Όραμα & Δράση: Υποψήφιος με την Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου και ο Νίκος Αγαδάκης

4
914

Όραμα & Δράση: Υποψήφιος με την Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου και ο Νίκος Αγαδάκης

Ολοένα και περισσότεροι νέοι συστρατεύονται με την Παράταξη «Όραμα & Δράση» με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Κω, Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου.

Ένας από αυτούς, είναι και ο Νίκος Αγαδάκης του Γεωργίου, που συμμετέχει από σήμερα στο ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ της Παράταξής μας.

Η παρουσία του, σηματοδοτεί την πίστη που έχει η πλειοψηφία των εργαζομένων νέων στην Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου και την ικανότητά της να διοικήσει το Δήμο.

Οι πυλώνες της υλοποίησης, του σχεδιασμού και της διεκδίκησης, έχουν καταστήσει σαφές πως μόνο η Παράταξη «Όραμα & Δράση», έχει τη δυνατότητα να κάνει πράξη όλα όσα περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της και πείθουν καθημερινά, όλο και περισσότερους πολίτες.

Ο Νίκος Αγαδάκης, έχει και τις ικανότητες, αλλά και τη θέληση να δώσει όλες του τις δυνάμεις στην πραγματοποίηση του στόχου, που δεν είναι άλλος, από την Κω που αξίζει σε όλους όσους ζουν σ’ αυτήν.

Καλωσορίζουμε το Νίκο και του ευχόμαστε καλό αγώνα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ της ΚΩ που μας ΕΝΩΝΕΙ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε λίγο κλείνουμε το ψηφοδέλτιο και θα φάτε την σκόνη μας που λέτε ότι δεν έχουμε άτομα μάλλον μαθηματικά δεν ξέρετε θα μας δείτε σύντομα!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.