Mε τον Θεοδόση Νικηταρά η Διονυσία Καμπούρη και ο Αντώνης Σπέρμπης

35
1371

Κως, 21 Απριλίου 2019

με τον Θεοδόση Νικηταρά η Διονυσία Καμπούρη και ο Αντώνης Σπέρμπης

Δύο νέους υποψήφιους από την Κέφαλο, με δυναμική, γνώση και αγάπη για τον τόπο τους, ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως».

Την Διονυσία Καμπούρη και τον Αντώνη Σπέρμπη.

Η Διονυσία Καμπούρη, με σπουδές Οικονομικών και Γαλλικής Φιλολογίας στο New York University, διατηρεί έντονο ενδιαφέρον για την τοπική κοινωνία και παρουσιάζει συνεχή δράση προσφέροντας μέσα από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων Κεφάλου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Αίολος» με ιδιαίτερη ενασχόληση στις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης.

Αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω» δηλώνοντας χαρακτηριστικά «…αγαπάω πολύ τον τόπο μου και θα ήθελα να προσφέρω σε αυτόν ότι μπορώ. Πιστεύω στην ομαδικότητα, στην αλληλεγγύη, στην παιδεία. Δυσκολίες υπάρχουν παντού αλλά με επιμονή, υπομονή και ευαισθησία μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε πολλά. Σίγουρα υπάρχουν εμπόδια αλλά αυτά δεν πρέπει να μας αποτρέπουν από το να δουλεύουμε για το καλό του τόπου μας».

Ο Αντώνης Σπέρμπης, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κεφάλου, με συνεχή και πολύπλευρη δραστηριότητα και προσφορά στην τοπική κοινωνία, δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Στην συνάντησή του με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά δήλωσε «…ανακοινώνω την υποστήριξη μου στην «Ισχυρή Κω» και στον Θεοδόση Νικηταρά με τον οποίο θα είμαι υποψήφιος γιατί μόνο με σκληρή δουλειά και πολιτικό ήθος μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές για όλους.

Οι επαγγελματίες του νησιού μας οφείλουν να έχουν ρόλο και λόγο στα κέντρα λήψης των αποφάσεων με τη γνώση και την εμπειρία τους, ώστε η Κως να γίνει ξανά ένα νησί φιλόξενο και δημιουργικό για αυτούς και όλους τους συμπατριώτες μας.

Να γίνει ξανά το ζωντανό νησί με την ακμάζουσα τοπική αγορά και οικονομία που θα είναι προορισμός για κάθε Έλληνα ή ξένο επισκέπτη χωρίς να ξεχνά τις παραδόσεις και την ιστορία του».

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θεοδοση σιγα σιγα. γιατι θα παρουν τα βουνα.θα παρουν των ομματιων τους. μπραβο στους νεους υποψηφιους.η κεφαλος δινει ισχυρο παρον στην ισχυρη κω.

  2. Τι είχαμε τι χάσαμε έτσι κ αλλιώς δεν ήταν με τον Κυριτση όλοι αυτοί ΧΑ ΧΑ τι πρωτόγνωρο Ε !!!

    • Τι εννοείς τι είχατε τι χάσατε ?? Όλοι μα όλοι η ομπρέλαδες του paradise είχανε ψήφιση κυριτση στης τελευταίες εκλογές, και είδατε τιν συμπεριφορά του?? Ας μην σχολιάσω όταν πήγαμε να τον συναντήσουμε στο δημαρχείο και ΔΕΝ μας δέχτηκε!!! Ο κόσμος δεν είναι βλακας και προφανώς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!! Αντώνη μου μπράβο σου εάν και δεν νομίζω να είχες άλλη επιλογή… Ξέρεις εσύ.

  3. ……γραμματόσημο μια από δω μια από εκεί κάτσε σε μια μεριά να έχεις αξιοπρέπεια! Τώρα ξέρεις τι δείχνεις προς τα έξω ; Άστο να μη το πω καλύτερα ,

    • Μάκης από το Δημάκης; Όταν θες να εκφραστείς μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλό θα ήταν αφου κρίνεις να κρίνεις επώνυμα. Όσο αφορά το γραμματοσημο που αναφέρεις παραπάνω, να ξέρεις ότι δίνει ταυτότητα στο κάθε γράμμα που στέλνουμε και αυτο θέλουμε να δώσουμε στον τόπο μας. Καλοπροαίρετη η κριτική λοιπόν.

  4. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ. Η ΚΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ

    • Τι σχεση εχει που προσδοκα ο λαος με το Θεοδοση;Ο ανθρωπος αντι να βοηθησει και να τιμησει το κοσμο που τον ειχε ψηφισει την νειχε κανει.Οι συμβουλοι του απλα από προσωπικα κατεβαινουν ,μηπως ο Αβριθης θα παρ;ατησει τη δικηγορια να ασχοληθεί με το δημο;Μηπως οι παλιοι συντροφοι του καισερλη που κατεβαινουν από υποχρεωση είναι το ΝΕΟ;Ελεος…..καναμε το λαθος και βγαλαμε κυβερνηση Συριζα από πισμα.Μην φερουμε τωρα που διαλυεται ο Συριζα στο δημο μεσο του Θεοδοση.

  5. Μου ανέθεσαν να ερμηνεύσω με τα μέχρι σήμερα δεδομένα τα αποτελέσματα των προσεχών εκλογών στο Τρίγωνο. Αφού μελέτησα την κατάσταση και είδα κάποιους έγκυρους πολιτικούς αναλυτές, όπως τους κυρίους Μαραγκό, Θεοδωρίδη, Αναγνώστου κ.α. κατέληξα στα εξής συμπεράσματα. ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΥΚΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ. ΟΙ εκλεγμένοι σύμβουλοι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών μειώνονται από 9 σε 7. Από τους συσχετισμούς των μέχρι σήμερα δυνάμεων η ανατροπή των εκλεγμένων συμβούλων θα είναι θεαματική. Δύο αντί πέντε που έχει σήμερα θα εκλέξει ο κύριος Κυρίτσης. Τέσσερις θα εκλέξει ο κύριος Νικηταράς Ο έβδομος θα είναι από τον τρίτο συνδυασμό Η ΣΦΑΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

  6. Επειδή πρέπει ο τόπος να πάει μπρος και επειδή εκεί που πήγατε δεν μπορούν να πάνε τα πράγματα παρακάτω δεν θα σας ψηφίσω αν και σας συμπαθούσα ..

  7. Ρε παιδιά αν ο Νικηταράς παρουσιάζει Παρασκευή-Κυριακή τέσσερις νέους συμπολίτες μα για υποψήφιους,και ο Κυρίτσης μας ξανά-παρουσιάζει τον Θαλασσινό, την έχει βάψει… Μάλλον η πρώτη Κυριακή είναι σίγουρη…
    Πάμε γερά παιδιά..Πάρτε τους τα σώβρακα…

  8. Πόσοι παιδεία μπορεί να έχετε εάν είστε με τον Νικηταρά και γράφετε <> . Τόσοι παιδεία έχετε προσπαθείτε να πάρετε τις εκλογές χωρίς να σας νοιάζει τίποτα και με βρώμικα παιχνιδάκια . Ξέρετε κάτι ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Νικηταράς

    • Ο Νικηταράς όμως δεν κυβέρνησε για να τον δούμε και να τον μάθουμε! Ενώ τον Κυριτση τον είδαμε και τον ξανά είδαμε!!!
      Δεν αξίζει ούτε ένα ψηφο ειδικά από την Κεφαλο!!!

  9. Τετοιους υποψήφιους θελουμε να βλεπουμε…Καλη επιτυχια Διονυσια Καμπουρη! Καθαρος ,μορφωμένος ανθρωπος.

  10. Κρύψου. Το είπε στα καφενεια, και το κάνει ο αδερφος σου, οτι θα σας συντριψει εσενα και τον Κυριτση σού!!! Χάσατε!!!! Χαχαχα
    …… Χάσατε χαβαλεδες

  11. Με αυτούς θα πάρεις το Δήμο? Ας σοβαρευτούμε λίγο….Θεοδόση κοψε λάσπη άλλη μια… έλεος

  12. Μαγκια του Σωτηρη που βαζει τετοια κοριτσια με Νικηταρά!! Όμορφες, και καλές!!!! Κυρμιτση άντε γεια

  13. Τετοιους υποψηφιους θελουμε.. Καλη επιτυχια Διονυσια Καμπουρη! Καθαρος και μορφωμένος ανθρωπος..

  14. Η Κέφαλος έχει έρθει τούμπα. Τον Κυριτση δεν θέλουν να τον βλέπουν. Για αυτό χάνει τις καλές υποψηφιότητες μέσα από τα χέρια του

  15. Τι δουλειά έχει σε ανακοίνωσή κόμματος να αναφέρεται Τοπική Ομάδα, πάμε να εκμεταλλευτούμε τα πάντα ε κύριοι της πενταροδεκάρας .

    • Γιώργο αυτά που γράφεις κάνουν μπαμ!!! Όλοι όσοι σε ξέρουμε σ αναγνωρίζουμε όταν γράφεις ανώνυμα σχόλια! Για χαλάρωσε…για χαλάρωσε λέμε..!!!!!!!!!!

  16. Ισοπέδωση Κυριτση, ο κουρασμένος κόσμος απο την τσοπανιστικη ελιτίστικη στάση της ΔΑ , δηλαδή το ενα τρίτο της ΝΔ και κατι ξεχασμένα ψεύτο παλικαρά του άλλωστε κραταιού ΠΑΣΟΚ δεν φτάνουν, κουρασμένος και ο γερασμένος Λύκος που άλλαξε κανα δυο φορές τα ρούχα του αλλα παρέμεινε ο ίδιος απλά, αλλα ο κόσμος ειναι κουρασμένος περισσότερο. Εξού και η μαζική μετατόπιση του κόσμου προς την Ισχυρη Κω.
    Μπράβο Διονυσία, σε ξέρω προσωπικά και είμαι πολύ περήφανος που θα με εκπροσωπείς στα κοινά του τόπου μας!

  17. Τελικά ο Αίολος με ποιον είναι με τον …… ή την ……, σαν δεν ντρέπεσται….., βάζετε και τις ομάδες στα σ…..πολιτικα σας. Βρε αντε όλοι από δω

  18. Επειδή η Διονυσία είναι όντως καλός και μορφωμένος άνθρωπος, θα φύγει πριν το εξάμηνο απο αυτήν την παράταξη βγει Δεν βγει. Κρίμα κορίτσι μου . Θα πας χαμένη και μαζί το χωριό μας.
    ………………………..

    • Ο Νικηταράς όμως δεν κυβέρνησε για να τον δούμε και να τον μάθουμε! Ενώ τον Κυριτση τον είδαμε και τον ξανά είδαμε!!!
      Δεν αξίζει ούτε ένα ψηφο ειδικά από την Κεφαλο!!!

  19. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΝΗΣ ΔΗΜΟ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΚΑΙ OVRE 3,5 ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ 1 ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΑΡΙΦΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΖΗΠΑΡΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ

  20. Ο Νικηταράς όμως δεν κυβέρνησε για να τον δούμε και να τον μάθουμε! Ενώ τον Κυριτση τον είδαμε και τον ξανά είδαμε!!!
    Δεν αξίζει ούτε ένα ψηφο ειδικά από την Κεφαλο!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ