«Η Καρδάμαινα αγκάλιασε για μία ακόμα φορά τον Γιώργο Κυρίτση. Κλίμα ενθουσιασμού και νίκης στην περιοδεία του Δημάρχου και των υποψηφίων της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023»

32
1740

ΘΕΜΑ : “Η Καρδάμαινα αγκάλιασε για μία ακόμα φορά τον Γιώργο Κυρίτση. Κλίμα ενθουσιασμού και νίκης στην περιοδεία του Δημάρχου και των υποψηφίων της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.”

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι πολίτες της Καρδάμαινας στο Δήμαρχο Κω Γιώργο Κυρίτση κατά την περιοδεία του στο χωριό με τους υποψηφίους της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

Κυριάρχησαν οι θερμές εκδηλώσεις των πολιτών που υποδέχθηκαν ένα δικό τους άνθρωπο, με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν.

Ο Γιώργος Κυρίτσης συζήτησε με τους πολίτες, δέχθηκε τις ευχές τους για επιτυχία στις εκλογές και επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά τους ισχυρούς δεσμούς του με την Καρδάμαινα και τους πολίτες της.

Η Καρδάμαινα την περίοδο 2015-2018 μπήκε στην περίοδο των έργων. Έγιναν 23 έργα έναντι μόνο 4 την περίοδο 2011-2014.

Στη νέα τετραετία θα γίνουν ακόμα περισσότερα.

Η Καρδάμαινα προχωρά μπροστά.

Η Κως του 2023 είναι η δική μας Κως.

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

    • Η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης πήγε στην Καρδάμαινα και ΉΠΙΕ ΝΕΡΌ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΤΊΣΤΡΑ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΆ στην πλατεία...

      Εάν έβαζε και μερικά αγάλματα ζώων γύρω από το αριστούργημα αρχιτεκτονικής θα είχε να επιδείξει ένα έργο σαν τα μούτρα του… Αλήθεια θα μάθουμε το ο όνομα του καλλιτέχνη που εκπόνηση αυτό το αριστούργημα να βάλουμε και το όνομα του σε χάλκινη πλάκα μαζί με του Κυρίτση να έχουμε να φτύνουμε;;; #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

  2. Περιμενε λιγακι ακομα και θα δεις μια αγκαλια που θα θας απερχομενε ριμακσες το χωριο σου.

  3. Χαμος από κόσμο,δημαρχε συγχαρητηρια.ουτε από την πλατεια δεν περασες.το πολύ στο 10% και πολύ σου λεω

  4. εσείς αγκαλιάζετε τάχα μου τάχα μου εμείς δεν βλέπουμε κόσμο να σας ακολουθεί

  5. ναι για τους δρόμους που έφτιαξε η που βομβαρδιστικέ με β52 πλάκα μας κάνεις Γιώργο τέλος έχασες και πας σπίτι οπός ο πρόεδρος της κέφαλου

  6. ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.ΞΕΓΚΡΕΜΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ,ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.

  7. Που πας βρε που πας μετα από μια γεματη πενταετια επρεπε να ειχες 100 φωτογραφίες…. και εσυ εχεις μονο 10 που πας ετσι

  8. ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΑΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΥΛ ΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ

  9. ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΨΑΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΤΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ.ΕΥΤΕΡΠΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΗΣΟΥΝ ΜΗΝ ΥΨΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΟΥΛΑ ΣΟΥ.

  10. Καντε στην ακρη να περασει ο απερχόμενος….κοιταχτε λαοθαλασσα κοιταχτε χαρούμενα προσωπα και ζεστασιά στο κοσμο.Βρε Ευτερπη μου καταλαβες τωρα τι γινεται στο χωριο?

  11. Μακριά από την κοινωνία, κουρασμένοι, φοβισμένοι για την επερχόμενη ήττα, χωρίς όραμα και χωρίς προοπτική. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος απέχει επιδεικτικά από τις συγκεντρώσεις τους.
    Το μόνο τους κίνητρο που τους κρατά ακόμα ενωμένους είναι οι έμμισθες θέσεις και το χρήμα των απευθείας αναθέσεων που μοιράζονταν πέντε χρόνια μεταξύ τους.

  12. Σίγουρα στην παράταξη του κυρίου Κυρίτση υπάρχει πρόβλημα προσδιορισμού του στρατηγικού στόχου και εξ αυτού εμφανίζονται και τα μεγάλα κενά στην προεκλογική τακτική της. Το σλόγκαν των προηγούμενων εκλογών «Αλλάξαμε και αλλάζουμε την Κω» που βρήκε μεγάλη απήχηση τώρα είναι μια ανάμνηση για δυσμενή σχόλια αφού ούτε άλλαξαν οι ίδιοι και η Κως είναι η ίδια. Ο στόχος του 2023 που έθεσε ο κύριος Κυρίτσης δεν λέει τίποτε συγκεκριμένο και η φυγή πολλών στελεχών του που δεν αντικαθίστανται αδυνατίζει της προεκλογική τακτική και παρουσία. Και αυτό που του απέμεινε και το χρησιμοποιεί κατά κόρον είναι η σύγκριση με την προηγούμενη τετραετία που είχε καταδικαστεί και άρα ουδόλως ενδιαφέρει τους πολίτες. Δυστυχώς ο κύριος Κυρίτσης θα φτάσει στις εκλογές με την σύγκριση της παλαιάς δόξης γιατί έχει ακυρώσει με ψέματα τις όποιες μεγαλοστομίες του. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

  13. Από το πόθεν έσχες σου είδα ότι έχεις αρκετά λεφτά στην Τράπεζα. Σε παρακαλώ αν θέλεις να κερδίσουμε τις εκλογές δώσε λίγα από αυτά σε κάποιον επικοινωνιολόγο γιατί διαφορετικά θα γνουμε ρεζίλι. Αυτές οι φωτογραφίες δεν δείχνουν κόσμο αλλά φτώχια.

  14. Μπήκε σε ένα καφενείο ο απερχόμενος και συναντά ένα δικηγόρο της Καρδάμαινας. Το χαιρετά του λέει τι θέιες εδώ και ο δικηγόρος του λέει ΓΕΩΡΓΙΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ. Αυτό έγινε πριν από τρεις μήνες σε καφενείο της Καρδάμαινας και ο δικηγόρος είναιΚαρδαμιώτης.

  15. Όταν τελείωσε η περιοδεία πήγανε στο σπίτι της και εκεί έγινε ο χαμός. Οι φωνές ακούγονταν μέχρι την Αντιμάχεια. Με πούλησες και σε έχω αντιδημαρχίνα. Δεν μάζεψες ούτε δέκα άτομα να με χειροκροτούν. Είσιαι χειρότερη από τον στρατηγό που πλήρωνε υπαλλήλους και αυτοί πήγανε με τον Νικηταρά. ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΛΕΩ

  16. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΓΕ ΠΡΟΣ ΜΕΡΙΑ NORIDA ΠΗΓΕ ΠΡΟΣ LAKITIRA? ΡΕ ΠΟΙΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΜΒΑΡΙΔΙΣΤΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΕΓΧΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ; ΠΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ; ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ….. ΗΡΘΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ. ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ ,ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ.. ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΦΑΡΔΕΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΕΝΕΥΟΥΜΕ… ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ…. ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ…

  17. ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ Δ.Α ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ .ΒΛΕΠΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ .ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ.ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΈΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ .ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΆΝΕΤΕ ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΊΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ

  18. Η κακή αισθητική ίσως κοστίσει στην Καρδάμενα. Μόνο και μόνο για γκρέμισμα θα άξιζε αλλαγή ψήφου…

  19. ότι στις φωτογραφίες σε ανοικτό χώρο είναι εμφανή η εικόνα της εγκατάλειψης των δρόμων ή της πρόχειρης αποκατάστασης τους.

  20. ΜΕ ΧΑΛΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΟΥ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΠΛΕΟΝ!!!

  21. Υποδοχή…Έχασε και αυτή η λέξη το νόημα της στο στόμα αλαζόνων,υποκριτών και φαρισαίων…Μέρες που είναι…Δεν σου είπαν Γεώργιε να μη λες ψέματα??Τρεις κι ο κούκος σε χαιρέτησαν….

  22. ΟΙ ΤΑΙΣΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΑ ΤΟΙΧΙΑ, ΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΔΡΟΜΟΙ, ΟΙ ΑΝΟΧΤΕΣ Ή ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΜΕ ΧΩΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΝΕ, ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ, ΤΑ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΙΕΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ…..ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ….ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ…ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΕ ΚΥΡΙΤΣΗ. ΑΠΑΛΑΞΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ