Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου στον «Έκφραση 97»: «Το θετικό κλίμα που υπάρχει για μας ΠΡΕΠΕΙ να μεταφραστεί σε ψήφο»

5
349

Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου στον «Έκφραση 97»: «Το θετικό κλίμα που υπάρχει για μας ΠΡΕΠΕΙ να μεταφραστεί σε ψήφο»

Με καθαρό πολιτικό λόγο και χωρίς περιστροφές, μίλησε η υποψήφια Δήμαρχος Κω Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Έκφραση 97» και τη δημοσιογράφο Πόπη Δανελάκη.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στην παράταξη του Θ. Νικηταρά, η κ. Ρούφα τόνισε: «Καθόλου δεν μας ξενίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι δεδομένο ότι στήριζε αυτό το πολιτικό συνονθύλευμα, υπάρχουν άλλωστε κορυφαία στελέχη του που πήγαν ως πακέτο – βοήθεια σ’ αυτό το συνονθύλευμα».

«Για μας», συνέχισε η υποψήφια Δήμαρχος, «το σημαντικό είναι τι έχει να πει αυτό το συνονθύλευμα και από ποιες πολιτικές οπτικές αντιμετωπίζει τα πράγματα. Εγώ μέχρι στιγμής, βλέπω αντικρουόμενες οπτικές και δεν έχω ακούσει καμία πολιτική πρόταση και καμία διαφορετική άποψη απέναντι στην απερχόμενη δημοτική αρχή».

Συνεχίζοντας, η Ι. Ρούφα χαρακτήρισε την παράταξη Νικηταρά «σαν φωτοβολίδα», τονίζοντας ότι είναι κενή περιεχομένου, ενώ υπογράμμισε ότι στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Θ. Νικηταράς, «ως διορισμένος», προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να κερδίσουν και χρόνο. «Ο χρόνος περνάει, κι αυτοί δεν λένε τίποτα, έτσι κερδίζουν χρόνο».

Αφού χαρακτήρισε ως «αδύναμο κρίκο» τον κ. Νικηταρά, η Ιωάννα Ρούφα, επεσήμανε πως, «τα σπλάχνα της κοινωνίας τον έβγαλαν πρώτο σε ψήφους όταν το ΟΡΑΜΑ ηττήθηκε και εκείνος επέλεξε τη φυγή», ενώ συνεχίζοντας, αναρωτήθηκε: «Τι είναι αυτό που ένωσε όλες αυτές τις δυνάμεις; Μπορεί ο κόσμος να το «διαβάσει» αυτό; Τι έχει να προσφέρει αυτό το συνονθύλευμα; Τι έκαναν 5 ολόκληρα χρόνια, εκτός από το να δρουν παρασκηνιακά; Τι ακριβώς συνδέει αυτούς του πολιτικούς αριβίστες; Τι ακριβώς θέλουν να κάνουν; Σας διαβεβαιώνω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πάρει πίσω τη στήριξη που έχει δώσει, εκλογικίστικα και ψηφοθηρικά, κι αυτό είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι, και θα πρέπει να μην εμπλακεί η κοινωνία με αυτούς, αλλά να επιλέξει αυτούς που είναι ξεκάθαροι».

«Το θετικό κλίμα που υπάρχει για μας ΠΡΕΠΕΙ να μεταφραστεί σε ψήφο», τόνισε η επικεφαλής της Παράταξης «Όραμα & Δράση» και κάλεσε τον κόσμο, «να μην επηρεαστεί από τα επικοινωνιακά τερτίπια». Αναφερόμενη στον Γ. Κυρίτση, τόνισε μεταξύ άλλων: «Όταν αποφάσισα να είμαι επικεφαλής στο «Όραμα» ήμουν απόλυτα βέβαιη ότι μπορώ να τον νικήσω. Ο κ. Κυρίτσης είναι ένας εύκολος πολιτικός αντίπαλος. Αν το παιχνίδι ήταν man to woman θα τον είχα κερδίσει από τον πρώτο γύρο. Κάποιοι όμως παίζουν με εργαλεία που δεν είναι της δικής μου πολιτικής πρακτικής. Θα προτιμήσω να χάσω παρά να παρεκκλίνω από τις αρχές μου. Αν η κοινωνία είναι με τις καθαρές πολιτικές δυνάμεις, είναι βέβαιο ότι θα κερδίσω. Τον κ. Κυρίτση τον έχει τελειώσει η δική μας αντιπολίτευση».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση περί πιθανών «συνεργασιών» σε περίπτωση 2ου γύρου, δήλωσε: «Είναι εξαιρετικά ανέντιμη, ανήθικη και αντιαισθητική, η προσπάθεια όλων εκείνων, που επιχειρούν να πούνε στον Κωακό λαό, ότι η Ρούφα θα συνεργαστεί με τον Κυρίτση. Μας χωρίζει πολιτική άβυσσος με τον Κυρίτση, δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να συνεργαστεί η Ιωάννα η Ρούφα με τον Κυρίτση και την ομάδα του, ούτε βέβαια με το συνονθύλευμα που διεκδικεί παραμονή των εκλογών την ψήφο του Κωακού λαού».

Και συνέχισε: «Δεν θα κάνουμε καμία ανίερη συμμαχία κάτω από το τραπέζι, στο όνομα της ενότητας που επικαλούνται οι άλλοι. Εμείς θα είμαστε εκεί τη 2η Κυριακή και μετά, θα είμαστε η επόμενη Δημοτική Αρχή. Αυτά είναι τα μηνύματα που λαμβάνω από τον κόσμο κι εμένα, ο κόσμος δεν μου λέει ψέματα, γιατί δεν του έχει πει κι εγώ ψέματα ποτέ».

Τέλος, η Ιωάννα Ρούφα ανέλυσε πλήρως το πρόγραμμα και τις στοχεύσεις της Παράταξής της, εστιάζοντας στις δράσεις που άπτονται της ανάπτυξης, αλλά και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Κλείνοντας, κάλεσε τους δημότες, να επιλέξουν «τον άλλο δρόμο» και την Κυριακή των εκλογών να κάνουν πράξη την εμπιστοσύνη τους, ψηφίζοντας «Όραμα & Δράση».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Η περίπτωση της κυρίας Ρούφα θα το επαναλάβω είναι μοναδική. Αγνοεί η κυρία Ρούφα βασικούς κανόνες της πολιτικής. 1ον Τα κενά στην πολιτική καλύπτονται. Εάν η κυρία Ρούφα είχε καλύψει το τεράστιο εκλογικό κενό του κυρίου Κυρίτση δεν θα υπήρχε περίπτωση να δημιουργηθεί άλλη παράταξη. 2ον Ο συνδυασμός της είναι φοβερά ανίσχυρος και η ίδια δεν το βλέπει. 3ον Το σπουδαιότερο είναι ότι δεν ακούει ούτε τους πολίτες που θα την ψηφίσουν και της λένε ότι θα ψηφίσουν την δεύτερη Κυριακή αν υπάρξει δεύτερη Κυριακή πράγμα που αμφιβάλω τον Νικηταρά..Η υπεροψία και η εγωπάθεια στο έπακρον. Σεμνότητα καμία. Φταίνε όλοι οι άλλοι και όχι ο κακός της εαυτός. Λυπάμαι γιατί όταν κλείσουν τα φώτα θα έχει μείνει μόνη της.

  2. Ρε εσείς της Ρουφα έχετε πολύ θρασσος! Μην περνάτε από σπίτια που υπάρχουν υποψήφιοι αντιπάλων παρατάξεων και ζητάτε ψήφους! Έλεος!Έχετε καταντήσει γραφικοι!

  3. Η αγένεια της να επικαλείται συνεχώς την προ 5ετιας αποχώρηση του Θεοδόση λόγω προσωπικών προβλημάτων ,δείχνει την ολοκληρωτική έλλειψη επιχειρημάτων , προγράμματος και συντονισμού . Η εμμονή της αυτή επίσης δείχνει την εκδικητική της μανία για την πόρτα που φαγε από τον Σύριζα που τελικά επέλεξε τον Θεοδόση , είναι γνωστο ότι γλειφότανε για καιρό στο γραφείο του Ηλία ,αλλά τελικά λόγω έλλειψης τυπικών και ουσιαστικών προσόντων απορρίφθηκε .Μια συμβουλή Ιωάννα , μείνε στην Γεωργία τα καταφέρνεις καλύτερα .

  4. Την μνημη χρυσοψαρου που εχετε. Ξεχνατε την ιστορια σας, ξεχνατε το τι εχετε πει ο ενας στον αλλον στο παρελθον, ξεχνατε τις βρωμιες σας, ξεχνατε τα ρουσφετια σας, ξεχνατε τις κολοτουμπες σας κ.α. Ειδικα εσυ κυρα Ρουφα που το παιζεις αναξαρτητη και προσβαλεις τους παντες, να σου θυμησω οτι δεν γεννηθηκες χθες γι αυτο κανε μια αναδρομη στο παρελθον σου και φτιαξε μετα το στοματακι σου. ΒΙΜΕΛ

  5. Α,καλά! Μόνο ρεζίλι γίνονται και τίποτα άλλο. Εγώ έχω αδερφό υποψήφιο με την Δύναμη Αλλαγής και ένα σωρό συγγενείς και φίλους πάλι υποψήφιους με την Δύναμη Αλλαγής και ήρθαν και μας έδωσαν φυλλάδια της Ρουφα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.