ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023

30
925

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: “Με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023.”

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Παρασκευαδάκη, ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023.

Ο Γιώργος Παρασκευαδάκης, είναι επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, ενεργός πολίτης που νοιάζεται για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

Στη δήλωση υποψηφιότητας του αναφέρει:

Ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, όπως και το σύνολο των συμπολιτών μου, σε ένα τόπο με πολλά πλεονεκτήματα.

Οφείλουμε, πιστεύω, όλοι μας να είμαστε ενεργοί και να συμμετέχουμε, ο καθένας με τις δυνάμεις του, σε όλα όσα μας αφορούν, τόσο στο να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα μας όσο και στο να σχεδιάσουμε το μέλλον του νησιού μας.

Ανταποκρίθηκα στην πρόταση του Γιώργου Κυρίτση να είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και θα συμμετέχω μαζί του και τη Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023, με τη διαβεβαίωση προς όλους τους συμπολίτες μου πως μοναδική μου σκέψη είναι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε το νησί μας να προχωρήσει μπροστά και να γίνεται κάθε μέρα καλύτερο, για τον κάθε πολίτη και τους χιλιάδες επισκέπτες μας, αλλά και με σχεδιασμό όλων εκείνων των έργων και των δράσεων που θα βάλουν γερά θεμέλια για το μέλλον των νέων ανθρώπων.”

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΡΕΣΚΟΣ ΦΡΕΣΚΟΣ ΚΟΥΡΕΜΑ ΞΥΡΙΣΜΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 27. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  2. Κυρίτση σου το ξανάπα…Αν μέχρι τη Κυριακή δεν κατεβάσεις τρεις-τέσσερις υποψήφιους, ισάξιους σε ψήφους με εκείνους που έφυγαν–Μυλωνάς-Σταματάκης-Κρητικός-Κανταρζής-Τσέλιου-Φρανζής,και άλλοι,δεν έχεις καμιά τύχη…..Περιμένω…..

    • Κύριοι που τα ξέρετε όλα και δεν ξέρετε τι σας γίνεται . Το θέμα της Σκάλας έχει κολλήσει στο υπουργείο όχι στο δημαρχείο . Για αυτό μην λέτε πράγματα χωρίς να έχετε ιδέα και φορτώνετε ευθύνες άλλου .

  3. τόσα παράπονα στο Τιγκακι για δρόμους για πάρκινγκ για χίλια δύό κάι πας και κατεβαίνεις μαζί του.. Δηλαδή είστε άξιοι της μοίρας σας τι να πω.. Όλοι αναξιόπιστοι τελικά..

  4. εσεις του Νικηταρα….δεν δουλευετε?..Ανεργοι ειστε?Ολη την ωρα βριζετε?Εσεις θα με διοικησετε….νομιζετε?…χαχαχαχαχα

    • Πρέπει να καταλάβεις ότι είναι ένας-δυο που τα γράφουνε και δεν είναι πολλοί .Προσπαθουν να φανούν πολλοί

  5. Μην ακούς γιωργο Γερα ! Εσύ ξέρεις από αγώνες μη μασάς !τα εγκηματα στο Τιγκακι έχουν αλλο όνομα ξέρουν οιτιγκακιωτες

  6. Το Ζηπαρι ψηφίζει Κυριτση Γιατί τον Νικηταρά δεν τον ξέρουμε.Στο Ασφενδιου έρχεται μόνο οπότε έχουμε εκλογες για να μας σώσει από τον «κακο» Κυριτσης και μετά εξαφανίζεται

  7. Καλή επιτυχία. Είσαι πολίτης με όραμα και το ξέρω ότι θα παλέψεις για το καλό του τόπου μας.

  8. Αφήστε τον άνθρωπο να κατέβει με όποιον γουστάρει ρε που έχετε λυσσάξει πιο!Μπράβο Γιώργο έκανες πολύ σωστά που κατεβαίνεις με Δύναμη Αλλαγής.

  9. Το τιγκάκι σε εγκαταλειψη και σεις κολλημενοι, τι μαζοχισμος ειναι αυτος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ