ΚΑΣΙΩΤΗ-ΒΟΝΑΠΑΡΤΗ ΕΙΡΗΝΗ: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος, ξανά με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023

4
892

ΚΑΣΙΩΤΗ-ΒΟΝΑΠΑΡΤΗ ΕΙΡΗΝΗ : “Υποψήφια δημοτική σύμβουλος, ξανά με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023

Την υποψηφιότητα της Πτυχιούχου Μηχανικού Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης, ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΣΙΩΤΗ-ΒΟΝΑΠΑΡΤΗ, ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023.

Στη δήλωση της η υποψήφια δημοτική σύμβουλος αναφέρει:

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 επέλεξα να συμμετάσχω με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής.

Δεσμευτήκαμε τότε, ενώπιον των συμπολιτών μας, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, για το νησί, που αγαπάμε και είναι η ψυχή μας.

Έκτοτε πάντα παρακολουθούσα, αν και μη εκλεγμένη, όλα όσα συνέβαιναν στην Κω, αλλά κυρίως τη συνέπεια υλοποίησης των δεσμεύσεών μας.

Όπως κάθε νέος και νέα, έτσι κι εγώ, έχω τη θέση, ότι η πολιτική, πολύ απλά, είναι συνέπεια έργων και λόγων και συνεχής αγώνας για το κοινό καλό, και για μια ευοίωνη προοπτική του μέλλοντός μας.

Σ’ αυτά τα πέντε χρόνια (2014-2019) η Κως δοκιμάστηκε από δύο πολύ δύσκολες χρονιές. Το 2015 με το μεγάλο μεταναστευτικό κύμα και το 2017 με τον καταστροφικό σεισμό.

Παρά ταύτα, αυτή η Δημοτική αρχή, όχι μόνο κατάφερε να κρατήσει όρθια την κοινωνία αλλά και να πετύχει πολλά.

Αυτή η δημοτική αρχή, κατόρθωσε να μειώσει στο ελάχιστο τις επιπτώσεις, από αυτά τα δύο δύσκολα γεγονότα, τόσο στη ζωή όσο και στην οικονομία του νησιού. Και βεβαίως πέτυχε το ρεκόρ αφίξεων στον τουρισμό το 2018.

Ένας μεγάλος αριθμός έργων, που είχαν χρόνια να γίνουν, έγιναν σε όλο το νησί.

Ο δήμος μας με την άμεση αποκατάσταση των τριών κατεστραμμένων, από το σεισμό σχολείων, απέδειξε ότι είναι ικανός να πετύχει πολλά, όταν την ίδια ώρα, λιμάνι και ιστορικά μνημεία, που εναπόκεινται στην ευθύνη του Κράτους, ακόμα βρίσκονται στην κατάσταση που τα άφησε ο σεισμός!!

Σήμερα χαίρομαι για εκείνη την επιλογή μου του 2014 και μπορώ να κοιτάξω ξανά τους συμπολίτες μου στα μάτια, λέγοντάς τους, ότι όσα δεν προλάβαμε ή δεν καταφέραμε να κάνουμε, είναι ελάχιστα μπροστά σ’ αυτά που προσφέραμε στους συμπολίτες μας.

Η ΚΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ.

Στον αγώνα για την Κω του μέλλοντός μας, θα είμαι ξανά παρούσα, με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023, με τη δέσμευση απέναντι σε κάθε συνδημότη και συνδημότισσά μου, ότι μοναδική μου σκέψη, είναι να υπηρετήσω, με τις μικρές μου δυνάμεις, το νησί μας και τους ανθρώπους του, μακριά από κάθε προσωπική υστεροβουλία και διχαστική πρακτική.”

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μυαλο δεν εβαλες κοπελα μου.Τωρα που ο απερχόμενος είναι χαμενος,πας και εσυ για γερο καψιμο.Με τι μουτρα βλέπετε τους πολιτες με αρχηγο τον ακατονομαστο δημαρχο σου.Εχετε πισει πατο κυρα μου.Εαν δεν το γνωρίζεις ρωτα και τους κωους πολιτες να στα πουνε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ