Mε τον Θεοδόση Νικηταρά και ο γιατρός Κυριάκος Λαμπρινός

27
1310

Την υποψηφιότητα του συμπατριώτη μας γιατρού Κυριάκου Λαμπρινού ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως». Ο Κυριάκος Λαμπρινός με μακρά θητεία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στο Νοσοκομείο του νησιού μας, διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με μεγάλη προσφορά στη δημόσια υγεία, και με διάθεση προσφοράς στην τοπική κοινωνία, τόνισε ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις του για τη νίκη της «Ισχυρής Κω» στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου. Αποδεχόμενος την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά, δήλωσε «…με αίσθημα ευθύνης και όρεξη για δουλειά θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Ισχυρή Κως» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά. Είμαι υποψήφιος χωρίς όρους και ανταλλάγματα, με μοναδικό κριτήριο τη θέληση μου να προοδεύει ο Δήμος και το νησί μας. Δεν υπάρχει μάχη με πρόσωπα αλλά με πολιτικές και νοοτροπίες που πάνε τον τόπο μας πίσω και εμείς είμαστε εδώ με τους συνυποψήφιους στην «Ισχυρή Κως», με τον αυριανό Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και όλους τους συνδημότες μας, για να τα αλλάξουμε όλα. Με διάθεση προσφοράς, χωρίς άλλες βλέψεις και στεγανά δηλώνω κι εγώ υποψήφιος σύμβουλος. Όλα αυτά τα χρόνια κοιτάζω στα μάτια όλους τους συμπατριώτες μας. Το ίδιο θα κάνω σεβόμενος την ψήφο των συμπολιτών μου με ένα και μοναδικό στόχο να γίνει ξανά η Κως ο τόπος που τον πρώτο λόγο έχουν οι πολίτες.»

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου ανέθεσαν να ερευνήσω την δυναμική που έχει το ψηφοδέλτιο του κυρίου Κυρίτση. Μελετώντας τις κινήσεις της παράταξης του στις προηγούμενες εκλογές και κάνοντας σύγκριση με τα ονόματα που μέχρι σήμερα έχουν ανακοινωθεί μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Μέχρι σήμερα έχουν ανακοινωθεί 84 υποψήφιοι. Έχουν περάσει 26 ημέρες και δεν έχει ανακοινωθεί ούτε ένας ισάξιος των 11 συμβούλων του που έχουν αποχωρήσει. Απομένουν οκτώ ημέρες για την κατάθεση των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο και η μόνη σύμπραξη που διαφαίνεται θα είναι του κυρίου που θα εμφανιστεί ως αρχηγός παράταξης!! Άλλος ένας αρχηγός παράταξης χωρίς οπαδούς!! Με τις μετρήσεις των ψηφοδελτίων και των ψήφων μπορώ να βεβαιώσω ότι με δυσκολία ο κύριος Κυρίτσης θα πιάσει την πρώτη Κυριακή το 30%.

    • Καληνύχτα κυριε δεν ξέρετε τι σας γίνεται . Ο στόχος σας είναι με ευγενικό τρόπο να πάρετε ή να κλέψετε ψήφους για λογαριασμό άλλων. Δείτε το ψηφοδέλτιο του Κυριτση και θα δείτε οτι περιλαμβάνει σοβαρούς και έμπειρους ανθρώπους ενώ των αντιπάλων του όλοι είναι νούμερα . Αλλά είμαι σίγουρος ότι μόνο έτσι μπορείτε με προπαγάνδα .

  2. ….στα χρόνια μου ξέρεις τι λέγαμε; «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει». Κρίμα γιατί σε είχα σε υπόληψη.

  3. Πως εσυ ένας άνθρωπος με χιούμορ και πάντα χαμογελαστός πειστηκες από τον αγέλαστο αναμοκιώρη. Απορώ!

  4. Να ξαναγινει η Κως Καισερλης.Αυτο εννοεις με το πιονι που εχει βαλει για υποψηφιο.Δεν του εκανε τη χαρη η Ρουφα γιαυτο την κρεμασε αλλα ο κοσμος δεν κοιματε πια.

  5. Απορια…..εχει τοσο ελευθερο χρονο να ασχοληθεί με τα κοινα;Οι δικηγοροι επισης:Κοροηδευουν τον κοσμο;Ο δημος θελει ανθρώπους να εχουν το χρονο και τι θεληση ακομα και την ικανοτητα να προσφερουν.Να περνουν ένα νησι μεσα από σεισμο από μεταναστευτικο και να κανουν ρεκόρ αφηξεων περσυ.Τετοιους ανθρώπους θελουμε .

  6. Χχαχαχαχ……από όλο το λογίδριο κράτησα το…..ανεξάρτητη παράταξη….έλεος Γιατρέ.
    Προφανώς το ΣΥΡΙΖΑ το ξεχάσατε.

  7. Γιατρέ καλωσόρισες στην παραταξη της νικης. Είσαι ένας αγαπητός συμπολίτης μας με γνώσεις και μεγάλη αγάπη για το νησι. Καλή επιτυχία .

  8. ΘΕΟΔΟΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΝ ΧΟΝΔΡΟ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΑΡΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΟΥ Η ΜΠΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΔΥΝΑΤΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 27 ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  9. ΘΕΟΔΟΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΝ ΧΟΝΔΡΟ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΑΡΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΟΥ Η ΜΠΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΔΥΝΑΤΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 27 ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  10. Για να την χαραμίζουμε σε αηδίες σαν αυτή που έκανες. Ομως κάτί τέτοιες ενεργειες δομούν ή αποδομούν φιλίες. Νάσαι καλά και να χαίρεσαι τη νέα φωλίτσα σου.

  11. Χρειαζόταν ο κοψιμιός έναν γιατρό σαν τον Κυριάκο. Με τόσους προστάτες που έχει ένας ουρολόγος είναι υπερ-απαραίτητος!

  12. πω πω κλάμα τα Κυριτσακια. Μεγάλη ήττα στις 26. Η αλαζονεία και η ιδιοτέλεια δεν συγχωρούνται από τους Κωους

  13. Θεοδόση… Έλα πέτα και την βομβα του Αγίου Γεωργίου. Τρέλανε τους μία και έξω. Ένα καράβι να ναυλωσεις μόνο να τους μαζέψει μια και καλή όλους για το Δαφνί. Έλα περιμένουμε το μπαμ.

  14. Νικηταρά όποιον και να κατεβάσεις πάλι ο Γιώργος θα είναι Δήμαρχος. Πάνω απ όλα γιατί είναι μάγκας και δεν κοφτει στα δύσκολα.

    • Ανώνυμε έχεις δίκιο ούτε στα δύσκολα ούτε στα εύκολα κοφτει ο δικός σου λίγο δύσκολο να κόψεις με κατεβασμένα παντελόνια !!!!! Χαχαχαχαχαχ

  15. Απορια.Τοσα λεφτα ο Νικηταράς και παντου διαφημησεις;Εχει τοσο μεγαλο αποθεμα…………..;

  16. ΕΣΥ ΓΙΑΤΡΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΑΚΟ ΛΑΟ.

  17. ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΓΥΝΑΊΚΑ !
    ΘΑ ΦΑΤΕ ΉΤΤΑ….Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΎΠΝΗΣΕ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΈΠΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ. ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΌΥΝ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ