“Ξεκίνησε το έργο κατασκευής του νέου δικτύου υδροδότησης, μήκους 4 χιλιομέτρων, στην Κέφαλο”

9
535

ΘΕΜΑ : “Ξεκίνησε το έργο κατασκευής του νέου δικτύου υδροδότησης, μήκους 4 χιλιομέτρων, στην Κέφαλο.”

H Kως προχωρά μπροστά με έργα.

Ξεκίνησε η υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που αποτελούσε χρόνιο αίτημα πολλών δημοτών.

Η κατασκευή του έργου ήταν δέσμευση του Δημάρχου κ. Γιώργου Κυρίτση και με συνέπεια απέναντι στους πολίτες υλοποιείται από τη ΔΕΥΑΚ.

Πρόκειται για την κατασκευή του νέου δικτύου υδροδότησης στη Δημοτική Κοινότητα Κεφάλου, συνολικού μήκους 4 χιλιομέτρων.

Το δίκτυο κατασκευάζεται από τη θέση Παλάτια έως τον Άγιο Θεολόγο και θα αποτελείται από αγωγό υψηλής αντοχής.

Με αυτό το έργο διασφαλίζεται η απρόσκοπτη υδροδότηση της περιοχής και δίνεται λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι της περιοχής.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πέντε χρόνια δεν έγινε στην Κέφαλο κανένα έργο υδροδότησης και σήμερα η ΔΕΥΑΚ εξαγγέλλει ένα έργο που είχε ξεκινήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή αφού είχε καταργήσει και κατεδαφίσει την παλιά δεξαμενή του Κάστρου. Η ΔΕΥΑΚ δεν δικαιούται να ομιλεί αφού την έχουν απαξιώσει εντελώς και είναι έτοιμοι να την παραχωρήσουν σε ιδιώτες. Οι βιολογικοί δεν λειτουργούν. Τα λήμματα είναι μέσα στους δρόμους. Ξέχασαν να προτείνουν το έργο της επέκτασης τους. Και το σπουδαιότερο άφησαν τους καταναλωτές να χρωστάνε πάνω από δέκα εκατομμύρια με αποτέλεσμα η είσπραξη τους να είναι σχεδόν αδύνατη. Κύριε Κιάρη παραμονές εκλογών με την εξαγγελία ενός έργου που ξεκίνησαν οι προηγούμενοι όταν είσαι απών πέντε ολόκληρα χρόνια είναι κοροϊδία και εμπαιγμός των πολιτών. Η ΔΕΥΑΚ λένε οι εργαζόμενοι πάει με τον αυτόματο πιλότο!! ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ.

  2. Μήπως το νερό του δικτύου θα πάει στον Άγιο Θεολόγο, επιτέλους, διότι προσφάτως «φίλος» της Δημοτικής Αρχής αγόρασε μεγάλη έκταση στην περιοχή για την κατασκευή μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας;;;

  3. Θα σας φέρουμε και νερό, θα σας φτιάξουμε και open koll, θα σας κάνουμε και παιδιά, θα σας εξαφανίσουμε. Κατάντια τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, εν έτη 2019, εξαγγελίες περί υδροδότησης περιοχών. Για την Ουγκάντα ή το Μπαγκλαντές θα ήταν μέγα γεγονός, ή μήπως η Δ.Α. μας θεωρεί τόσο χαμηλής νοημοσύνης και μας παρομοιάζει με τους κατοίκους των αφρικανικών χωρών που τους έδιναν ως δώρο καθρεφτάκια για να τους υφαρπάξουν τη ψήφο? Κατάντια και αναγούλα, δυστυχώς μας προκαλείτε…..

  4. μαλιστα για αυτο ……….μπηκε συμβουλος να βγαλη την υποχρεωση καλοοοοοοοοοοοοοοοο

  5. Πρώτο το έργο έχει σταματήσει μόνο δυο ημέρες δούλεψαν και δεύτερο αν συνεχίσει θα είναι εξαγορά ψήφων από την περιοχή ο νοώ νοεί των

  6. Αυτοί που θα πάρουν παροχή νερού οποίοι πάρουν με τη τιμολόγιο θα χρεώνονται αγροτικό η οικιακό Ρωτάω τώρα εγώ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ