ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΒΛΑΣ: Ξανά υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023

49
922

ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΒΛΑΣ: “Ξανά υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023.”

Φίλες και φίλοι μου, πριν 5 χρόνια με τη δική σας αγάπη και ψήφο, εκλέχτηκα στη δημοτική κοινότητα Κω με τον Δήμαρχο Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής.

Όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που ήμουν πρωτάρης, με πείσμα και αποφασιστικότητα πιστεύω πως τα κατάφερα να αντιμετωπίσω τα προβλήματα που μου υποδεικνύατε εσείς και έβλεπα και εγώ.

Από τη θέση του αντιπρόεδρου προσπάθησα να δώσω λύσεις σε χρόνια προβλήματα, μαζί με τους συναδέλφους μου, αλλά και να ψηφίσουμε σημαντικά έργα για την πόλη της Κω που βοήθησαν να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.

Αυτή τη φορά ο Δήμαρχος μου κάνει την τιμή να μου προτείνει τη θέση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου.

Μια θέση με περισσότερες ευθύνες που σας διαβεβαιώνω πως θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ με επιτυχία υπηρετώντας μόνο εσάς.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Κυρίτση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου.

Από εσάς ζητώ την αγάπη και τη στήριξη για να συνεχίσουμε μαζί το έργο που ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο του 2014.

Τον Μάιο η Κως πρέπει να έχει τον δήμαρχο που της αξίζει.

Τον Γιώργο Κυρίτση.

Σας καλώ, όλοι μαζί, να στηρίξουμε την παράταξη μας Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 για μια ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή, για να μη πάει το νησί μας σε ακυβερνησία.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την αγάπη που δείξατε και μου δείχνετε καθημερινά!

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΑΝ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ …………ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

  2. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ … ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΒΡΕ!!!!

  3. Ρε δεν καταλάβατε ότι είστε σκορποχώρι. πάρτε και τον τρίλοφο μαζί και άει στο καλό. Βουλιάξατε το νησί και κοκορεύεστε κιόλας.

  4. Θελω να μου πεις με ποιο δικαιωμα ζητας την ψηφο των πολιτων ξανα.Με το δικαιωμα του να υβριζεις ολους τους κωους με το δικαιωμα της βρωμιας που φερατε στο νησι,,με το δικαιωμα που ξεπατωσατε το νησι και τους πολιτες,με το δικαιωμα να βριζεις στο Facebook ανθρώπους αξιους και όχι του ειδους σου.Πες πρωτα τι εκανες για όλα αυτά.Αντε που μαθατε ολοι στον ευκολο παρα.Να ζητήσεις συγνωμη από τους κωους εσυ και ολη η παρεα της δυναμης αλλαγης,και αρπακτης,και να πατε από εκει που ηρθατε.Μαθε και το τελευταιο,ο κοσμος σας ΣΙΧΑΘΗΚΕ.και πρεπει να το χωνεψετε με λιγη σοδα.Γεινατε μαγκες από το πουθενα.Ε που ειτανε οι ψευτομαγκες και ψευτοαρχοντες.ΟΥΥ ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

    • ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΤΙ ΤΟ 2018 ΕΚΑΝΕΣ ΡΕΚΟΡ ΑΦΙΞΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΣΒΟΣ ΣΑΜΟΣ ΧΙΟΣ…ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ?XAXAXA

  5. Αλέκος για πες αλεύρι !
    Για κατι τύπους σαν και σένα θα ψηφίσουν οι κωοι Νικηταρά , παρε αγκαλίτσα το Γιαννάκη στα ίδια κυβικά είστε …..χαχαχαχα αχαχαχ

  6. Ο Άγγελος δημοτικός σύμβουλος….
    χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα
    χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα

  7. Ο Άγγελος δημοτικός σύμβουλος..
    χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα
    χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα
    χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα
    χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα
    χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα.χα….

    • ‘Έργο τέχνης το σχόλιο μου….
      Για σου ρε Άγγελε γίγαντα της Κυψέλης….
      Προσφυγοπνίχτη,προσφυγομάχε….
      Μόνο για να σε δω στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου ,και να μη φαίνεσαι,μόνο για αυτή την εικόνα θα σε ψηφίσω….

  8. Δεν είναι αυτή η Κως. Δεν είναι αυτοί οι άνθρωποι της. Κύριε μου φτάνει πια η κοροϊδία.

  9. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  10. «Αγαπημένε μου φίλε» ανυπομονώ να τελειώσουν οι εκλογές και να χάσετε!!! Έτσι δεν θα φοβάμαι την εκδικητικότητα του δημάρχου της Κω και τον λοιπών συμβούλων και θα μπορω να σας μουτζωνω όπου σας πετυχαίνω. αλλά αυτά που γράφεις με τόσο μίσος για τόσο κόσμο δημόσια θέλω να σε δω όταν θα είμαι απέναντι σου να με κοιτάς και να τα λες……

  11. Γιατί το ΟΧΙ στον Κυρίτση. Γιατί μας ειρωνεύονται και μας δουλεύουν. Ένας από αυτούς είναι και ο σημερινός υποψήφιος. Εκτός από τις δύο πλατείες και τον ταξιδευτή κανένα έργο στην πόλη. Όπως την πήραν χειρότερη την παραδίδουν. Και πάνω από όλα, μας ειρωνεύονται και μας δουλεύουν.

  12. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΓΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ

    ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑ ΤΟ ΝΗΣΙ

  13. Ποσο μισος…….ετσι θα διοικησετε??Ντροπη σας ξενδριαντροποι αξεστοι…..που εχετε και αποψη…..με τετοιο ηθος ζητατε την ψηφο των Κωων….αυτα πρεπει να τα διαβασουν ολοι οι ψηφοφοροι….να σας καμαρωσουν….τραμπουκοι!!

  14. Σίγουρα στην παράταξη του κυρίου Κυρίτση υπάρχει πρόβλημα προσδιορισμού του στρατηγικού στόχου και εξ αυτού εμφανίζονται και τα μεγάλα κενά στην προεκλογική τακτική της. Το σλόγκαν των προηγούμενων εκλογών «Αλλάξαμε και αλλάζουμε την Κω» που βρήκε μεγάλη απήχηση τώρα είναι μια ανάμνηση για δυσμενή σχόλια αφού ούτε άλλαξαν οι ίδιοι και η Κως είναι η ίδια. Ο στόχος του 2023 που έθεσε ο κύριος Κυρίτσης δεν λέει τίποτε συγκεκριμένο και η φυγή πολλών στελεχών του που δεν αντικαθίστανται αδυνατίζει της προεκλογική τακτική και παρουσία. Παρουσιάζει τους παλιούς και ανίκανους. Δυστυχώς ο κύριος Κυρίτσης δεν έχει να πει τίποτε και δεν έχει να παρουσιάσει νέους ανθρώπους.

  15. Εκεί πού πίνετε κάθε μέρα καφέ δέν ξεστραβώνεστε νά δείτε τό πάνω φανάρι πάντα δείχνει κόκκινο ενω τό κάτω δείχνει πράσινο.Ούτε μία λάμπα δέν είστε ικανοί νά αλλάξετε 5 χρόνια,Ανίκανοι της Ζωής.Δρόμο…..

  16. Κυριε Βαβλα ένα έργο πειτε μου μονο ένα.Αληθεια ποτε το κανατε το καλοκαιρι από την δουλεια σας η το χειμωνα από τον Καναδα? Να σς θυμισω τις ειρωνειες σας? Τα αυγα και τα αλευρια σε πεζοδρομο,ναι σε πεζοδρομο και βγηκατε με υφος 1000 καρδηναλιων να κανετε ντα τον αξιωματικο!!! Τις ειρωνιες σας στον κυριο Κιτση και την αναπνοή του! Δειτε την πόλη το λιμανι το προσφυγικο το σεισμο τα σκουπίδια,μονο ο μισθος σας ενδιεφερε…….Λοιπον εδώ δεν είναι Βενεζουελα το μαυρο θα είναι σαν το μαυρο ρετσινι θα κολλησει και δεν θα βγαινει.Και επειδή ειστε και ανθρωπος που αλλαζει γρηγορα γνωμες 1 Σεπτεμβριου και λαμπες θα μετρατε και σκουπίδια θα φωτογραφίζεται και πολλά ακομη…..

  17. Πες μας σε τι φανηκες χρησιμος εκτος απο το να ριχνεις λασπη στους αντιπαλους σας και θα σε ψηφισω. ο ορισμος του γιατι η χωρα παει κατα διαολου ….στειρα λασπολογια και οτι θελει ας ξημερωσει

  18. 1000 ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΓΕΛΕ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΤΟ ΡΗΜΑΞΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΚΑΜΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΧΑΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΛΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΝ.

  19. Είσαι ο λόγος που θα πάω για μπάνιο στις εκλογές. Κυρίτση -1
    ……………………..

  20. Ώρα για σύνταξη που θες και να ξανά κατέβεις..Αντρε Αγκασι .. Πιερλουίτζι κολλινα.. Σούπερ Μάριο.. που θες και εκλογές ξανά.. ριμαξατε τον τόπο.. Όχι δύναμη αλλαγής 2023 αλλά ούτε 2063.. το αεροδρόμιο μας θα έρθει πάλι στα χέρια μας από την φραπορτ και δεν θα έχετε ξανά εκλεγεί. Χίλιες φορές να βγάλουμε τους κομμουνιστές παρά εσάς.. δημοτικά τέλη 120% πάνω η μαρίνα μείον στα ταμεία.. ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΤΈΛΗ 120% ΓΙΑΤΊ ΕΜΕΊΣ? ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ

  21. Τώρα που κατεβαίνει κι ο τιτανοτεραστιις ξεκαθαρισα οτι θα ψηφισω Κυριτση. Δεν μπορεί ενα τετοιο πολιτικο κεφαλαιο να μην ηγειται στα κοινα

  22. Σας περισσεύει καθόλου αμίαντος ή κανά εισητήριο να πάω και εγώ κανά εξάμηνο διακοπές?

  23. Ο Άγγελος είναι για τη Κω κάτι σαν τον Πέτρο της Μυκόνου πρέπει να τον έχουμε στο λιμάνι και να κάνει βόλτες.

  24. Τουλαχιστον ξερει και δυο τρεις ξενες γλωσσες….εσας ο κοψιμιος σας αραγε ποσες γλωσσες μιλαει?

  25. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΒΑΓΓΟ??ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΥΡΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΟΥ(ΣΑΣ) ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ?
    …… ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ-ΟΣΟ ΓΚΑΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ-ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ-ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ-ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ!……………………….

  26. Που είσαι Άγγελε..Σε έχασα…..
    Μην ακούς κανένα…Εμείς εκεί το βιολάκι μας…
    α)Γιατί μεταφέρουν πρόσφυγες στο χοτ-σποτ.
    β)που πάρκαρε ο Καματερός.
    γ)Πως ρίχνουμε τους πρόσφυγες στους καρχαρίες.
    Δ)Πως μας πετάνε αλεύρι στο αυτοκίνητο.
    ε)Πως θα πέσει ο Συριζα,πόσα απίδια βάζει ο σάκος…κ.λ.π.Εκεί εμείς σταθεροί για τη Κω του 20…..

  27. Ρε Άγγελε, σοβαρά τώρα?? μια λέξη που λέγεται ΄τσίπα΄ την έχεις ακουστά? Θα μου πει κανείς, αν είχες τσίπα, θα έλεγες ή θα έκανες όσα είπες και όσα έκανες?? Τόσο εσύ, όσο και οι υπόλοιποι που έχετε το θράσος να μας ζητάτε να ξεχάσουμε. Γιατί στην ουσία αυτό ζητάτε.. να ξεχάσουμε όσα εκδικητικά κάνατε σε συμπολίτες μας, τις εκατοντάδες χιλιάδες που μοιράστηκαν σε απευθείας αναθέσεις μόνο σε όσους επαγγελματίες σας ψήφιζαν ή σας έκαναν ‘δωράκια΄, τις ειρωνείες, την απαξίωση, τις βρισιές, τα ξεβρακώματα, και πάνω απ’ όλα την ανηθικότητα!! το μόνο σωστό στην ανάρτησή σου είναι ότι η Κως πρέπει να έχει τον Δήμαρχο που της αξίζει και θα τον έχει να΄σαι σίγουρος!!

  28. βρε α……. που το μονο που κάνεις ειναι να αναδημοσιευεις κειμενα του κυριτση και να λασπολογεις εχεις το θρασος να ζητας και την ψηφο του κοσμου. Αλλα ποιος την εχασε την τσιπα στην ομαδα σου να τη βρεις εσυ. Θα βρεθουμε και θα τα πουμε κι απο κοντα….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ