Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Αλίνα Σακανιάν

10
2174

Κως, 25 Απριλίου 2019

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Αλίνα Σακανιάν

Την υποψηφιότητα της Αλίνας Σακανιάν ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως» συνεχίζοντας την στελέχωση του ψηφοδελτίου της παράταξης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαϊου. Μια νέα γυναίκα με μεγάλη αγάπη για το νησί μας, με σπουδές τουριστικών επαγγελμάτων, δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης.

Στην συνάντησή της με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά δήλωσε πως η αγάπη της για την Κω και η αγωνία της για την πορεία του τουρισμού είναι το κίνητρο να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές.

Πιστεύω, είπε, ότι «…πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε αυτά που περιμένουν οι συμπατριώτες μας από το Δήμο. Την τουριστική αναβάθμιση της Κω. Να βελτιώσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και των επισκεπτών μας. Να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις των συμπατριωτών μας να σταθούν σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Για αυτό χρειάζεται Δήμαρχος που να μπορεί να εμπνέει, να συνεργάζεται και να ενώνει, όπως είναι ο Θεοδόσης Νικηταράς» κατέληξε, ανακοινώνοντας την απόφασή της να ενώσει τις δυνάμεις της στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω».

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρωτησε τον για το μηνυμα στο κινητο αυτου δεν μπορει να φτασει και την απειλη που εκτοξευσε αυτο το κνοδαλο με το οποιο συμπορευεσαι.
    Ακομα ρωτησε τον για το τηλεφωνημα του καμπουρη στον συμμαθητη του ΚΙΝΑΛιτη και τις βρισιες που του ειπε.
    Με αυτους επελεξες να συμπορευτεις; Κριμα! Και φαινεσαι λογικο κοριτσι.

    • ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΥΡΙΤΣΑΚΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ 26 ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΣΑΣ.

    • Εσύ να ρωτήσεις τους αλήτες που απείλησαν να μην πάρουν στον παιδικό σταθμό ανάπηρο παιδακι. Όσο για τηλεφωνήματα σε κιναλιτές πότε δεν εγιναν. Λάθος σε πληροφορησαν. Όμως καταλαβαίνω τον πανικό σας. Νικηταρας πρώτη κυριακη. Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος σας.

  2. Ρε παιδια τι τρωγεστε!!!οποιος και να βγει θα αλλαξει κατι;;και για ποσο;;;εσεις εχετε να κερδίσετε κατι;;;;ολα για την καρεκλα γινονται και το χρημα και οχι για το νησι!!!!δεν βλεπετε χαλι το νησι μας???το λιμανι μας;;;και τωρα που ηρθαν οι πρωτοι ξενοι ανοιγουμε εργα και σκαβουμε λογο εκλογων???Ενώ ολο το χειμωνα?????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ