ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΟΦΙΑΝΟΥ: Με καθαρό λόγο και αγάπη για όλους, την καθεμιά και τον καθένα ξεχωριστά, θα συμμετέχω στις εκλογές του Μαΐου με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023

4
820

ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΟΦΙΑΝΟΥ: “Με καθαρό λόγο και αγάπη για όλους, την καθεμιά και τον καθένα ξεχωριστά, θα συμμετέχω στις εκλογές του Μαΐου με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023.

Την υποψηφιότητα της Ευγενίας Σοφιανού, ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023.

Ο Ευγενία (Νία) Σοφιανού, είναι απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

Η Κως που θέλουμε και μας αξίζει, χρειάζεται τη συμμετοχή και τη δουλειά όλων μας.

Αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Κυρίτση και της Δύναμης Αλλαγής- Κως 2023 με μια και μοναδική δέσμευση, να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις το νησί μας και τους συμπολίτες μου.

Έμαθα να είμαι πάντα παρούσα στα προσκλητήρια και στο προσκλητήριο για μια καλύτερη Κω, για την Κω του μέλλοντος και των παιδιών μας δε θα μπορούσα να απουσιάζω.

Με καθαρό λόγο και αγάπη για όλους, την καθεμιά και τον καθένα ξεχωριστά, θα συμμετέχω στις εκλογές του Μαΐου με την πίστη πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε πολλά.”

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυρία Σοφιανού μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε αν και είναι εβδομάδα των παθών. Στείλατε ως δημοτική αρχή στα δικαστήρια τον Δήμαρχο Καίσαρλη. Στείλατε στα δικαστήρια τον Δήμαρχο Φάκκο. Στείλατε στα δικαστήρια τον πρόεδρο Δρόσο. Στείλατε στα δικαστήρια εκατοντάδες έντιμους πολίτες που υπηρέτησαν για χρόνια το νησί μας με την κατηγορία των απατεώνων. Σήμερα νίπτετε τα χέρια σας για να φύγει από σας το ποτήρι της αμαρτίας. Κάποιοι από σας ζητούν ακόμα και σήμερα το κεφάλι τους επί πίνακα. Την σταύρωσης τους. Και ας υπηρέτησαν οι άνθρωποι αυτοί τον τόπο με εντιμότητα κάνοντας ενδεχόμενα και λάθη. Να γνωρίζετε ότι θα έρθει σύντομα η ανάσταση και να ξέρετε ότι δεν θα ξεχάσουμε τα ανομήματα σας. Αυτά που διαπράξατε σε βάρος των πολιτών με ειρωνεία και με αυταρχικότητα.

  2. Κυριτση κανενα δυνατο χαρτι δεν υπαρχει; Αντε γεια κυριτση.Το μονο που καταφέρνεις είναι να χανοντε τα ατομα που σε ακολουθουν.

  3. Αλήθεια πλέον για να πάρεις το μεροκάματο, εκτός από ανούσια μακροσκελή κείμενα , πρέπει να απειλείται κι όλας;;;;
    Μπράβο δημοκράτες μου!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ