“Απαντάμε με έργα. Προχωράμε μπροστά με έργα. Ανοίγουμε νέους δρόμους στο Μαστιχάρι”

11
1016

ΘΕΜΑ : Απαντάμε με έργα. Προχωράμε μπροστά με έργα. Ανοίγουμε νέους δρόμους στο Μαστιχάρι”

Η δημοτική αρχή απαντά με έργα απέναντι στο απόλυτο τίποτα, στις αερολογίες και στη ρητορική μίσους της συμμαχίας του χθες.

Στο Μαστιχάρι ανοίγουμε νέους δρόμους, όπως κάναμε σε όλη την τετραετία.

Με τις δικές μας δυνάμεις και με ίδιους πόρους από τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου, ξεκίνησε η διάνοιξη και ασφαλτόστρωση δρόμων στα πλαίσια της εφαρμογής του ρυμοτομικού σχεδίου στον ανατολικό τομέα σχεδίου πόλης Μαστιχαρίου (Ο.Τ. 47).

Με το έργο αυτό προβλέπεται η διάνοιξη και ασφαλτόστρωση οδών στον οικισμό Μαστιχαρίου επιφάνειας 4.380,00μ2.

Το έργο περιλαμβάνει:

Γενικές εκσκαφές.

Φόρτωση και μεταφορά των προϊόντων εκσκαφής.

Κατασκευή επιχωμάτων 20εκ.

Κατασκευή κρασπεδορείθρων με σκυρόδεμα κατηγορίας C20/25 οπλισμένο.

Κατασκευή υπόβασης από ελαφρώς οπλισμένο σκυρόδεμα κατηγορίας C12/15 κάτω από τα πεζοδρόμια.

Επιστρώσεις των πεζοδρομίων και του πεζόδρομου με κυβόλιθους πάχους 5εκ χρώματος γκρι.

Κατασκευή υποβάσεως οδοστρωσίας.

Κατασκευής της βάσεως οδοστρωσίας.

Εργασίες ομβρίων υδάτων με σωλήνες Φ315 και εσχάρες από ελατό χυτοσίδηρο βάρους άνω των 45κιλών.

Ασφαλτική Στρώση Κυκλοφορίας.

Εργασίες Φύτευσης: θα τοποθετηθούν σε κατάλληλες αποστάσεις καλλωπιστικές δαμασκηνιές (προυμνη).

Εργασίες Η/Μ εγκαταστάσεων – προβλέπεται η εγκατάσταση 30 ιστών οδικού φωτισμού 3m με φωτιστικά LED 25-50 Watt.

Η Κως προχωρά μπροστά με έργα.

Η Κως κοιτάζει μπροστά.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου. Οι αναλύσεις των δεδομένων και η σύγκριση των συνδυασμών με τις προηγούμενες εκλογές αποτυπώνουν ξεκάθαρα τις εκτιμήσεις μας που παρουσιάσαμε πριν από δύο μήνες. Ο κύριος Κυρίτσης δεν πρόκειται να ξεπεράσει το 32% των εκλογέων. Το ποσοστό αυτό είχε διαμορφωθεί προ πολλού και οφείλεται όπως σας ανέφερα σε μία σειρά πράξεις του κυρίου Κυρίτση από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του μέχρι και την εμφάνιση του κυρίου Νικηταρά. ΥΠΕΡΟΨΙΑ. ΕΙΡΩΝΕΙΑ. ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ. ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΑΚΡΑΤΗ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ. Αυτά που απεχθάνεται η μικρή μας κοινωνία, που σημαδεύουν τους ανθρώπους, που δεν σβήνουν με τίποτε. Κύριε Κυρίτση σας το είπα εγκαίρως. Είσαι χαμένος ότι και αν υποσχεθείς. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΑΞΕΙ.

  2. Φιλε πρέπει να είσαι πολύ ψώνιο με τττοιες αναλύσεις. Αυτές τις αναλύσεις να τις κανεις προς τα μέσα προς τους εργοδότες σου. Έχω παρατηρήσει ότι ίσο πιο πολλά γράφεις τόσα πιο πολλά παίρνεις.

    • ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ‘ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ’ ΣΟΥ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ,ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΙΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΙΣΙΑ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΤΡΙΒΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΒΟΛΟΥΣ.
      Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ‘ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ’ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΗ!

  3. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  4. Εγω θα προτεινα στον κυριο Κυριτση οσο αφορα το Μαστιχαρι η καλυτερη επενδυση που θα μπορουσε να γηνει ειναι να τοποθετηθουν στη πλατεια 2 με 3 τεραστια αποσμητικα εξωτερικου χωρου ετσι ωστε να καλυβουν εν μερη τη βρωμα που προερχεται απο τα σαπια φυκια( και οχι μονο)του λιμανιου.
    Περασα παλι εχθες το μεσημερι απο εκει και εκλεισα τη μυτη μου.Απορω πως καθονται καποιοι και τρωνε στα εστιατορια μα αυτη τη μποχα.

  5. Ιδέα. Λέω τώρα εγώ… με τους υπάρχοντες δρόμους το γίνεται; Νομίζω έχουμε τους χειρότερους που θα μπορούσαμε.

  6. όταν η υγεία στα νησιά μας και ειδικά στην Κω είναι στο ΜΗΔΕΝ και για να τη σκαπουλάρεις πρέπει να έχεις πολιτικό μέσο τότε και εσείς οι πολιτικοί γυρολόγοι θα πάρετε από το τρίτο το μακρύτερο

  7. Ποιός είναι ο εργολάβος που φτιάχνει τα κράσπεδα των δρόμων στο Μαστιχάρι; Μήπως είναι ο πατέρας του υποψηφίου συμβούλου σας; Βρε δεν τρέπεστε λίγο; Εκβιασμοί και ρουσφέτια μέχρι την τελευτάία στιγμή;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ