ΚΑΣΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ-ΜΙΧΑΛΗΣ: Ένας νέος υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023

8
1193

ΚΑΣΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ-ΜΙΧΑΛΗΣ: “Ένας νέος υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023

Την υποψηφιότητα του Σωτήρη-Μιχάλη Κασίου, ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023.

Ο Σωτήρης-Μιχάλης Κασίου, ένα νέο παιδί, είναι εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα. Ένας νέος που έμαθε από παιδί να παλεύει για να πετύχει τους στόχους του.

Από παιδί έχω μάθει να αγωνίζομαι όχι μόνο για τα απλά αλλά και για όλα όσα αφορούν την οικογένεια και τον τόπο μου.

Τίποτα δε μας χαρίζεται. Έχουμε χρέος να παλεύουμε και να διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο.

Αυτή τη θέληση για προσφορά στον τόπο και στους συμπολίτες μου καταθέτω με την υποψηφιότητα μου.

Η πρόταση του Γιώργου Κυρίτση να συμμετέχω στις εκλογές του Μαΐου με τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 ήταν τιμητική για μένα και η εμπιστοσύνη που μου έδειξε έφεραν την απόφαση μου να αγωνιστώ μαζί του για ένα καλύτερο αύριο, για τον τόπο μου, τους νέους της Κω και όλους τους συμπολίτες μου.”

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. την ωρα που οι λακουβες εχουν ρημαξει τα αυτοκινητα, ολο το νησι σε μαυρο χαλι, βγαινει ο απερχομενος και κανει ασφαλτα στους κολλητους ενα μηνα πριν τις εκλογες. και ακουσον ακουσον. ασφαλτοστρωνει το δρομο που παει στη βιλλα του σκανδαλιδη. προφανως για να τον ευχαριστησει για τις πιεσεις που ασκησε για να μπει ο σταματης στο ψηφοδελτιο, και για τις πιεσεις που ασκει σε αλλους. η μαλλον για το τεραστιο εργο που εχει κανει στο νησι. οπως το νεο νοσοκομειο η ιατρικη σχολη οι βιολογικοι το λιμανι η μαρινα και τοσα αλλα που δεν εχουν μετρημο. ο κοσμος εχει ματια και βλεπει, εχει αυτια και ακουει, αλλα κυριως εχει μυαλο και καταλαβαινει. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ

  2. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  3. Μπράβο Σωτήρη, μην ακούς τα κολοκύθια που λέει ο καθένας, απλά τους τσούζει η υποψηφιότητα σου .Πάμε γερά, το Ασφενδιου και πάλι θα βγάλει τον Γιώργο Δήμαρχο! ΟΥΣΤ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ