Mε τον Θεοδόση Νικηταρά η Αντωνία Τσουκαλά και η Αγγελική Προύζου

22
1431

Κως, 4 Μαϊου 2019

με τον Θεοδόση Νικηταρά η Αντωνία Τσουκαλά και η Αγγελική Προύζου

Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως» στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης των υποψηφιοτήτων για την συγκρότηση του συνδυασμού που θα κατατεθεί αύριο, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαϊου.

Πρόκειται για τις Αντωνία Τσουκαλά και Αγγελική Προύζου.

Οι νέες υποψήφιοι της παράταξης συμπαρατάσσονται με όλους όσοι δίνουν ήδη τη μάχη των εκλογών συμμετέχοντας στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Ισχυρή Κως» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά. Στόχος όλων και μοναδικό κριτήριο η θέλησή τους να προοδεύει ο Δήμος και το νησί μας.

Όλοι πιστεύουν ότι η Κως πρέπει να αναζωογονηθεί, με νέους ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο και τους συμπολίτες τους.

Με υποστηρικτή το σύνολο της Κωακής κοινωνίας σε κοινούς στόχους, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με ενότητα και ομοψυχία, ο Θεοδόσης Νικηταράς και η «Ισχυρή Κως» μπορούν να τα αλλάξουν όλα. Φέρνουν την ελπίδα και την αλλαγή που έχουν ανάγκη οι συνδημότες μας.

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί το ΟΧΙ στον Κυρίτση. Γιατί προχώρησε σε απευθείας ανάθεση της συντήρησης των τριών σχολείων με τρία εκατομμύρια ευρώ και μοίρασε τα τρία σχολεία στους τρεις εργολάβους που εμφανίστηκαν με ελάχιστη έκπτωση.

    • ……..’ετσι νομιζεις οτι θα παρετε τον δημο. ανακυκλωση ψηφων κανετε, ειστε χαμενοι απο την πρωτη κυριακη. οπου φυγει φυγει παλι ο δικο σας ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΚΩΣ 2023 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 53%

      • Ναι την πλατη του Κυριτση θα βλεπουμε οπως τη βλεπαμε τοσο καιρο οταν αγνοουσε τα προβληματα

        • ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΕ. Η ΚΩΣ ΣΤΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ. ΤΟΥΣ ΤΡΙΟΡΟΦΟΥΣ ΚΟΨΙΜΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΝΟΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΑΚΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

  2. Καμπούρη πόσες ώρες πίεζες την κοπέλα στο Ζηπάρι;
    Αβράμιθα πόσες ώρες μαζί με τον καμπούρη και την πόντια πίεζες κι εσύ;
    Πολλά τα ζόρια, ε; Τελευταία στιγμή; Τι τάξατε; Εγώ ξέρω……. στο Τιγκάκι ρε; Οι αιώνιοι μαυρογυαλούροι! Από το ΠΑΣΟΚ το οποίο εκμεταλλεύτηκαν μέχρι το μεδούλι στον ΣΥΡΙΖΑ των λαμόγιων του ΠΑΣΟΚ. Συγχαρητήρια!

    • Δεν αντγραφομε τις απειλές και τα ταξιματα του κυριτση . Ούτε είναι η Αγγέλα άνθρωπος τετοιος. Εμείς προχωράμε με χαμόγελο σεβομενοι την προσωπικοτητα του κάθε πολιτη. Μακρυά από μας ή αλαζονεία η εκδικητικοτητα και η κακια. Όλοι είμαστε γνωστοί στην μικρή μας κοινωνια.. όσο για τις βρισιές που εκτοξευετε δείχνουν την ποιότητα σας και τον πανικό σας λόγω της επερχόμενης ήττας.

  3. Βρε παιδιά λίγος σεβασμός,εσείς ήσασταν οι άγιοι και όλοι οι άλλοι λαμόγια,τι κατάντια είναι αυτή,

  4. Τρελάθηκαν τα κυριτσακια πάλι. Και έπιασαν δουλειά στο πληκτρολόγιο. Εγώ ξέρω…. Στο τιγκακι ρε; που τα μαθαίνετε όλα ρε; ήσαστε σίγουροι ότι και καλά με το ζόρι πήγε η κοπέλα στην παράταξη τους; η ότι τής έταξαν κατι. Αλλά παιρνετε παράδειγμα απο σας. Πολυ ζόρι βλέπω.

  5. Όλη η Κως έχει συσπειρωθεί κατά του απερχομενου. Μπράβο κορίτσια. Όλοι μαζί να ξεβρωμισει το νησί μας

  6. Πολίτης είμαι από κέφαλο σου μιλάω φιλικά χωρίς ταξιμο γιατί αυτό είναι το όπλο του δεν θα είχαν ούτε 40 υποψήφιους γιαυτό μη κουράζεσαι δεν αξίζει να ασχολείσαι

  7. Δεν σας μοιάζουνε κυριτσακια. Που απειλειτε μάνα για το ανάπηρο παιδάκι της. Τόσο πολύ έχετε κατρακυλησει. Ο πανικός σας για το χάσιμο της καρέκλας και της μασάς σας οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορες. Βρισιές απειλές και μαυρογυαλουρικα ταξιματα αλλά το ποτάμι δε γυρίζει πισω.

    • ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΖΗΠΑΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ??
      Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!! ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ,ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ. ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ.
      ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ.
      ΚΑΜΙΑ!!
      ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΡΜΗΤΙΚΟ…ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!!!
      ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ » ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ!

      • Φίλε μου ανωνυμοςς η απελευθέρωση της Κω ήρθε πριν 5 χρόνια και εσύς θέλετε ξανά να τη βάλετε πάλι φυλακή σας λείπαμε γιατί στηρίζετε κάποιον επειδή σας έταξε κάτι το οποίο δεν θα το πάρετε ποτέ και πάλι σας λείπαμε.

  8. ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ. ΔΙΑΛΈΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ . Η ΚΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΤΗΣ ΑΞΊΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ.

  9. Μπράβο κοπέλα μού. Έχεις τσαγανό δεν μασαμε. Πολύ πίεση μήπως και αποχώρησης αλλά δεν τους έκατσε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ