ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Οι γυναίκες της Δύναμης Αλλαγής – Κως 2023 σε μια συμβολική κίνηση για την Πρωτομαγιά | Η Κως αλλιώς…με περισσότερα λουλούδια, αρώματα και χρώματα

32
2173

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΘΕΜΑ : “Η Κως αλλιώς…με περισσότερα λουλούδια, αρώματα και χρώματα – Οι γυναίκες της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 έστειλαν σήμερα το δικό τους μήνυμα”

Την Πρωτομαγιά επέλεξαν οι γυναίκες της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 για να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Υποψήφιες αλλά και στελέχη της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 μοίρασαν λουλούδια αλλά και εκατοντάδες γλαστράκια με φυτά στην πόλη της Κω, στο κέντρο και στην παραλιακή λεωφόρο.

Ήταν μια πρωτοβουλία που έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό αλλά και πολλά χαμόγελα από τους πολίτες. Μια θετική δράση, με τα μάτια στραμμένα στο αύριο.

Το μήνυμα ήταν : “Η Κως αλλιώς…με περισσότερα λουλούδια, αρώματα και χρώματα.”

Ένα μήνυμα για την Κω του 2023 που θα είναι πιο όμορφη , με μεγαλύτερη λάμψη αλλά και περισσότερα λουλούδια.

Με ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του πρασίνου και με τη δημιουργία νέων χώρων πρασίνου και αναψυχής.

Η Κως κοιτάζει και προχωρά μπροστά. Αφήνει πίσω της τους ανθρώπους του χθες.

32 ΣΧΟΛΙΑ

    • Κυριες μου καμια σας δεν θα εκλεγει γιατι κοροιδεψατε τους πολιτες.Και απορω πως εχετε τα μουτρα να τους μοιραζετε λουλούδια.Το εχετε νιωσει ολες σας ότι θα σαπουνιστείτε από τον δημο.Μαυτον τον ψευτοθοδωρο που μπλέξατε εχετε πιασει πατο.Ξεχασα να σας πω ότι αγαπήσατε το νησι 5 χρονια,το εχετε μεταμορφωσει στο τελειο,φτιαξατε αγγελους,και τωρα μοιραζετε λουλούδια για όλα τα καλα που κανατε.Αντε στα σπιτια τωρα γιατι εχετε κουραστεί.Λιγο τσιπα δεν σας περισευει,ουτως ώστε να παψετε να μας κοροϊδεύετε.Αντε από κει.Σας βαρεθηκαμε.

  1. 5 χρόνια είσασταν πρώτοι στις απευθείας αναθέσεις και τώρα ζητάτε ψήφο; βρε άιντε από εδώ

    • Ο κοσμος από πισω σας βριζει.Το παιχνιδι χαθηκε από το πρωτο ημιχρονο.

  2. ΟΣΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑΔΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ!!
    ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΚΑΘΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!

  3. Έρχεστε πολύ πίσω. Και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν έχετε πολιτική. Ξέρετε τι πάει να πει πολιτική; Όχι; Ε, δεν πρόκειται να μάθετε ποτέ.

    • Ναι.ναι. Αυτό που κάνατε σήμερα με τα λουλουδάκια είναι πολιτική…..
      Τη άλλη φορά μοιράστε τουλάχιστον ντοματόφυτα…..Να πιάσουν τόπο…Βρε δε μας παρατάτε..Ας πηγαίνατε να ξεχορτιαριάσετε καμιά παιδική χαρά…

  4. Και δεν ήταν όλες. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν πλακώσουν όλες οι γυναίκες της Δ.Α. Θα πάθετε πλάκα.

  5. Ντροπή για το γυναικείο φύλλο να υποστηρίζει το κόμμα του μισογυνισμού και του αμίαντου.

  6. Εγκρίθηκε από την επιτροπή και καθιερώνεται ο ύμνος της ΜΑΡΙΝΑΣ
    Marina, Marina, Marina Ti voglio al più presto sposar
    Marina, Marina, Marina Τi voglio al più presto sposar
    O mia bella mora No non mi lasciare
    Non mi devi rovinare Oh, no, no, no, no, no

  7. Γιατί το ΟΧΙ στον Κυρίτση. Γιατί μου θύμισαν τις απευθείας αναθέσεις της αγοράς και του φυτέματος των λουλουδιών στα παρτέρια της Κω. Τότε που το κάθε φυτό όπως είπαν οι δικοί μας καλλιεργητές το κάθε λουλούδι στοίχιζε πέντε φορές πάνω από τα ντόπια. Έτσι για να μην ξεχνάμε

  8. Το τι έχω ανακαλύψει στα δικαστήρια δεν λέγεται. Θα γράψω τόμους ολόκληρους! Στα πέντε χρόνια που πέρασαν έχουν εγγραφή στα πινάκια 522 φορές (πεντακόσιες είκοσι δύο!!) υποθέσεις του Δήμου αφού οι περισσότερες αναβάλλονταν και εκδικάστηκαν 48 υποθέσεις με 312 πολίτες (τριακόσιους δώδεκα !!) με κατηγορίες από τον Δήμο της Κω. Παράλληλα κλήθηκαν και ανακρίθηκαν 180 πολίτες. Εκκρεμούν προς εκδίκαση 8 υποθέσεις με 35 κατηγορούμενους. όλες οι υποθέσεις που εκδικάστηκαν είχαν αθωωτικές αποφάσεις. Επίσης δικαιώθηκαν οι πολίτες που ζήτησαν την προστασία της δικαιοσύνης σε παρατυπίες του Δήμου σε 8 περιπτώσεις και δικαιώθηκαν και μάλιστα στην μία καταδικάστηκε σε 24 μήνες φυλακή για δολιότητα η πρόεδρος μιας επιχείρησης του Δήμου. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

  9. Μάλιστα, το είδαμε κι αυτό. Αυτά κάνουν και δεν πρόκειται να κατέβει κανένας σοβαρός υποψήφιος με καμία παράταξη.

  10. Μια ερώτηση….το λουλουδικο με τα δικά μας χρήματα το πήραν;;;;; Με τα δημοτικά τέλη;;;; …… ΧΑ ΧΑ ΧΑ …..με τι μυαλά πάτε και μοιράζετε ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ;;;….έλα Μάη μου

  11. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΕΡΓΙΑ.
    Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΒΡΙΣΙΑ!!

  12. Μαλλον κυριες μου δεν καταλαβατε οτι σημερα ειναι γιορτη για τους εργαζομενους και αυτους που εσεις εχετε απολυση..Το θεατρο που παιζεται ειναι η καταντια σας..Οσο πιο χαμηλα πεφτετε τοσο ο κοσμος σας κοροιδευει!!!

  13. Με όλους εσάς τους υποστηριχτές του κοψιμιου…
    Αλήθεια γιατί δεν λέει ακόμα τι θα κάνει όταν χασει;;; γιατί πάλι κοψιμιος θα γίνει….
    Θα ήθελα να ξέρω τότε όλοι οι μισθωτοί που γράφετε (Άγιος , Βούδας, ανώνυμος κτλ), που είστε ένα πρόσωπο και κάρφωνε σε, να δούμε τί θα λες!!!! Αστείοι και κακοί άνθρωποι

  14. Ζουνε κ τους εταξαν θεσεις….τα λουλουδια να τα κρατησουν τετοια πηγαινουν κ στην κηδεια….

  15. Με τέτοιο επίπεδο που έχετε να σας χαίρονται οι παρατάξεις που ανήκετε. Ντροπή σας, με αυτό το μυαλό θέλετε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος.

  16. Ερώτηση προς όλες τις παρατάξεις:Γιατί δεν κάνετε μια βόλτα στους δρόμους και τα μαγαζιά του νησιού μας και κατά την διάρκεια της θητείας σας παρά μόνο εμφανίζεστε όταν θέλετε να ζητήσετε κάτι?

  17. https://www.rodiaki.gr/article/413956/aporrifthhke-h-protash-gia-to-anoikto-kentro-emporioy
    Μήπως να καθιερώσετε την ημέρα της μητρότητας?
    Κάποια σχόλια αυτοκριτικής θα αναρτήσετε?Δηλαδή απ αυτά που σας κατηγορούν όλα είναι ψεύδη?
    Δεν υπάρχουν περιστατικά αυθαιρεσίας,διαφθοράς,σύμπλευσης με κάποιους επιχειρηματίες,πατρονάρισμα κάποιων άλλων,διακριτική μεταχείριση κάποιων επιχειρηματικών?Αγγελικά πλασμένος κόσμος δηλαδή στο νησί μας?
    Μήπως κερνάτε και πίνετε φούντες?

  18. ‘ΣΕ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΜΑΗ ΑΑΑΑΑΑ!!!! ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ‘ ΜΑΤΑΛΑ- ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ- ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ- ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ-ΤΩΝ ΧΑΙΜΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ ΡΑΔΙΚΙΩΝ..!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ