συνεργατες του η κως μπορει να παει μποστα.

  12. Πια παίρνεις τελικά;;
    Απαντάς κάθε σχόλιο, κάθε υποψηφίου. Είσαι πολύ δυνατός ρε φίλε…
    Απλά καρφωνεσαι να ξέρεις..

  13. Απαξιωμένες, γραφικές και διχαστικές απόψεις. Οι βολεμένοι εξαργυρώνουν επιταγές. Απλά, απαλλαγή…

  14. Το κομα καισερλη τελειωσε πια. Ξυπνάτε. Η Κως δεν θέλει Νικηταρά τριώροφο κόψιμιο

  15. Εγώ θα ψηφίσω όποιον υποψήφιο Δήμαρχο λύσει το πρόβλημα με τα αδέσποτα και την λειτουργία των σφαγείων. Αυτό θα σημάνει ότι κάποιοι θα πρέπει να εργαστούν επιτέλους.

  16. Κύριε Γιάννη Θαλασσινε στημένες θεατρικές παραστάσεις δεν έχει αυτή την φορά;;; Για πόσο νόμιζες πως θα κοροϊδεύετε τον κοσμο; Τουλάχιστον ……………….

  17. μάζί και τους κακόγουστους, κολλητούς, βολεμένους και υποτακτικούς παπαγάλους του.

  18. Από σένα περιμέναμε το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών. Γιάννη, ηρέμησε και εκτέθηκες. Μαζέψου…

  19. Καλά είναι πιο το καθισιό . Δουλέψτε και λιγάκι. Αλλά γι αυτό ασχολείστε με την πολιτική για προστασία …

  20. τι λεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  21. Το παιχνίδι Γιάννη έχει τελειώσει που λέει κι ο ποιητής….
    Αντί να μας λες για την απλή αναλογική,δεν μας λες τι έκανες και εσύ πέντε χρόνια?
    Σήμερα κρίνετε η δημοτική αρχή και εσύ μαζί για το τι κάνατε και το τι δεν κάνατε…Τέλος .Τίποτα δεν κάνατε γιατί νομίζατε πως η Ιωάννα ήταν εύκολος αντίπαλος και ότι θα ήταν η μόνη υποψήφια Δήμαρχος…
    Είστε χαμένοι..Φύγαν 10-12 υποψήφιοι που σας είχαν φέρει πολλές ψήφους..Δεν αντικαταστάθηκαν…Διακόσιοι πενήντα υποψήφιοι θα είναι εναντίον σας…Τι δεν καταλαβαίνεις….Καλή νύχτα….

  22. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1302- ΚΑΡΑΘΩΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 769- ΦΡΑΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 549
    ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΕΛΙΟΥ ΧΡΥΣΗ του ΙΩΑΝΝΗ 480- ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 433
    ΑΓΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 400- ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) 590
    ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 619 -ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1107- ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 277
    ΜΑΝΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 166- ΓΕΡΑΚΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) 123 Λείπουν Γιάννη μου όλοι αυτοί κι άλλοι τόσοι…και μη ρωτάς που θα πάνε οι ψήφοι όλων αυτών…Όταν κάποιος δεν είναι υποψήφιος όσο και να σε στηρίξει το πολύ-πολύ να σε ψηφίσει….

  23. Βρέ Θαλασσινέ μας δουλεύεις ψιλό γαζί ; Πώς αλλοτροιώθηκες ρε φίλε έτσι ; Εσύ ο πρώην επαναστάτης , αντικομφορμιστής , κόλλησες στόν πιό αυταρχικό συντηρητικό αλλαζόνα Δήμαρχο που έχει βγάλει ποτέ η Κώς . Είναι δυνατόν τα λεφτά και οι θεσούλες να σ έχουν κάνει έτσι ; Κρίμα σ είχα για πιο λεβέντη , όσο και να χτυπιέσαι όμως να το ξέρεις τ αφεντικό σου δεν βγαίνει . Πιές λοιπόν καφεδάκι της παρηγοριάς και κάντο γαργάρα Κυρίτσης ΤΕΛΟΣ .

  24. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΡΟΥΦΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

  25. Ναι ρε άχρηστοι δεν βλέπετε το κακό που θα μας βρει. Πλήρης ακυβερνησία. Δεν θα δουλεύει κανένας αν δεν ψηφίσετε τον Κυρίτση. Και η δουλειά όπως ξέρετε είναι μέσα στο αίμα μας. Χωρίς δουλειά στο δημόσιο δεν κάνουμε. Άχρηστοι έ άχρηστοι που έχετε έναν άνθρωπο τον αρχηγό και εμένα να πεθαίνουμε στη δουλειά για να περνάτε εσείς καλά. Ειδικά εμείς ξεθεωνόμαστεε άχρηστοι έ αχρηστοι.

  26. ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΙ, ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΒΑΛΑΝΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΧΩΡΟΥΣ ΚΛΠΚΛΠ; ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ; ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ. ΑΣΕ ΦΙΛΕ. Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,. ΓΙΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

  27. Μακριά από την κοινωνία, κουρασμένοι, φοβισμένοι για την επερχόμενη ήττα, χωρίς όραμα και χωρίς προοπτική. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος απέχει επιδεικτικά από τις συγκεντρώσεις τους.
    Το μόνο τους κίνητρο που τους κρατά ακόμα ενωμένους είναι οι έμμισθες θέσεις και το χρήμα των απευθείας αναθέσεων που μοιράζονταν πέντε χρόνια μεταξύ τους.

  28. ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΤΟΝ Ρ Ι Ψ Α Σ Π Ι Ή ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ,ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;;;;;;

  29. ΚΑΛΆ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ. ΑΦΟΎ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΉ ΑΝΑΛΟΓΙΚΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ? ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ? ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΊ ΚΑΙ ΑΥΤΉ Η ΤΕΤΡΑΕΤΊΑ ΟΠΩΣ ΧΆΘΗΚΕ Η ΠΕΝΤΑΕΤΊΑ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ? ΕΣΎ ΒΈΒΑΙΑ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΕΝΤΟΛΉ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ. ΤΟ ΔΊΛΗΜΜΑ ΌΜΩΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΛΑΟ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΙΜΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟΜΑΝΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. Η ΚΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΕΛΟΣ.

  30. Γιαννη κρατώ ένα αδεσποτο. Τι να το κανω? Για εκείνο το κυνοκομειο που θαφτιαχνε ο κυριτσης? Ε ρε βουρδουλλα που θελετε. Άχρηστοι . Έπρεπε να κρυβεστε για να μη μας θυμιζεται την αχρηστια σας. Κυριτσης τελοςςςςςςς

  31. Οποιοσδήποτε άλλος πέντε χρόνια βολεμένος και εξαφανισμένος απλά θα έμενε στο παρασκήνιο. Οποιοσδήποτε άλλος εκτός εάν πρόκειται για παχύδερμα χωρίς Τσίπα.

  32. το αλλο με τον τοτο το ξερεις?? …ελπιζω να εκανες λαθος γτ εγραψες μεγαλη ..κια

  33. Τελικώς, όλοι οι βολεμένοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια μη χάσουν τη βόλεψη. Κρίμα για όλους αυτούς που δουλεύουν και καθόλου κρίμα για όσους μας δουλεύουν. Περαστικά λοιπόν σε όσους προσεχώς χάσουν προνόμια, ασυλίες και βόλεψη. C’EST LA VIE……….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ