ΟΡΑΜΑ ΔΡΑΣΗ: Άμεση προτεραιότητα για εμάς η διεκδίκηση της κυριότητας των 70 στρεμμάτων του Ναυτικού Ομίλου

6
490

Άμεση προτεραιότητα για εμάς η διεκδίκηση της κυριότητας των 70 στρεμμάτων του Ναυτικού Ομίλου

Στην παραλία του Ναυτικού Ομίλου (ΝΟΚ) βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, η επικεφαλής του «Όραμα & Δράση» και υποψήφια Δήμαρχος Κω Ιωάννα Ρούφα-Έψιμου, συνοδευόμενη από στελέχη της παράταξης.

Με επιτακτικό και ξεκάθαρο τρόπο η Ιωάννα επεσήμανε τα παρακάτω:

Ο κύριος Κυρίτσης σκόπιμα απέκρυψε από τον Κωακό λαό το έγγραφο της ΕΤΑΔ που αφορούσε στην άρση της παραχώρησης στο ΔήμοΚω των 70 στρεμμάτων του Ναυτικού Ομίλου (ΝΟΚ).

Το γνώριζε από τον Οκτώβριο του 2017 και σιωπούσε…

Σύρθηκε να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο αφού δεν μπορούσε πλέον να κάνει αλλιώς, μετά και την ιστορική πρωτοβουλία του ΤΕΕ Κω.

Ωστόσο συνεπής στο καταστροφικό του έργο προσήλθε στο συμβούλιο χαριτολογώντας, χωρίς εισήγηση, χωρίς γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας, χωρίς πρόταση και στρατηγική διεκδίκησης.

Προφανώς γιατί δεν δίνει δεκάρα για την περιουσία του Κωακού λαού. Όπως έπραξε και στην περίπτωση της Νέας ΑΒΙΚΩ που από υπερασπιστής το 2009 κατέληξε συνεργάτης (βλέπε άδεια κατεδάφισης) του νέου ιδιοκτήτη.

Η Ιωάννα έδειξε για μία ακόμα φορά το δρόμο της διεκδίκησης επισημαίνοντας ότι η συνεχής και συνεπής λειτουργία του Ναυτικού Ομίλου αποτελεί ανάχωμα για την οριστική διεκδίκηση κατά κυριότητατων 70 στρεμμάτων.

Ως επόμενη Δημοτική Αρχή, κατέληξε η Ιωάννα, διεκδικούμε με σχέδιο και δράση όλα τα ακίνητα του δημοσίου, ώστε να περιέλθουν στην κυριότητα του Δήμου Κω.

Διεκδικούμε, μαχόμαστε καθημερινά και δεν επαναπαυόμαστε. Αυτό κάναμε ως αντιπολίτευση 5 χρόνια τώρα, αυτό θα πράξουμε και ως Δημοτική Αρχή.

Γραφείο Τύπου

ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα σε έπιασε ο πόνος για τα 70 στρέμματα του ναυτικού ομίλου ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ, ξέχασες τις ΡΟΥΦιΑνιές που έκανες;;;;;

    Εσύ ΡΟΥΦΑ που δεν ήθελες να γίνει κανένα έργο από τον Κυρίτση και ο γραφικός Μυλωνάς που έστελνε καταγγελίες σε κάθε υπεύθυνο μέχρι και στην Ιερά Σύνοδο, όπως και ο ανίκανος μαϊντανός τοπικός βουλευτής ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ είστε οι υπεύθυνοι που η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρήκε αφορμή να ανακαλέσει την παραχώρηση και να το δώσει τους δανειστές, στο ΤΑΙΠΕΔ… Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ αδιαφορώντας ολοκλήρωσε το ξεπούλημα της έκτασης σε ιδιώτη για ένα ακόμα 5άστερο All inclusive ξενοδοχείο… Τώρα είναι αργά για δάκρυα Αννούλα του Αμανιού… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

  2. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ.ΜΑΣΑΝΕ ΑΒΙΚΩ ΑΜΙΑΝΤΟ 70 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.

  3. Μέσα σε μια ημέρα έγινε δεκτή η παραίτηση της Μαριέττας από τα Κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας.

  4. Αννουλα όταν γινόταν το έγκλημα εσύ εριχνες ασφαιρα πυρα. Τώρα ρίχνεις προεκλογικές ρουκετες. Είσαι βγαλμένη και γαλουχημενη μέσα από το παλιό διεφθαρμενο φθαρμενο και χρεοκοπημενο παλιό πολιτικό συστημα..η μέχρι σήμερα στάση σου αυτό δειχνει.

  5. και μιλησατε με μια επιχειρηση που λειρουργει …………;;;; που ειναι το Δ.Σ του ναυτικου ομιλου;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ