Ηλέκτρα Κανδύλα, «Όραμα & Δράση»: Ήρθε η ώρα, εκτός από τους τουρίστες να δούμε και τους μόνιμους κατοίκους του νησιού

6
567

Ηλέκτρα Κανδύλα, «Όραμα & Δράση»:

Ήρθε η ώρα, εκτός από τους τουρίστες να δούμε και τους μόνιμους κατοίκους του νησιού

«Ήρθα στην Κω πριν από 5 χρόνια. Τον αγάπησα τόσο πολύ αυτό τον τόπο, που αποφάσισα να μείνω εδώ», εξομολογήθηκε, μιλώντας στο Ράδιο «Έκφραση 97», η υποψήφια με το «Όραμα & Δράση», Ηλέκτρα Κανδύλα.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Καλλιόπη Δανελάκη, η Η. Κανδύλα, αναφέρθηκε στην τιμητική, όπως την χαρακτήρισε, πρόταση της Ιωάννας Ρούφα προς εκείνη, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει οι Κώοι, να δώσουν στην υποψήφια Δήμαρχο, «τη δυνατότητα να δείξει τι μπορεί να κάνει για τον τόπο μας, διοικώντας με διαφάνεια και προγραμματισμό».

Η Ηλέκτρα Κανδύλα, πρόσθεσε ότι στην Ιωάννα Ρούφα, «αξίζει να διοικήσει, γιατί αγαπάει πραγματικά το νησί», ενώ αναφερόμενη στα ζητήματα που θα πρέπει να προταχθούν την επόμενη ημέρα των εκλογών, τόνισε: «Θα πρέπει να δούμε και τους μόνιμους κατοίκους του νησιού. Καλός είναι ο τουρισμός και σίγουρα αποφέρει τεράστια έσοδα, όμως θα πρέπει να κοιτάξουμε και τους μόνιμους κατοίκους, αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα, αυτούς που δεν θα κάνουν Πάσχα…».

Ως Ειδική Παιδαγωγός, η Η. Κανδύλα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα προβλήματα των ΑμεΑ, υπογραμμίζοντας πως στο νησί, ενώ υπάρχει ευαισθησία στο θέμα, δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές.

Το σχετικό λινκ:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Όραμα & Δράση»

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κοπέλα μου πολιτευσου καλύτερα στον τόπο σου αφού δεν είσαι από εδώ και άσε τους κωους στην ησυχία τους να κάνουν ότι μπορούν για τους τουρίστες. Το χωριό σου σε περιμένει έχεις πολλά να προσφέρεις εκεί.

  2. Εσυ που κρινεις την Ηλεκτρα να εχεις το θαρρος να δειχνεις και το ονομα σου. Μια χαρα τα ειπε το κοριτσι αλλα εσας σας νοιαζει μονο ο τουρισμος και οχι εμας που ολο τον χρονο προσπαθουμε να ζησουμε και να στηριξουμε το νησι.
    Φαε τουρισμο αλλα να ερθουν οι τουριστες να σε ψηφισουν εσενα που σιγουρα εισαι καμια υποψηφια και γι αυτο βγαζεις κακιες για ανθρωπους που πραγματικα θελουν να προσφερουν.
    Ηλεκτρα εμενα με κερδισες κοριτσι μου συνεχισε ετσι!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ