Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Βένος Κάππας

11
666

Κως, 27 Απριλίου 2019

 

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Βένος Κάππας

Ο Βένος Κάππας, από το Πυλί, ιδιωτικός υπάλληλος, εντάσσεται από σήμερα στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω» το οποίο ενισχύεται καθημερινά με νέους ανθρώπους που συμμετέχουν στην προσπάθεια για τη δημιουργία της ισχυρής Κω του 21ου αιώνα.

Ο Βένος Κάππας αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στην εκλογική αναμέτρηση του Μαϊου δηλώνοντας «…αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να συμβάλλω με όρεξη και μεράκι στην κοινή προσπάθεια για τη δημιουργία της ισχυρής Κω. Η πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο δεν αποτελεί τιμή μόνο για εμένα αλλά και για τη νέα γενιά του νησιού μας. Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε αλλαγές προς το καλύτερο. Αποδέχτηκα την πρότασή του γιατί ο Θεοδόσης Νικηταράς εμπιστεύεται τους νέους. Εκφράζει την ενότητα που έχει ανάγκη η κοινωνία μας και έχει την εμπειρία διοίκησης σε ένα μεγάλο Δήμο με πολλές απαιτήσεις όπως είναι ο Δήμος Κω.»

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαμογέλασε βρε λιγάκι. Δεν πληρώνεις τίποτα. Δεν σου χρωστά ο κόσμος να σε βλέπει σαν εκτελεστή. Θα μας πεις τι έλεγες στο μήνυμα που έστειλες; Όχι; Δειλέ!

  2. Ρε Βένο πλάκα μας κάνεις;; Ο Τάσος το ξέρει και είπε Ναι;;;
    Βγες τώρα που είναι νωρίς.
    Από εσένα τέτοιο πράγμα δεν το περιμέναμε, εμείς είδη ντρεπόμαστε για εσένα εσύ ντρέπεσαι για αυτό που έκανες;;;

      • Τι μας λες ρε φίλε να προσέχει σε ποιον έχει υποχρέωση πριν κάνει την κινήσει να κατέβει πουλημένοι μαύρο

        • Ντροπή σε εσάς,που κράζετε τον κάθε άνθρωπο που κατεβαίνει στης εκλογές και γιατί να έχει υποχρέωση σε κάποιους, αυτοί πρέπει να ντρέπονται Βενο μου που πιστεύουν ότι επειδή κάποια στιγμή βοήθησαν θα τους φιλάμε και τον κ….. τους ψηλά το κεφάλι Βενο μου !!!

  3. Το κεφάλι ψηλά το έχει κανείς δεν λέει το αντίθετο,, την περηφάνια του έριξε με την κίνηση αυτή.
    Κρίμα!!!!!!

  4. Νικηταρά δεν τολμώ να ανοίξω λάπτοπ…τσούπ τα μούτρα σου…η μια διαφήμιση μετά την άλλη..εμένα με ρώτησες αν θέλω να βλέπω τη φατσα σου;;;;;ποιός χρηματοδοτεί;;;;;θα μας πείς;;;;;;

  5. Αν καποιος παρουσιαζει σοβαρο ψηφοδελτιο ειναι ο Γιωργος Κυριτσης οι υπολιποι ειναι για να πουν οτι κατεβαινουν στις εκλογες,,

  6. 40 ειχανε στα πραγματα.Εχουνε βολεψει ακομα και τα εγγονια τους.Τι απορεις;Δεν βλέπεις πως πολιτευοντε;Εκβιαζοντας και βριζοντας.Ξεκινησαν με το σοου στη Μαρινα και τους βγηκε μπουμεραγκ.Εκαναν τοση φασαρια και στο τελος τι;Το καταπιαν….ξεφτηλα.

  7. Ντροπή σε εσάς,που κράζετε τον κάθε άνθρωπο που κατεβαίνει στης εκλογές και γιατί να έχει υποχρέωση σε κάποιους, αυτοί πρέπει να ντρέπονται Βενο μου που πιστεύουν ότι επειδή κάποια στιγμή βοήθησαν θα τους φιλάμε και τον κ….. τους ψηλά το κεφάλι Βενο μου !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ