Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή ο Θεοδόσης Νικηταράς (ΦΩΤΟ)

17
1575

Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

Θερμή υποδοχή με χαμόγελα ,ελπίδα και αισιοδοξία για νίκη από την πρώτη Κυριακή επεφύλαξαν στον υποψήφιο δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και τους υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ΄΄Ισχυρή Κως΄΄ κάτοικοι και επιχειρηματίες στη διήμερη περιοδεία στη Δημοτική Ενότητα Δικαίου αναδεικνύοντας την ανάγκη της ισόρροπης ανάπτυξης σε ολόκληρο το νησί, στα χωριά και τις τουριστικές περιοχές.

Η περιοδεία ξεκίνησε από τη Ζιά και το Τιγκάκι και συνεχίστηκε στο Πυλί και το Μαρμάρι .Όλοι υπογράμμισαν την αναξιοπιστία και την ανακολουθία λόγων και έργων της απερχόμενης δημοτικής αρχής που άλλα έταζε για να υφαρπάξει την ψήφο προεκλογικά και άλλα έπραξε σχεδόν μηδαμινά μετεκλογικά . Εύστοχη η παρατήρηση ντόπιου επιχειρηματία που ανέφερε στον Θεοδόση Νικηταρά ΄΄ Καλά που εμφανιστήκατε κι εσείς και άρχισε ο δήμος να κάνει κάποιες παρεμβάσεις έστω και τώρα΄΄.

΄΄Οι δεσμεύσεις και το πρόγραμμα της παράταξης ,όπως παρουσιάσθηκαν στις 14 Απριλίου βασίσθηκαν στο διάλογο και τη συνεργασία με όλους κάτι που θα συνεχισθεί και την επομένη των εκλογών ΄΄ δήλωσε ο Θεοδόσης Νικηταράς τονίζοντας πως Ισχυρή Κως σημαίνει αυτόνομο νησί με ανεξάρτητους και αυτάρκεις πολίτες και ταυτόχρονα σημαίνει εξωστρεφή δήμο που θα παρεμβαίνει αποτελεσματικά για να λύνει τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

    • Καθε μερα οι ιδιες περιοχες βγαζουν ΠΑΝΨΗΦΕΙ και εναν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. Εγω ειμαι ΒΛΑΚΑς η με εχουν περασει για ΒΛΑΚΑ?

  1. Ως γνήσιος ασφενδιανος σαρτα πηδα από τον δίκαιο που λεν και στο χωριό σου,αν τα μιλάς τα ασφενδιανα…..

  2. Θεοδοση τρίτος θα είσαι με τη στιρηξη του ΣΥΡΙΖΑ μακριά από τα Ηοτ σποτ και όλους αυτούς τέλος άσε τα πρώτη Κυριακή κ τέτοια αυτά στους συμβούλους σου να τρέχουν η να καμαρώνουν μέχρι της 26 μετά να δεις που θα πάτε όλοι υπό διάλυση φυσικά γιατί όλους δεν σας δένει τίποτα μεταξύ σας !!!!

    • Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΤΟ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΘΥΜΙΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  3. Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή, χαχαχαχαχα τα αστεία σας δεν υπάρχουν, σταματήστε όμως γιατί από το πολύ γέλιο θα κάνουμε εμετό.
    Ούτε στην μέση της πρώτης Κυριακής δεν θα Φτάσεις Όχι στην δεύτερη.
    Να σας πω κάτι;;;
    Γιατί δεν τα παρατάτε τώρα που ακόμα προλαβαίνετε!!!!!!

  4. Θεοδοση γιατι θελεις να διωξεις τα τραινάκια;Τοσοι ανθρωποι τρωνε ψωμι από εκει.Ντροπη σου.

  5. Με τετοια στελεχη σαν τα χθεσινοβραδινα στην τηλεοραση αλλα και με τετοιο ψευτικο ξεπλυμα, σε κοβω για τα μπαζα καημενε. Τι θες και τρεχεις;

  6. Ρε Μιχαλακη καλα ειναι πιο οι ποζες πιο πολλες εχεις εσυ απο τη βουγιουκλακη,,,Τουλαχιστο αφησε λιγο μαλλι να μην σε μπερδευουν ,,

  7. Κρυφοκούκουλο Νικηταρά σε ξεσκέπασε ο ΣΥΡΙΖΑ γι’αυτό τσιμουδιά για το λιμάνι τις εκκλησιες και τα hot spot τόσο καιρό … Αν έχει μείνει έστω και λίγο ίχνος σεβασμού όπως τους εαυτούς τους οι Κώοι θα παραμερίσουν τον εγωισμό και θα σε μαυρίσουν .. Χιλιες φορές η Ρούφα αφού δεν θέλετε το Κυρίτση παρά ένα Συριζαιο απλυτο δήμαρχο

  8. Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΤΟ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΘΥΜΙΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  9. ΟΙ μετρήσεις δείχνουν,πόλη της Κω πρώτος Κυρίτσης, Ασφενδιού πρώτος Κυρίτσης, Πυλί πρώτος Κυρίτσης, Αντιμάχεια πρώτος Κυρίτσης, Καρδάμενα πρώτος Κυρίτσης, Μαστιχάρι πρώτος Κυρίτσης, Κέφαλος(δεν έχει απαντήσεις) . (Ασφενδιού δεύτερη Ρούφα, τρίτος Νικηταράς,Πυλί δεύτερη Ρούφα τρίτος Νικηταράς, Κως δεύτερη Ρούφα τρίτος Νικηταράς, Καρδάμενα δεύτεος Νικηταράς τρίτη Ρούφα.Αντιμάχεια δεύτερη Ρούφα τρίτος Νικηταράς, Κέφαλος (δεν έχει απαντήσεις)

  10. Ειμαι πολιτης της Κω Βλεπω και παρακολουθω τις πολιτικες εξελιξεις και πραγματικα θλιβομαι λυπαμαι για το επιπεδο της αντιπαραθεσης,,, Μερικοι βαζουν τη λασπη στον ανεμιστηρα και οποιν παρει ο χαρος,, Η Κως ΕΙΝΑΙ μεγαλο νησι Εμας τους πολιτες δεν μας ενδιαφερουν τα προσωπικα ουτε οι πολιτικαντηδες. Εμεις θελουμε πολιτικους που στοχευουν τη προοδο και την αναπτυξη του τοπου.. Ο Επαρχιακος δρομος που το χειμωνα γινεται ποταμι και το καλοκαιρι με τα χιλιαδες τροχοφορα ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ εχει απασχολησει κανενα υποψηφιο Δημαρχο κανενα υποψηφιο περιφερειαρχη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ